Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratt45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
762
Cevap
38
Favori
32.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası samsung qn90d konusu marka güzellemelerinizi bu konuda yapmayın konuyu kirletmeyin

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    C755,c855 ler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung para yüklü kart kampanyası başlattı. Kampanya koşullarında 12 Şubat itibariyle satışlarda geçerlidir denilmekte. Ben 8 şubatta aldım. Müşteri temsilcisi yararlanamazsınız diyor. Kaçırdık anlayacağınız. Alacaklara duyurulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithiumTR -- 12 Şubat 2025; 19:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qn90d model tv leri tekno marketlerde göremiyoruz. nedendir acaba?

çok mu satılmıyor da getirilmiyor, yoksa stoklar mı tükendi?

• LithiumTR kullanıcısına yanıt

Samsungdqn aldiysaniz iadw edin :) tekrar alın. Koşulsuz iade hakki var diye biliyorum

• aksu01 kullanıcısına yanıt

bende aynı şeyi sorguladım bana söylenene göre samsung bu modeli mağazalara göndermemiş sadece internetten satıyormuş nedenini bilmiyorum

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama 5 bin tl para puan için iade etsem birşey fark etmeyecek. Çok memnunum tvden, yine aynısını alıcam. Ben 71 bine almıştım, Tv 75 bin olmuş zaten 🙂 Yeni gelecek Tv de ölü piksel, vertical banding çıkma ihtimali vs de cabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithiumTR -- 13 Şubat 2025; 7:46:52 >
  • LithiumTR kullanıcısına yanıt

Samsung shop uygulamasından mı almıştınız?

Evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: LithiumTR

Evet hocam ama 5 bin tl para puan için iade etsem birşey fark etmeyecek. Çok memnunum tvden, yine aynısını alıcam. Ben 71 bine almıştım, Tv 75 bin olmuş zaten 🙂 Yeni gelecek Tv de ölü piksel, vertical banding çıkma ihtimali vs de cabası :)

Hayırlı olsun o zaman gule gule kullanin

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam 🙏

• Tvyi satmaya karar verdim oled tv ye gecicegim icin 1 aylik hicbir problemi yoktur. Samsung sitesinden aldim .Izmir ici elden uygun fiyatdan verebilirim

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Neden böyle bir karar aldınız? Ben de tv almak arefesindeyim. 90d 'den memnun muydunuz?

Aslinda guzel tv daha cok oyun oynadigim icin oyunlarda oled daha iyi goruntu verdigi icin o yönde karar verdim

Kontrast mini led de daha iyiyken nasıl oled daha iyi deniyor anlamıyorum, biraz daha detaylı bahsedebilir misini?

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    S90c alan birkac arkadasim var ps5 pro da cok iyi goruntu verdigini soylediler .s90c formunda da ayni seyleri söyluyenler var.

O zaman 90d için Ps5 pro almaya gerek olmayıp Düz veya Slim modeli de iş görür diyebilir miyiz?

Yok onu demek istemedim :)

Adam burda satiyorum deyip tv yi kotulemesini beklemeyin :) istedigini bulamamış işte... Bende memnun degilim ama piyasada ki en iyi miniled buysa digerlerinin goruntu kalitesini dusunemiyorum bile . Bu arada OLED alıp diver dertlerinden kurtulacagini dusunuyorsn cok daha pişman olacaksin belirteyim :)

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.