Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
762
Cevap
38
Favori
32.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz şikayetçi değiliz, razıyız kendisinden 🙂 şaka bir yana münferit durumlar her marka modelde mevcut. Kronik diyebileceğiniz bir sorun yok diyebilirim. Siz ne sorunu olduğunu düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithiumTR -- 10 Şubat 2025; 12:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qn90d modelini epeydir araştırıyordum aslında.

Peki hangi modeli alacaksınız?

• Sanki bu vertical sorunu buyuk ekranlarda daha cok ortaya cikiyor gibi. Benim 55 lik taş gibi cikti :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Ekran büyüdükçe mühendislik işi de güçleşiyor diye düşünüyorum.

• benimki de 55 ben monitör olarak kullanıyorum başta ekran kartını rastgele bir hdmi bağladım ghosting problemi yaşadım bu problem yüzünden iade edecektim hatta sonra oyun için olan hdmi bağlantısı aklıma geldi oraya çektim görüntü ayarını oyuna çektim cillop gibi oldu oledi çok aratmıyor açıkçası tabi oled gibi değil ve şu an için hiçbir sorun yok

Benimki 65 inç. Çok şükür yok vertical banding sorunu. Bu da şans işi mi acaba?

• LithiumTR kullanıcısına yanıt
    Bende sadece mac yayinlarinda belli oluyor.Vertical band sorunu her yayinda olmaz mi ?

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Her yayinda olmaz bu problem sadece hizli sahnelerde ortaya cikiyor kamera acisinin hizlandigi sahnelerde genelde.

• Herkese merhaba dostlar,

Hatirlarsaniz gecen ay 2.5 metre izleme mesafesi icin 65 Inch 90nd sormustum TV geldi ve dizi film izlemek gayet keyifli hatta uydu kanallari bile cok net izleme kalitesi veriyor. TV ‘nin monte edilecegi arka duvar yeterince genis ise 65 Inch herkese oneririm.

Tecrubelere arkadaslara iki tane sorun var.

1) TV yi duvara monte ettirdim fakat HDMI girislerini goremiyorum, TV yi yerinden cikarmam mi gerekiyor ?

2) 1+1 kucuk ev icin hangi ses sistemini onerirsiniz ?

Asagidaki model gozume carpti fiyati da iyi 4000 TL, fakat sadece soundbar yani ek subwoofer bulunmuyor.

SAMSUNG HW-S50B SoundBar Sinema Sistemi ,5.1 Kanal,Bluetooth

• Dün Tv'nin kurulumu yapıldı. Kontrol ederken ölü piksel tespit ettim. Servis kaydı açtırdım şimdi. Burada süreç nasıl işliyor?

Valla anlamak zor ince bir detay oda maclarda belli oluyor. Youtubedan actim vertical band test yayinlarda belli olmuyor

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Merhaba ,maç yayınlarını hangi ortamda seyrediyorsunuz, internetten mi(Bein spor veya İptv)? yoksa uydu kanallarından mı ?(TRT spor,TV8)

• izmirden kullanıcısına yanıt
    Karısık hepsi var

• Bu ortamda tv almak şans işi gibi...

65 inç istiyorum ama sanki ekran büyüdükçe sorunlar daha çok olacak gibi geliyor.

Samsung dışında neyi alsan o da aynı olur diye düşünüyorum :/

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Tcl nin mini led, qled, dicret Led Tv lere bakabilirsiniz veya f/p olarak xiaomi nin 86" Tv si var 55 bine 5M migroslarda ona bakabilirsiniz, ya da biraz daha bekleyip xiaomi nin yeni 85" Tv sine bakabilirsiniz, 144 hz, Vrr, dolby vb özellikleri var ama ne fiyatta ulkeye girecek bilmiyoruz suan.

Samsung marka alacaksaniz tv Yi samsung shoplardan veya kendi internet sitesinde almanizda fayda var. 14 gun iade hakki var. Diger türlü magzalarda sorunlu tv almaniz halinde iade sureci cok yavaş yada sorunlu işliyor. Herkes ister sorunsuz tv almayi ama elektronik şans işi hic sorun olmayan markalarda bile %1 lik kısma denk gelebilirsiniz. Yine de hayırlı olsun :)

• frekans76 kullanıcısına yanıt

O kadar yüksek inç'lere çıkamam da 65 gayet ev için ideal..

Tcl için de iyi diyorlar ve gerçekten ekranları harika ama işte servis sorunu var deniliyor. Ciddi manada sorunlu mu bilemiyorum tabii...

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

Samsung marka alacaksaniz tv Yi samsung shoplardan veya kendi internet sitesinde almanizda fayda var. 14 gun iade hakki var. Diger türlü magzalarda sorunlu tv almaniz halinde iade sureci cok yavaş yada sorunlu işliyor. Herkes ister sorunsuz tv almayi ama elektronik şans işi hic sorun olmayan markalarda bile %1 lik kısma denk gelebilirsiniz. Yine de hayırlı olsun :)

Samsung shop yanı sıra hepsiburada sitesinden hepsiburada satıcılı alınsa da yine aynı olur sanırım

Hocam servis sorunu var diyenler ellerindeki pasta azalanlarin uydurdugu bisey, çünkü baska uyduracaklari bir argüman kalmadi ellerinde.
    Servis vinçle Tv yi 5 kata balkondan/penceren getirecek kadar var yani.
    Eski teknoloji Edge Tv leri millete fahiş fiyata satıyorlar, oysa ayni fiyata dicret Led, qled tv ler alınabiliyor veya daha büyük ekranli tv alınabiliyor.
    Magazada inceleme imkanınız olursa bakin derim, ama Tcl tv lerinden fiyatlari satis mağazalari 2 ayda anlamsiz sekilde yukselttiler.
    İndirimleri takip edin, mini led tv alin derim

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Mini led'den kastınız misal; 65-C655, 65-C745 modeller mi?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.