Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
10
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman top sende hocam düşün taşın yarına kadar kararını ver:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Bakalim vericez artik .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Degistiler hocam tv yi bir problemle karsilasmadim bulutlanma dse isik sizmasi vs hatta full jelatinli geldi yanlari cercevesi vs diger tv de sadece ekranda jelatin vardi oyle hatirliyorum.

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu getirmişler. Hayırlı olsun, sorunsuz bir şekilde güzel günlerde kullan hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Acik olsa zaten kabul etmezdim tesekkurler. Ekran koruyucuya gozum alismis ya ekran koruyucusuz aşiri premium goruntu var koruyucu ile cacik.Ama koruyucusuz kullanmayada cocuklar elvermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 9 Ekim 2024; 19:57:21 >
    SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ nasil sizce psikolojik olabilir ama bu tv ekrani daha canli geldi bana kullandigim ayarlar ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 9 Ekim 2024; 22:17:22 >

Bir sıkıntı görünmüyor panelde, ölü piksel de yoksa sorun yok.

Yok herhangi bir peoblem bende goremedim eski tv ye gore daha iyi geldi nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 10 Ekim 2024; 7:26:19 >
  • iyi aksamlar arkadaslar qn90d ile ilgili tereddut yasadigim bir konu var yardimci olursaniz cok sevinirim.bir suredir 65 inc tv almak istiyorum aslinda qn90d almaya da karar vermistim.magazada test imkani bulamadim ama qn85d ve qn90c vardi onlari inceleyebildim. her ikisinde de youtube 1080p videolarda buyuk bir netlik sikintisi vardi..acaba qn90d youtubedaki videolar uydu yayinlari veya mac yayinlarinda boyle bir sikinti yasatir mi

• özkantc56 Ö kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir netlik sorunu yok cihazin goruntudu cok iyi tabi 1 metreden izlerseniz netligi kotu gelebilir 65 inc izleme mesafesi 3.5 4.5 metre arasi.

• Merhabalar bu tvde dolby vision gibi özellikleri var mıdır

• vasel kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos var, vision yok hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

TV alma arefesindeyim. S90C ile QN90D arasında kaldım gibi birşey. Aşağı yukarı aynı fiyattalar. Uzun kullanım sonrası yorumlarınız nelerdir?

• İnceleme dediğin 👇🏼🤌🏼👌🏼

O kadar inceleme izledim, görüntüyü bu kadar güzel hissetriren ve TV nin kalitesini ön plana çıkaran böyle video pek görmedim.

Video da görüntüsü bu kadar hoşuma gitti, kullananlar kim bilir nasıl izliyor. Çok iyi duruyor açıkçası. Bazı sahnelerde derinlik algısı, renk geçişleri, netlik canlılık çok hoşuma gitti.

Geçen bir incelemede panelin IPS-ADS olduğundan bahsedildi ve çok şaşırdım. VA panel olduğunu hatırladığım için bir kaç inceleme sitesinden kontrol ettim ve VA olduğunu yazanda var, IPS olduğunu yazanda.

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

Acaba TV üzerinden yada etiketinden panel tipinin ne olduğunu görebiliyor musunuz? Ülkemizde hangi panel kullanılıyor 65" boyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 15 Ekim 2024; 21:3:50 >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Panel tipini anlamanın en garanti yolu, mağazada ekranın dibinden fotoğraf çekmek. Piksel dizilimi BGR ise VA, RGB ise IPS.

Daha önce, bir 55 inç QN90D'nin VA olduğunu fotoğrafla tespit etmiştik. Kodu 55L4ZU9TD 'di. O koddaki 65'ler de VA'dır muhtemelen.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Selam hocam.

Evet en garanti yolu bu fakat daha bu TV yi yakından bile görmedim. Bize yakın TeknoSA da ne yazık ki alt sınıf Samsung'lar ile sadece S90C vardı açıkta.

Açıkçası oldukça beğendiğim takip ettiğim bir model QN90D şimdilik.

Tr deki urunlerin hepsi va panel qn90d serisinde bende o tv yi kullaniyorum.

Evet evet biliyorum. Hatta değişim bile yaptınız,

Yes 😅 tv cok iyi oled dusunmeyenler direk buna yonelsin lg tcl mcl tirt.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.