Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
15
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 65qn90d kullanıyorum en iyi görüntü kalitesi için hangi ayarları tavsiye edersiniz?@AKA_33
  • mavisu48 kullanıcısına yanıt
    O işi bende çözemedim hala hocam. Netflix/Apple tv gibi stream uygulamaları, birde oyun konsolu için görüntü ayarları lazım. Bu konuda yardımcı olacak bir 90D kullanıcısı varsa çok sevinirim.
  • Hocalar merhaba. Benim 2017 49mu8000 samsung tv bugün youtube izlerken aniden kapandı. Kendi kendine açılıyor gibi yapıp hafif ışıklanıyor sonra yine karanlık.

Kapama tuşuna 30 saniye basıyorum yine aynı. Sizce nedir problem?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Anakart gitmis gibi
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    2. El yada sıfır bulsak taksak ucuza hallolur mu başka tv mi bakcaz acaba
    2. Ellerin saglam oldugunu sanmam servisle gorusup fiyat alabilirsiniz fiyati uygun gelirse yaptirin benim 55mu8000 ekran kirildi 16 20 arasi fiyat istediler yeni tv aldim .
    Servis çağırayım gelsin Bi baksınlar problem tam ne kaç tl. Ona göre artık bi çözüm Bakacaz. Yeni tv ne aldınız? TCL bazı modelleri çok iyi diyorlar
    Ben qn90d aldim. Tcl almam inceledimde begenmedim.f/p urunu olarak alinabilir ama bi premium urun olarak alinacagini dusunmuyorum.
    İnş problem çıkartmaz. Samsung iyi de işte ikisi de 5 yıl götürecek ise ne biliyim. Amazonu takip ediyim indirim yakalayınca alırız artık
    Benim 55mu8000 i 2017 de aldim hala cok guzeldi hicbir problemi yoktu ekranda sonradan olusan hata vs de olmadi cocuk ekrani kirdigindan mecbur degistirmek zorunda kaldim.
    55 iyiydi ama hrz de yüksekti sanki. Mesela mu9000 olanlar var çok daha sağlam sanırım
  • Tv de soyle bir sorun olmaya basladi ekranin sag alttaki ledler sonuk yaniyor
    SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

Kumandadan 20 sn basili tutup ac kapa yapinca duzeliyor

• İlk resim hiç normal görünmüyor hemen servis çağırın bence.
  • Televizyonu yeni alan arkadaşlar Smart Things uygulaması üzerinden ekran süresi hakkında bilgi alabilir.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Normal degil zaten ama kapat ac yapinca duzeliyor servis geldiginde bu problem olmayabilir. Gorsel aldim ama yeterli olurmu bilmiyorum sorun olmazsa extra servis ucretide cikarabilirler.

Sık sık oluyorsa çağırın hocam, bol bol da resim ve video çekin. Geldiklerinde sorun olmazsa en kötü onları gösteririsiniz.

Bir tv ekran tamircisiyle konustum isindigi zaman yapiyor olabilir led sorununa benziyor kapat ac yapinca o sebepten duzeliyodur dedi deniycem bakalim isindiginda bakicam

Geçmiş olsın gelişmelerden haberdar edin bizi de.

5 6 saatir acik ayni problemle karsilasamiykrum bu sorun neden kaynakli oluyor acaba suan normal

Gözlemle bakalım hocam ama tekrar yaparsa bence servis çağır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.