Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
16
Favori
11.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizde bir ekran koruyucu alin ozaman ben tv yi cocuk ekrani kirdi diye degistirmistim :)
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Bugün videolara baktım. Sehpada fena sallanıyor cihaz. Duvara assam raflardan dolayı kötü gözükecekti. O yüzden ilk öncelik olarak TV nin arkasına güvenlik kemeri aldım. Duvara sabitleyeceğim. Çünkü çocuktan çok kedim TV nin arkasına geçip uzanıyor. :) Allah korusun düşürebilir.

Bu zamana kadar çizilme kırılma gibi bir durumum olmadı ama konudaki arkadaşların böyle bir ihtimali var ise onlara faydalı olabilir.

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Aksine duvarda daha iyi gozukecegini dusunuyorum. Ben duvarda kullaniyorum ve daha saglikli
  • Herkese selamlar , bende yeni 65 inch olanı satın aldım. Servis kaydı oluşturdum. Ölü pixel vs garanti durumu nedir? Geldiklerinde testi bizim mi yapmamız gerekli.

Birde TV yi kaç cm yükseklikte kullanıyorsunuz. Duvara asmayı düşünüyorum da.

Saygılarımla,

• bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Oturunca tvnin tam ortasi goz hizamin bi tik ustunde kullaniyorum ben . Yapmak istemiyorlar test yada islerine gelmiyor ben zorla servis menusunden vs tum test videolarini actirmistim
    Hayırlı olsun, telefonunuzda yoksa Samsung Smart Things adlı uygulamayı kurun, ordan tv nin kaç saat kullanıldığı bilgisine bakabilirsiniz.
  • TV kuruldu, epey büyükmüş, bu kadar beklemiyordum. Sağolsun servis kendisi kumanda ile test yaptı, herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Garanti uzatma diye birşey var mı sizlere de önerildi mi?

Gozunuz alisir bende 55 var keske 65 alsaydim diyorum :)
  • Doğrudur , hep öyle denir. Getirdikleri askı hoşuma gitmedi. Amazon'da güzel askılar var. Kablo sök tak kolay olsun istiyorum. Tavsiyeniz var mı?

Alttaki güzel gibi geldi, öne açı yapınca kablo takması da kolaylaşır gibi. Bu arada arkada bir soket yuvası var, her askı olmayacak gibi iyi düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 14 Kasım 2024; 20:27:10 >

• Amazon'dan 55 inç sipariş geçtim. Amazon'dan alan var mı? Kesin VA mı?
  • Benimde cihaz bugün kuruldu. Servis alabileceğin en iyi led TV yi almışsınız demiş. Akşam bakalım eve gidince deneyimleneceğim. TV araştırırken ben bile bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Kasım 2024; 14:29:54 >
    Deneyimleri bizede aktarirsiniz

Mutlaka. 🙋🏻‍♂️

• Arkada belirttiğim CI soket çıkartılabiliyormuş. Askı ile kullanan yok mudur? Ne satın aldığınızı merak ediyorum. Özellikle kablo çıkar tak kolay birşey almak isterim.

TV kumandası oldukça ufak, teknolojiye alışkın olanlar için kullanması kolay ancak yaşlılar için biraz zorluk yaratıyor. Onlar tv güç tuşuna basar basmaz kanalları görmek isteyecektir.

Biz digiturk ile kullanıyoruz ve kanal değiştirme işlemleri için digiturk kumandasına gerek olmadan kanal değiştirebiliyor ve guide'ı açabiliyoruz.

Renk doğruluğu testleri yapan rtings vs gibi kanallar acaba hangi parametreleri kullanıyor?

• Kumanda malum çok küçük ve kaygan, 2 kere düşürünce aşağıdaki kılıfı aldım. Çok memnunum. Düşünenler için linki bırakıyorum aşağıya.
    AliExpress'te az önce şunu buldum: 71,78TL | 2024 güneş TV uzaktan kumanda kapak yumuşak darbeye kılıf yıkanabilir silikon koruyucu kılıf Samsung BN59-01432A için Samsung 32j

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Bende almayı düşünüyorum. Tuşlar çok aşağıda kalmış gözüküyor. Kullanırken sorun yaratıyor mu?

Edit: Siparişi geçtim. :)

Tahmini teslim tarihi 29 Aralık diyor umarım daha erken gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Kasım 2024; 15:1:10 >

Hayırlı olsun, fikir olsun diye resimleri paylaşayım.

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

• Daha once basina bu bellek dolu hatasi gelen oldumu .Normal herhangi bir uygulamada olmuyor ama tarayicidan dizi izledigimde diziyi açik birakip ana ekrana dondukten sonra tv yi kapatiyorum. Aradan 3 5 saat gectikten sonra tekrar acip tarayiciya girdigimde bellek dolu veya yetersiz diyor halbuki bellek boş geri sayfaya don dedigimde duzeliyor. Buyuk bir problem degil ama olmasi normalmi bilmiyorum.
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Güzel görünüyor. Tuşlara rahat basılıyorsa sorun yok demektir.

Bende hiç bu sorun olmadı ama maalesef tv bellekleri genel olarak çok düşük. Yıllardır hiç arttırmadan devam ediyorlar nedense.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.