< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet hocam
-
-
Dün kontrol ettiğimde güncelleme görünmüyordu, yeni arayüz güncellemesi mi acaba, usb den yapan olursa konuya yazarsa iyi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hic bilmiyorum yeni arayuz nasil olucakki suanki kullandigimiz yeni degilmiydi zaten icerikte yazmiyor bu guncellemelere icerik eklemeleri gerek neyi guncelliyolar nabiyolar belli degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeyi usb üzerinden yaptım, 1201 sürümüne geçti ama şu an için görsel bir fark yok gibi. Sanırım Tizen den one ui ye geçeceğimiz güncelleme bu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir fark olusmadiysa neden aciklama yazmiyor hicbiryerde anlam veremiyorum ne icin attilar boyutuda buyuk.
Bundan önce Sony tv vardı, her güncelleme de notlar yer alıyordu, Samsung neden yayınlamıyor anlamadım.
Hocam selam siz nereden aldınız cihazı? Ben hepsiburadadan aldım umarım VA paneldir. İps yi evime sokmam artık. Lg nanocell almıştım pişman oldum.
Siyah performansı bu arada olede benziyor. Sizin deneyiminiz nedir bu konuda?
-
Olede yakin ben teknosadan aldim memnunum . Va panel
Memnun olmanıza sevindim hocam. Ben de baya bir araştırdım. Olede yakın gerçekten bu model en mantıklı bir seçimdi. Gönül isterdi ki oled almak ama yanma vs durumlarından ve evde uzun süre açık kalacağı için uzak durmam gerek.
Ayrıca VA panel olması beni heycanlandırdı. Çünkü ips ve va arasında karanlık sahnelerde çok fark oluyor. :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 13 Kasım 2024; 11:18:48 > -
Hayırlı olsun tv niz gelince yorumlarınızı paylaşırsınız. Yukarda bir arkadaş görüntü ayarları paylaştı onları da uygulayabilirsiniz .
Çok teşekkür ederim. O konuya göz gezdirdim. Cihaz gelsin bir bakayım eğer çok farkederse mutlaka uygularım. :)
Bu arada 55 inç askısız ayakta güvenli mi arkadaşlar. Bu modelde ayak tam ortada. Eski tv'nin sağ ve solda ayakları var biraz güvenli gibi hissettiriyor. Bir de evde çocuk ve yaramaz bir kedim olduğu için sürekli tv ile temas halinde. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 13 Kasım 2024; 11:26:57 > -
Karanlik sahneler guzel ekrani zaten mukemmel her yerden isik alsa bile gunduz izlemede kayip olmuyor [ tabi ben ekran koruyucu takmak zorunda oldugum icin suan ayna gibi tv] karanlik sahneler vs tam siyah oyle griye maviye yada beyaza kayma gibo bi durum yok tv kapali gibi siyah ekran veriyor tam siyah yerlerde.
Of of tam istediğim koşullar. :) Gündüz ışığı bazen sorun oluyordu bende. İlaç gibi gelecek.
-
Bizim tv nin olduğu oda da çok güneş alıyor, Sony tv den sonra 90D ilaç gibi geldi yansıma konusunda. Piyasadaki en iyi yansıma emilimi yapan tv diyebilirim.
Qn90d de yansima ve genis aci izleme ozelligi oldugu icin bir kaybiniz olucani sanmiyorum izledigim odada 2 adet buyuk pencere var tam ekrana vuruyor ekran isigi 30 35 arasi kullaniyorum o durumlarda bile kayip olmuyor . Aksam vakti zaten 25 e dusuruyorum ekran isigini asiri bi nit degeri var ekranin . Iyiki 85d almak gibi hata yapmamissiniz yanyana koydugunuzda neredeyse 2 kati ekran parlakligi farki var . 85d de karartma 120 kusur bolge 90d 700 kusur diye biliyorum arasindaki fiyat farkini kapatmak icin bu iki ozellik bile yeterli ve 90d de bulutlanma dse , olu piksel vs problemleri cikma durumu minimum ust seviyeler extra ozen gosterilerek uretilyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 13 Kasım 2024; 11:34:3 >
Demek ki Va açığını bu şekilde kapatmışlar. Yazdığınız bütün detaylar benim hassas olduğum konular. Eskiden samsung kullanıyordum lg nanocell diye kanıp geçtim fakat siyahlar bile samsungun 6 senelik modelinden daha kötüydü. İade etmedim alışırım dedim ama iki sene boyunca gözüme battı. Hatta görüş açıları ips olmasına rağmen faciaydı. Kısacası çok çektim. :)
Bu arada Kasım ayı olduğu için kargolar yoğun. Yarın teslim edilecekmiş. Cihazı kullanıp görüşlerimi iletirim sizlere.
Çok teşekkürler, iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 13 Kasım 2024; 13:2:8 > -
Tesekkurler ne demek . Tv ayarlari dinamik modda geliyor yada ekoda ben bircok ayar denedim en stabili standart modda ve filmmaker modunda . Dinamikte aşiri detay kaybi oluyor bilginiz olsun.
tv nin orta alt kısmında büyük bir ayak var, arkadan dokunduğunızda sallanıyor biraz ama düşme vs olmaz kolay kolay ayak baya sağlam diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X