Samsung QN90D Kullanıcılar Kulübüne hoşgeldiniz. Amacımız bu modeli kullananların yardımlaşıp bilgi paylaşımında bulunabileceği bir ortam yaratmak. |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ
-
-
Merhaba bu modeli almayı düşünüyorum ancak kullanıcısı çok az yeterli yorum bulamadım. Rtings puanı iyi, oled den sonra alınabilecek en iyi tv olarak gosteriliyor.
Eski tip alttan aydınlatmalı ks8500 model var elimde, 8 sene iyi seyir verdi ama artık cok ağır gelmeye başladı.
Rica etsem kullananların tv hakkında yorumunu alabilir miyim?
-4k film performansı
-ps5 uyumu ve oyun performansı
-Görüntü kontrast ve renk canlılığı
-menülerde geçiş hızı ve youtube gibi uygularmadaki hızı
Deneyimlemiş kişilerin yorumlarını merak ediyorum+ aldıktan sonra keşkeniz oldu mu? Malum tvler artık pahalı ve insan ortalama 10 sene götürecek nokta atışı tv istiyor. -
Selam 65qn90D yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 720 tane aydınlatma bölgesi mevcut, kontrast ve siyah performansı gayet iyi. Bana göre en iyi yanı yansımayı müthiş bir şekilde emebiliyor olması.(odamız çok ışık alıyor) Parlaklık fazlasıyla yeterli, menü geçişleri çok hızlı. Bu tv yi alacaksanız imkanınız varsa yanına 990D soundbar da alın derim. Muhteşem bir ikili oluyorlar ve sinema salonuna dönüşüyor ortam. Genel olarak tv den çok memnunum, tavsiye ederim.
-
Tv yi çok beğendim ama ne samsung mağazalarında ne de diger distribütörlerde standlarda görmek için tv yi deneyimleyemedim.
Türkiyeye ara seri olarak gönderilmiş diyorlar bazı yerlerde.
Siz nereden aldınız tv yi?
-
Samsung un online mağazasından aldım ama stok görünmüyor şu an. Mağazalarda bulunmuyor sanırım sadece internet üzerinden alınabiliyor. 9 ya da 10 eylül de Samsung yeni kampanyasını açıklayacakmış. Bir kaç gün bekleyin, hem kampanya belli olsun hemde stok gelebilir bu arada Samsung shopa a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 8 Eylül 2024; 13:14:5 > -
Teşekkürler, bekleyeyim ozaman. Aldıktan sonra izlenimlerimi yazarım :)
-
Rica ederim umarım iyi bir fiyata en kısa zamanda alırsınız.
-
65qn90d almak istiyorum..olumlu ya da olumsuz tum yorumlarinizi merak ediyorum..oled harici bundan daha iyi bir model var midir yoksa bunu mu tavsiye ediyorsunuz -
Oled dışında, alınabilecek en iyi TV QN90D.
QN90D'nin üstünde sadece Sony Bravia 9 ve Samsung QN95D var. Onlar da TR'de satılmıyor.
Edit: TR'de bir de 8K QN900D var. Samsung'un en iyi görüntü işlemcisine ve 4K@240 Hz desteğine sahip. Ancak fiyatından dolayı anlamsız. 8K zaten bir işe yaramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Eylül 2024; 1:55:19 > -
çok teşekkürler o zaman gönül rahatlığıyla qn90d siparişi verebilirim.. -
Bende 65qn90D kullanıyorum ve genel anlamda çok memnunum. Uygun bir fiyata bulursanız kaçırmayın hocam.
-
şu an 68.399 gibi bir fiyat var..peki satıcı amazon olmak şartıyla amazondan tv almayı tavsiye eder misiniz bu tv şu an hiçbir bayide yok çünkü -
Şuan hpsburada var ama orada ki bir yorum tereddüte düşürdü beni. Magaza test tv si gonderilmis diye yazmış, tv nin arkası tozluymuş...
Bende satıcıya soru sordum kapalı kutu mu diye cvp vermedi.
Bu seri ara seri diyorlar Türkiye ye az gönderilmiş alan aldıda acaba iadeleri mi satışa koyuyorlar bilemem düşündürüyor beni.
Yoksa üst duzey kaliteli bir tv
-
Amazon da kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız en kötü koşulsuz iade alırlar ama para kart kampanyasından faydalanamazsınız. Samsung bu gün yarın kampanya açıklayacaktı, gerçi 55 ve 65 qn90D Samsung Shop ta hala stok girilmedi.
-
Ben Samsung Shop tan aldım sorunsuz geldi hocam, şu an stok yok sitesinde, alacaksanız Amazon dan alın derim.
-
55 inc hpsiburada dan 53.000 tl ye aldim. Resmi satıcı hepsiburada 2000 tl hediye cekiyle beraber.
Daha da uygunu yoktu sanırım.
Ancak kurulum icin tatilde oldugumdan 20 sine kadar bekleyeceğim.
Kurulunca izlenimlerimi yazarım.
Best settings ayarları yaptınız mı yoksa göze hoş gelen ayar mı yaptınız, rtings ayarları var ama keskinligi falan sıfıra indiriyor -
Hayırlı olsun çok güzel bir tv aldınız. Ben özel bir ayar yapmadım, yapay zekayı aktifleştirdim sadece. Eğer özel bir ayar yaparsanız paylaşırsınız bizde faydalanırız.
-
Teşekkürler :) servis geldiğinde nelere dikkat etmem gerekir. Örneğin yabancı kaynaklarda TV nin ön paneli jelatin ile kaplı.
Birde servis piksel test veya farklı testler yapıyor mu?
Malum ülkemizde tamir goren tvler bile sıfır diye satılabiliyor maalesef
-
Benim ön panelde de jelatin vardı, servis hemen kurup gitme derdinde oluyor genelde, servis gitmeden youtube dan ölü piksel ve greyscale test yaparsanız iyi olur.
-
Kumanda hem küçük hemde çok hafif olduğu için bir kaç kez yere düşürdük. Aliexpress den silikon kılıf aldım, çok memnunum. Fikir olması için resimlerini paylaşıyorum:
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 72,22TL | 2024 güneş TV uzaktan kumanda kapak yumuşak darbeye kılıf yıkanabilir silikon koruyucu kılıf Samsung BN59-01432A için Samsung 32jaliexpress.2024 güneş TV uzaktan kumanda kapak yumuşak darbeye kılıf yıkanabilir silikon koruyucu kılıf Samsung BN59-01432A için Samsung 32j - AliExpress 15https://tr.aliexpress.com/item/1005007505743510.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60792208573&aff_fcid=c648056ecaa0468a8fdfb744e3952168-1726414571437-08219-_EHmtLLR&tt=MG&aff_fsk=_EHmtLLR&aff_platform=default&sk=_EHmtLLR&aff_trace_key=c648056ecaa0468a8fdfb744e3952168-1726414571437-08219-_EHmtLLR&shareId=60792208573&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=728063c305784f5694167a6aa2e3127c&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
Benzer içerikler
- eski samsung smart tv uygulama yükleme
- tv en iyi görüntü ayarları
- lg tv en iyi görüntü ayarları
- philips tv kapanma sorunu giderme
- philips sunucusu bulunamadı çözüm
- en iyi tv box
- en küçük televizyon
- lg tv güncelleme
- samsung tv güncelleme
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X