Hyundai parça tedariki kaza sonrası.
Merhaba değerli arkadaşlar
i20 2016 aracımla aniden yola çıkan başıboş köpeğe çarptım aracı kaskodan yetkili servise bıraktım
yaklaşık 15-20 parça çıkardılar bu parçaların ön tampon ön panjur ön panel gibi 4-5 parçanın yurtdışından geleceğini söylediler bu bahsettikleri parçalar bulunduğum ilde orijinal olarak bazı parçacılarda buldum.
Ancak bir diğer alternatif olarak yoğunluğumdan ve birkaç sebepten dolayk aracı servisten alıp özelde de yaptırmak istemiyorum.
Bana parçaların gelmesinin yurtdışından 2 ayı bulabileceği ancak 1-2 haftada da gelebileceğibi söylüyorlar anlayacağınız net ifadeler kullanmıyorlar.
Özellikle parçacılarda rahatlıkla bulunabilirken bana böyle bir süre verilmesi canımı sıkıyor. Önceden böyle bir süreçle karşılaşan oldu mu? Süreci nasıl hızlandırabiliriz ? Veya süreci nasıl takip edebilirim?
1 milyon sıfır araç tavsiyesi
Merhaba özellikle B segmentinde 1 milyon olarak ne tavsiye edersiniz?
1250’ye kadar araç tavsiyesi
Chery omoda 5
merhaba, iyi bayramlar. Bu araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim teşekkür ederim.
Instagram bağlantı etiketi çıkmaması?
Merhabalar,uygulamayı sildim yeniden kurdum ama hala bağlantı etiketi hikayeyi ekleyince gözükmüyor etiketler arasında sebebini bilen var mı?
120 bin tl araba tavsiyesi
Akdeniz hukuk yerleşenler
Bedelli hakkında sorular
Merhaba ben bu dönem tezli yüksek lisansa başladım bedelliye başvurmak istiyorum ama aklıma takılan sorular var
1-) E devlette başvuru esnasında
Hem öğrenimime devam etmek hem askerlik görevimi devam ettirmek istiyorum diyor bu ne demek?(Tezli Yüksek lisans öğrencisiyim)
2-) Parayı yatırınca otomatik 2 ay tecil ediyor sanırım ve bu süreç içinde parayı yatırmasan bedelli hakkın yanıyor?
3-)Ocak seçsek ilk ayı yerler de ocak ayında belli olduğu için tam olarak ne zaman gönderecekler ilk bizi ?
Mersin’de nerde tatil yapılır
Merhaba bir akraba işi vasıtasıyla mersine işimiz düştü hem yakınlık ve bütce anlamıyla mersin de en temiz sahil,plaj ve cok ceşitli olmasa da bir iki akşam aktivesi olarak nerelerde yapılabilir 2 arkadaş gideceğiz.Özellikle mersinli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.836
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 66.336 (Bu ay: 1.217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 742 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun