Şimdi Ara

Toshiba Lcd Tv Aniden Kendiliğinden Kapanıp Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce bir lcd tv aldım.

Problem; televizyon izlerken aniden kapanıp sonra tekrar açılıyor,kaldığı yerden devam ediyor yayın, sanki hiç bişey yokmuş gibi.Oyle hızlıki o an arkamı dönsem 1 sn.liğine hiç bişey anlamıcam kapandı mı kapanmadı mı.Bunu bir haftadır 3 kere tekrarladı,farklı günlerde. (kapanıp stand by moduna geçiyo kırmızı, sonra hemen ardından tekrar açılıyor.tvnin açılış seside geliyor içerden kontak gibi.)

Sorun ne olabilir?
    Servise versem bişey yok derler 10 gün bekleyip.Çünkü dediğim gibi başında beklemek gerekiyor hiç kalkmadan, görmek için bu sorunu.
    iade isticem ama bu sorunu nasıl kanıtlıcam.Bir hata varsa tv de bu gizli bir ayıp.Ama servis oturup başında 24 saat beklemez,ancak rast gelmesi lazım.

Ne yapsam yerinde olur? Servis kesin bi halt anlamayıp geri yollar aynen.Bende Tüketici heyetine bu gidişle.(Tabi oraada nasıl kanıtlıcam bu sorunu bilmiyorum.)

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fikri olan yokmu arkadaşlar sorunla ilgili.
  • Elektrik prizinizde veya hatlarınızda problem veya şebekede voltaj düşmesi gibi şeyler olmadığından emin oldunuz mu? Mesela prizlerde gevşek bağlantılar aynı hatta bağlı bir alet devreye girmesi vs.. Biraz elektrik gidip gelmesine benziyor.

quote:

Orjinalden alıntı: prince01010

Fikri olan yokmu arkadaşlar sorunla ilgili.
  • Prizi kontrol etmiştim zaten sağlam sorun orda gözükmüyor.

Voltaj düşmesi sonucu olur mu diye düşündüm ama bilmiyorum tam işte.
    Onden dolayı olabilirmi ki.
    Aynı prizde bir uydu var bide tv.
    Elektrik gidip gelse ışıkların zayıflamasından flan anlarım diye düşünüyorum.
    Hiçbir alette sorun yok başka bu sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 4 Mayıs 2008; 1:07:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.