Şimdi Ara

Hyundai parça tedariki kaza sonrası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i20 2016 aracımla aniden yola çıkan başıboş köpeğe çarptım aracı kaskodan yetkili servise bıraktım

yaklaşık 15-20 parça çıkardılar bu parçaların ön tampon ön panjur ön panel gibi 4-5 parçanın yurtdışından geleceğini söylediler bu bahsettikleri parçalar bulunduğum ilde orijinal olarak bazı parçacılarda buldum.

Ancak bir diğer alternatif olarak yoğunluğumdan ve birkaç sebepten dolayk aracı servisten alıp özelde de yaptırmak istemiyorum.

Bana parçaların gelmesinin yurtdışından 2 ayı bulabileceği ancak 1-2 haftada da gelebileceğibi söylüyorlar anlayacağınız net ifadeler kullanmıyorlar.

Özellikle parçacılarda rahatlıkla bulunabilirken bana böyle bir süre verilmesi canımı sıkıyor. Önceden böyle bir süreçle karşılaşan oldu mu? Süreci nasıl hızlandırabiliriz ? Veya süreci nasıl takip edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şu an Türkiye'de servis sistemi tüm markalarda çökmüş durumda . Çinli Chery 1 ayda parça tedarik ediyor Citroen c5a 3 ayda reflektör getiremiyor. Yerli üretim 2023 i20 1.5 ayda kapı temin ediyor. Bu durumu servise sordum Maliyet düşürme politikası olarak artık çoğu firma stok bulundurmuyor, siparişle getiriyorlar dendi. Dayım 19 Megan ile kazaya karıştı kapı değişim için 1 ay süre verdiler. Oda sanayide yaptırdı 1 hafta içinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ford S Max pek bulunan bir araç değil, Otokoç serviste exper gördükten 2 hafta sonra aracı teslim aldım, parçalardan biri ithal olarak geldi. yoksa daha kısa sürede teslim edeceklerdi. Bana da ilk etapta parçaları uzun sürede tedarik edebiliriz demişlerdi.

• Yurt dışından parça işi şans işi. İşler yolunda gider gümrükten hızlı geçer, gümrükte bir sıkıntı patlak vermiştir bütün ithalatları tek tek kontrol ederler ürünleri açıp bakarlar, aylar sürer. Burada sorun firmalardan ziyade gümrük sistemi ile ilgilidir.

• Teşekkür ederim herkese bekleyeceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 8 Kasım 2024; 19:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 yerli ürfetim değil mi? Neden yurtdışından parça bekleniyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.