Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
762
Cevap
38
Favori
32.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung sitesine bakınız. Benim qn85d ye de gelmiyordu. Sitesinde mevcuttu. İndirip güncelledim. Belki sizde de aynısı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görüntü ayarlarını yapay zeka olarak kullanınca youtube da hdr video oynatılmıyor en fazla 720p seçeneği gözüküyor. Yapay zekayı kapatınca normal 4k Hdr oynatabiliyorum. Aynı sıkıntıyı çeken var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

https://www.samsung.com/tr/support/model/QE65QN90DATXTK/#downloads

Samsung web sitesinde 1301 sürümü yayınlanmış görünüyor.

• Bu güncellemeleri biliyorum arkadaşlar. Lg bile senede 10 tane güncelleme veriyordu. Çok yavaş ilerliyorlar o yüzden öyle yazdım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

2m 30 cm mesafeden 55” izliyorum. 65” geçmeyi düşünüyorum pişman olurmuyum arkadaşlar? Alışırmıyız?

ben 2m den izliyorum ama 65 " alt model alacağına biraz daha paraya kıyar ust seviye 55" tv alırdım. Cunku 2.5m izleme kaybın olmaz.

Gecende siteden yayinlandikdan 1.5 ay sonra gelmisti tv ye şuandada oyle olacak buyuk ihtimal.

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    65QN90D düşünüyorum hocam. 55Q80B’den geçiş
    Yapıcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt

Pişman olmazsınız. Bizde 2.5 metreden izliyoruz 65 inç, başta büyük diyorduk ama şimdi alıştık çok memnunuz.

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Ayni mesafeden 55 izliyorum 55 de yeterli ama keske 65 alsaydim diyorum bazen.Almisken 65 alin sonrasinda dönuş olmuyor malesef yenilemek isteseniz sat al vs arasindaki farkin 2 katina cikiyor fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 24 Şubat 2025; 8:1:44 >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Gelsin bakalım hocam. Ürettikleri cihazı daha iyi yapmak için uğraşmıyorlar.

Bu aralar telefondaki guncellemeleride gecikti.

• 55QN90D almayı düşünüyorum fakat stoklar bitmek üzere sanırım çoğu yerde gözükmüyor. Kendi sitesinde 52 bin gibi bir fiyata geliyor. Almalı mıyım yada yeni ürünlere beklemek daha mı mantıklı. Fiyatları biraz daha düşer diye bekliyordum ama bu gidişle düşmeyecek gibi bir öneriniz var mıdır ? 45.000 üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum aslında.

• kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Usta 45 e artık düşmez dediğin gibi çoğu yerde stok yok ben kendi sitesinden aldım para kart falan veriyor onu düşünce mi fiyatı 52 oluyor olmadı 2025 modelini bekle ama qn90d gayet iyi bir televizyon şahsi düşüncem bide şuan ki televizyonunuz nedir televizyondan beklentiniz nedir hangi amaçlar için kullanacaksınız

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam para kart olayını görmedim aslında sadece %5 indirim kodu veriyordu. 55 inç lerde bulunmuyor olabilir belki.

Aslında çok araştırdım benim için en mantıklı tercih QN90D gibi.

Kullanım ise yerel kanallardan ziyade PS, platformlar üzerinden dizi film izle şeklinde olacaktır. Şuan da bir tv mevcut değil yeni ev kuruyorum oraya alıcam.

2025 modelleri benim için çok artı sağlamaz bu benim için gayet yeterli aslında sadece fiyatlar düşer mi diye bekliyordum.

• Merhabalar benim yalnızca merak ettiğim konu normal tv izlerken kanal geçişleri yeterince hızlı mı? Cevaplarsanız sevinirim.

• Sami101 S kullanıcısına yanıt
    Hızlı isterseniz video çekip atayım sizin için az sonra

Zahmet olmazsa çok sevinirim

• Sami101 S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

Benim tvde böyle sanırım bundan daha hızlısı yoktur

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.