Doğru hocam ama madem 2025 çıkışına bu kadar yakınız bekleyeyim diyordum. 5,6 değil 10 sene kullanmayı planlıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (40. sayfa)

-
-
Dostum bende onu diorum . Gelecek olan tv modelinde şu anki modelle aman aman bi fark olmayacaktir. Sonucta havuz problemi çözecek degil. Şu an 75 bin tl 90D ise gelecek olan model en az 100bin tl olacaktir 65 ekrani. Sen bilirsin yinede ama şu teknolojik hızla bence 3 5 sene daha tv lerde bi gelisme olmayacaktir. Olsada alınabilir fiyatlara düşmesi icin 7 8 sene yi bulabilir.
Micro Led tv leri bekliyorum. 90d beni 5 sene goturur gibime geliyor. Sonra microled tvler alinabilir fiyatlara düşer umarim. O zaman o modele gecicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğim gibi kenera 90K koydum. Hem güncel bir TV için hemde gelecek teknoloji için demiştim beklemem mantıklı mı diye. Keşke Samsung QN90D özelliklerini 90D stoğu bitmeden çıkarsa güzel olur o zaman karşılaştırıp değer mi alınmaya bakardık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X