Kardeşim allah razı olsun. Mukemmel bir çözüm buldum sayende. Ya 2 gundur bu tv yi nasıl duzeltecem diye ugrasip duruyodum sayende mukemmel bi forum yakaladik. Butun konuyu tek tek okuyorum. Acayip kafa açtı. Butun ayarlari uyguladim. Tv acayip açıldı. Dedim bi sikinti var diye. Bi kac ayari duzeltmek gerek diye. Benimde anlamadigim konu. Abi tv kategorisinde en iyi 10 tv ye sahip markasin. Insanlar tv yi standart modda actigi zaman en fazla parlaklik ayarını kurcalamalı diyer taraflarina dokunmaması lazim Ama hem bir canta dolusu para sayıp bide tv ayarı yapmak için köşe bucak bilgi ariyoruz. Valla simdi liverpool maçini actim izliyorum oh be dunya varmış:) |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (6. sayfa)
-
-
Bu arada tv düşünen varsa bugun gordum ve fiyatlara baktim , a101 de ciddi indirimler var tv lerde takip eden varsa kacirmasin derim ozellikle 65s90c 60 bine cok iyi bence. -
Taksit olunca fiyati artiyor
-
İşinizi gördüyse sevindim hocam. İyi seyirler :) Dediğiniz gibi miniled de tepe bir model ama kurcalamadan bir şeyler eksik gibi oluyor, tuhaftır ki yapay zeka özelliklerini açınca tv kendi özelliklerini tam anlamıyla kullanmıyor garip şekilde. Biraz manuel müdahale etmek gerek.
-
Paylaştığınız ayarları ilk sayfaya ekleyeceğim, tv yi alan herkesin yaşadığı sorun bu konu. En azından başkalarıda faydalansın. -
Tv yi garantiden degismistim hatirlayanlar vardir. Degistigimden beri soundbari kablo ile kullanmaktaydim bugun BT ile baglanayim dedim baglandim sorun yok ama ayarlara girdigimde tv kasiyor bt baglantisini kesiyorum duzeliyor. -
Filmmaker mode de cok karanlik olmuyormu ekran banami oyle geliyor -
Hocam renk tonu biraz koyulaşıyor, bunuda renk sıcaklığını kırmızı 1 veya standart seçerek düzeltebilirsiniz. Kırmızı 2 seçili olunca daha koyu oluyor. -
Bu soundbar sorunu icin tekrar servis gelicek... Bt ile baglayinca tv ekran ayarlarinda kasiyor tv . Bt baglantisindan arc a cekince duzeliyor uzaktan hard reset attilar ama duzelmedi... -
Bt yerine earc ile bağlanman daha sağlıklı olur. Bt ile bağlanmak istemenin sebebi nedir? -
Bt de giris sinyali daha yuksek sanirsam earc in ses seviyesini 20 ye getirince bt ile 10 un seviyesine anca denk geliyor diyebilirim eski tv de boyle bir problem yokken bunda neden var onuda cozemedim bt ile birseyler ya cakisiyor yada tv de sorum var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 3 Kasım 2024; 19:55:29 > -
Bt en kötü bağlantı seçeneği diyebilirim. Earc ile soumdbar ın destekliyorsa dolby ve dts alabilirsin, optikte giriş seviyesi dolby alabilirsin ama bt de sadece surround ses alabilirsin. Sana tavsiyem earc dan şaşmaman. En kötü bağlantıdan en iyiye sıralarsak: Bluetooth < Optical < ARC HDMI < eARC HDMI
-
2. Tv degisiminden sonra earc ta kullandim zaten hep dun ne hikmetse aklima bt geldi dedim geri bi bt baglayayim bi bagladim seste sorun yok normal tv home tusundaki menude vs de sorun yok ama tum ayarlara girip goruntu ayarlarina girince assagi yukari basmada kasma donma mevcut 20 defa tusa bassam o sayfadan cikamiyorum o derece kasiyor. Geri home tusuma basinca o menu acilinca kasma tekrar yok degisik birsey var yani anlayamadigim. Ama bt baglantisini kesince aninda kasma duzeliyor. Uzaktam erisim yapan arkadasta anormal servis bi baksin dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 3 Kasım 2024; 20:18:32 > -
Tv de sacma sapan sorunlar yasamaya baslaidm soundbari baglayinca sadece ortadan ses gelmeye basladi ses seviyesini 18 20 ye getirince anca duyuyorum ikisinede hard reset attim sorun cozulmuyor. TV yayinlarinda durum boyle youtune acinca hepsi aktif oluyor. -
Bu TV'nin Türkiye'de satılan 85 inç modelinde VA panel mi kullanılıyor yoksa IPS panel mi? İnternette çelişkili bilgiler var.
-
Sadece 55 ips, diğer boyutlar va diye biliyorum.
-
55 de ips degil tr de hepsi va panel bunu yakindan beyaz bir ekranda foto cekerek anlayabilirsiniz -
Sharpness:13 den kasıt netlik değil mi hocam?
-
Bende öyle biliyordum ama geçen tv tavsiyeleri konusunda birisi söyledi 55 ips diye. -
Yok hocam va panel ben 55 kullanoyorum .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X