Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
762
Cevap
38
Favori
32.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman oled in renkleri daha dogru daha puruzsuzdur zaten ona kimse laf diyemez ama saglamlik olarak saglam degil malesef . Fiziki olarakta urun saglam degil ekrani bastirarak silseniz yamultursunuz :) Ama coluk cocuk yoksa tv yayinlari izlenmiyorsa duvara asip film ps oynanacaksa oledden sasmayin zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akakiakakiyevic

Bu mesaj silindi.

Yanlış konuya geldin. Pil işini de çözdük biz direk prizden alıyoruz.SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QE55QN90DATXTK Vamı ? Ips Panelmi Bu Arkadaşlar Bizdeki

Hiç 1 Kaynakta Va Panel Görmedim İps Panel Gibi Duruyor Bütün ModellerSAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ 

QE55QN90DATXTK Bizdeki Model

DisplaySpeciye Göre İps Panel Duruyor Çok İlginç

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ
    SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜdisplayspecifications
    54.6" Samsung QE55QN90D - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/6ba238e1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Şubat 2025; 1:46:28 >
  • Gazef kullanıcısına yanıt

İps Panel Olduğu Ortaya Çıkmasın Diye Göndermemiştir Mağazalara Klasik Samsung ÇakallığıSAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ 

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜflatpanelshd
    Samsung QN90D Neo QLED specifications - TV Database - FlatpanelsHD
    https://www.flatpanelshd.com/samsung_qn90d_qled_2024.php

(55, 75, 85" IPS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Şubat 2025; 2:35:15 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Yakın zamanda 65qn90d aldım. Biraz pinpirikli biriyim. Ben model ve ücret olarak tv de samsung kalitesini kesinlikle hissetmedim. Plastik aksam çok berbat. Şöyle ki arka kapak simetrik değil ve çok punta izleri var. Sağ ve sol kenar birleşim yerleri aralıklı ve ileri geri oynuyor. Asıl mesele tv ye yandan bakınca kavisli tv gibi duruyor yani orta kısım bombeli. Yani Yan tarafa geçip tv nin üst çerçevesine boylu boyunca bakınca orta kısımda eğrilik mevcut. Bu bendemi böyle yoksa üretim şeklimidir anlamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Panel Va panel ips panel Turkiyede yok zaten beyaz bir ekran acip macro kamera ile foto cektiginizde led dizilimi gozukuyor led dizilimi BGR ips panellerde RGB renk dizilimi mevcut bizdeki paneller VA

Gorsel bana ait renk dizilimi BGR [ blue Green Red]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Şubat 2025; 8:56:57 >

• Vertical banding nedir nasıl test yapabilirim 65qn90d kullanıcısıyım bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fe0 F kullanıcısına yanıt
    Hizli akan sahnelerde genelde futbol maçlarinda %90 ekranin ortasinda yukaridan aşşagiya kadar boydan golgemsi cizgiler cikar.Normal sahnelerde belli olmuyor genelde futbol yayinini acip test edebilirsiniz.Eger sorun varsa o cizgiler normal ekran parlakligindan sönük şekilde gözükmekte

Buna benzer bir sorun.Bu golge sayisi daha fazlada olabilir daha az da bazi kullanicilar farkinda bile olmayabilir. Spor yayinlarinda genelde 30 derece gibi bir açidan izleyince sorun varsa bariz sekilde belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Şubat 2025; 9:26:13 >

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Peki bu özellikle maçlarda çıkan çizgilerin durumu normal mi? Sizde çıkıyor mu?

Ayrıca yukarıda oled için demiştiniz de qn90d ekran temizliğini nasıl yapmak gerekir?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Bende vertical sorunu yok . Ama olan arkadaşlarda var benim panel baya temiz cikti hicbir sorun yok. Bence normal bir durum degil ama servis normal diyormuş :)
    Bende 2 cocuk oldugu icin ekranda ekran koruyucu mevcut o yuzden temizligi kolay oluyor parmak izi olursa koruyucu oluyor silip geciyoruz.

Servis normal diyor ama ileride bu durum çoğalma yaşatır mi acaba?

Bu arada siz nereden almıştınız?

Ve sizinkisi kaç inç ti?

Ekran büyüdükçe mi bu tarz sorunlar bas gosteriyor bilemedim.

Ayrica ekran koruyucu olmasaydı normal bi fiber bezle silinebilir mi? Sıkıntı oluşturur mu?

Ben ekran buyudukce sorunlarin arttigini dusunuyorum 55 inc benimkisi. Cam bezi ile silinebilir ama parmak izi olmadigi surece silmeye gerek yok bence cunku yapisan tozlar statik elektrikten zaten tv yi actiginizda tekrar yapisiyor kapatinca bir sure sonra dusuyor kendisi.Parmak izi tarzi lekeler biraz zor cikiyor bastirmadan hafif dairesel yapinca cikiyor cok bastirinca morarma tarzi lekelenme oluyor o tarz lekelerde ipa tarzi saf alkollerle cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Şubat 2025; 12:47:44 >

Rtings Abd Qn90D Farklı,

QN55QN90DAF XZA Usa

QE55QN90DAT XTK Bizdeki Satışta Olan Model İps Ads Diye 2 Tane Sağlam Kaynakta Belirtilmiş 65 İnç Hariç,Hala Araştıyorum Tam Güvenemedim

Hocam dedim ya beyaz ekranda macro kamera ile cekerseniz net belli olur diye rgb renk dizilimi ips panel bgr renk dizilimi va paneli temsil ediyor 55 inc icin benimkisi bgr dizilim VA panel yani konu gecmisinde 65 inc fotosu atan arkadasta vardi onunda bgr dizim VA paneldi

Siz nereden almıştınız acaba?

Teknosadan aldim ben

Reisim İnşallah Dediğiniz Doğrudur Bizde.

Saatlerden Beri Araştırıyorum Avrupada İngiltere Dahil İps Ads Pro Panel Çıkıyor Karşıma

Tartışma Amaçlı Söylemiyorum Yanlış Anlamayın Bende İsterim Va Olsun Durum Bu Kafayı Yedirtir Bu Samsung Adama 55 İnç Piyasasına Bakalım Dedik Tv Bulunmuyor Gibi Zaten Bu Modelden Başka

Bu panelleri kiytirik yerlere gonderiyorlar hocam tr de hepsi VA emin olabilirsiniz dedigim gibi zaten bizim paneller BGR.Ne tartismasi sohbet ediyoruz hocam

• Herkese selamlar. 65qn85d tv aldım. Bizim televizyonun sayfası olmadığı için sizlere sormak istedim. Uygulama aratma kısmı bende yok. Uygulamalara girince editörün seçimi, yeni ne var, haftanın uygulamaları gibi bölümler var. En üste ya da altta bir arama çubuğu yok. Bazı videolarda gösterildiği gibi apps uygulaması da mevcut değil. Acaba uygulama ismini nereden aratıp bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.