|
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (3. sayfa)
-
-
Servis geldi sabah foto ve videolari aldi bendeki geldiginde sorun yoktu soyledim telefonda suan sorun yok diye. Fabrikaya goruntuleri ve videolari iletti buradaki tv yede dokunmadi kalsin dedi sonuc geldiginde fabrikadan degisim diye yeni tv ile geliriz ozaman aliriz tv yi dedi. Eger olumsuz onarim icin zorlarlarsa tuketici heyetine basvurursunuz degisim ozamanda olur zaten diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 24 Eylül 2024; 9:25:38 > -
İnş uğraştırmadan direk yenisiyle değiştirirler hocam. En palı led tv lerden birini aldık, firmanın sorun olduğunda bizleri mağdur etmemesi gerekiyor.
-
Cok tuhaf bir incelemem oldu bu sabah ayni kararmayla tekrar karsilastim detayli inceledim tv kapatmadan ben bu sorunu hep youtube izlerken goruyordum. Normal kanala bir doneyim dedim oda ne normal kanalda boyle sorun yok. Youtube sildim yukledim tv yi kapat ac yapmadan ayni bolgedeki sorun ortadan kalkti sorun youtubedemi ? Kafamda deli sorular. Boyle birsey mumkunmu. -
Sadece Youtube da oluyorsa tv ile değil de uygulama ile ilgili bir sıkıntı demekki. -
-
Sonuc icin aradilar birebir degisim veya 16k ucret iadesiyle tamir edebiliriz dediler ben degisim olsun dedim. -
Değişim kararı çıkmasına sevindim hocam. Samsung un işi yokuşa sürmeden değişimi kabul etmesi de biz kullanıcılar için iyi bir haber oldu. -
Servis dedi zaten degisim cikar diger markalar gibi ugrastirmaz diye dedik bizde o sebepten samsung aliyoruz zaten . Adam tv de hata bulamamasina ragmen benim resimlerden dolayi karanlik ekran hatali panel yazdi. -
Selam arkadaşlar,
1 adet 98QN90D aldık. Şu ana kadar çok memnunuz. Günlük film izleme ve konsol için önerdiğiniz ayar var mıdır? Şu anda resim modu: yapay zeka özelleştirmesi ve akıllı mod açık olarak kullanıyoruz.
Esas sorum şu QN90D ethernet hızı olarak ne kadar destekliyordur bilen var mıdır?
Kablosuzda kesilme ve gecikme olur diyerek ethernet ile kablolu olarak bağladık. Xbox seri x de kablolu bağlantıda hızı 500mb olarak görüyor. Tv de durum nasıl anlayamıyorum. Ethernet hız kapasitesi ne kadardır?
Qn90d broşürde kablosuz internette 2.4 ve 5 ghz destekliyor yazmışlar. Hangisi daha iyidir? Kablolu mu yoksa kablosuz mu bağlasak verimli ve hızlı olur?
Teşekkürler.
-
Devasal televizyonunız hayırlı olsun hocam oda baya büyük sanırım:) tv nin internet tarayacısını açıp speed test yapabilirsiniz, iyi kötü fikir verir. Ama kablolu bağlantı her zaman daha stabil olur, imkan varsa kablo ile bağlayın derim. Bende 990D ile 65qn90D kullanıyorum, hem soundbar dan hemde tv den genel olarak çok memnunum. Konsolda oyun modunu, stream servislerde de film modunu kullanıyorum. Yapay zekayı bir ara aktif ettim ama sonra kapattım, memnun kalmadım hocam.
-
Merhaba,
Onlarca seçenek arasından televizyon seçmeye çalışıyoruz fakat önceden hiç bilgimiz olmadığından desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Görüntü kalitesi en önemli kriter o yüzden OLED öncelikli düşünüyoruz fakat QN90D modeli de OLED ile benzer fiyat seviyesinde, bu televizyonun S90C ile ve diğer OLED modelleri ile karşılaştırdığımızda ne gibi artı ve eksileri vardır?
-
Teşekkür ederim hocam. Tv den kablolu olarak test yaptığımda 78- 93 mb arası hız veriyor. Bu şekilde stabil olması yeterli dedim.
Q990D indirime girmiş ama kaçırmışım. Yine girerse diye takipteyim. Bilginiz olursa buradan paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben de yapay zekayı kapatacağım. Kıymetli bilgiler için sağ olun.
-
Rica ederim hocam, 990D gerçekten parasını hak eden bir soundbar. İndirimde görürsem haber veririm.
-
Herkese selamlar,
RTINGS.COM Sitesinde
Samsung HW-Q990D Soundbar ve
Jbl Bar 1300 Dolby Atmos, karşılaştırdığımda Samsung HW-Q990D Soundbarın ön planda olduğunu görüyorum.
Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
-
Hocam normalde burası tv konusu ama 990D yi 1 aydır kullanan birisi olarak soundbardan genel olarak çok memnunum. Samsung ülkemize özel fiyat uyguluyor, abd de fiyatı 60k nın üstünde normalde. 30k ya alabileceğiniz en iyi soundbar bu şu an. Avr sistemler kullanmadıysanız daha önce fazlasıyla memnun eder 990D. Oyun konsolunuz varsa hdmi 2.1 girişi de var 990D nin. Ses de sub da çok güçlü, apartmanda oturduğumuz için 25 in üstüne çıkamıyoruz. (Maks 100)
-
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
Sağ alt bölgede bulutlanma var gibi görünüyor resimde. Ben olsam değiştirirdim 90D alıp ölü piksel çıkan duymadım forumda.
-
Aslinda hic bulutlanma yok tv de telefonda samsung gece modunda cekmistim baya oynuyor foto ile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X