|
i20 yi kaça satmaliyim
|
Citroen C5 Aircross kadar konforlu araç
|
Akünün bitmesini önleme
|
Galeri kredisi
|
Ölü pixel mücadelem ( Hakkınızı arayın )
- 24.12.2022 tarihinde itopya.com üzerinden aldığım Gigabyte m28u monitöründe mart2023 ayı gibi 1 adet bright dot ( ölü pixel ) çıktı .
- 20 mart 2023 tarihinde itopyaya yazdım ve ürünün kendilerine gönderilmesini istediler
- 21 mart 2023 ürünü kendilerine göndermek için hazırladım ve not yazdım ( üründe bright dot vardır 6502 sayılı kanunda 1 adet ölü pixel bile kusur sayıldığından ve doa kapsamı içerisinde olduğundan değişim/tamir/iade istediğimi not olarak kutunun içine ve üstüne yapıştırdım.
- 28.03.2023 tarinde itopyadan ürünün Gigabyte RMA servisine gönderildiği mailini aldım
- 03.04.2023 tarihinde Monitörüm hiçbir bilgi ve rapor verilmeden bana geri kargolandı, yani değişim/tamir/iade talebim ret edildi
- 09.04.2023 tarihinde tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr adresi üzerinden tüketici haklarına başvurdum 13.04.2023 tarihinde itopya dan mail geldi mailde ( Merhaba,Ürününüzü tekrar tarafımıza göndermeniz halinde gigabyte servisi tarafından işleme alınacaktır. Bilginize. ) yazıyordu
- Hemen tüketici hakları sitesine baktım 11.04.2023 tarihinde şikayet aşaması savunma istendi olarak değişmişti yani firmadan savunma bekleniyor demek.
- Aynı gün ürünü değişim talebi ile gönderdim iade olsa çok zararda oluyorum dolar baya arttı haliyle.
- Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Unutmayın firmalar ne derse desin 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunda 1 adet ölü pixel bile kusur sayılmakta, bü yüzden firmaların yok efendim 5 ölü pixel altı kusurlarda değişim yapmıyoruz gibi laflarına bakmayın.
Google'ın sahte site olayını abartması
By Express kargo mağdur ediyor
Ayin 5.de GG dan happycenter adlı saticıdan arayüz fırça seti aldım diş teli için, By Express diye bir kargoya verdiler, 10 gün olmasına rağmen kargoyu getirmiyorlar, şikayet varda tonlarca şikayet dolu, aman dikkat edin bu ismi görünce kaçın,
Ankara içi kargo teslimi bu kadar zor olmamalı.
S20 fe snapdragon batarya sorunu
2 haftalık telefon aod kapalı olduğu halde gece 12 den sabah 7 ye ortalama yüzde 5 şarj düşüyor ben yatarken, bunun sebebi nedir acaba yatarken tüm birde uçak moduna alıyorum.
Hepsiburada, Eskiyi Getir Yeniyi Götür Rezilliği
-28.09.2021 tarihinden 2 tane telefonum P Smart 2018 Ve Xiaomi telefonum teslim edildi
-2 sinden farklı bahanelerle 600 tl civarı para kırıldı acil telefon lazım diye kabul ettim.
-1 ekim tarihinde çekler hesaba tanımlandı diye mesaj geldi ama tanımlanmadı 1 hafta sonra tanımlandı , kampanya koşullarında birden fazla çek birleştirilebilir yazmasına kanıp alışverişe başlamak istedim.
-Alışveriş yapmaya çalışınca çekleri seçemedim sadece 1 tanesi seçiliyordu hemen wp den yazdım durumu söyledim kayıt olusturdular.
-Ardından aradım ve durumu soyledim 3 iş günü içinde birleşme olacağı söylendi.
-Ama gel görkü bu gün ayın 15i ve hala birleşmedi, her gün arıyorum wp den yazıyorum aciliyetinizii ilettik diyorlar ama hep yalan dolan.
-Eğer acil teelfon lazımsa uzak durun bu kampanyadan zaten verdiği teklifden çok para kısıyorlar ve çek tanımlama felan çok uzun sürüyor, verilen süre içinde tanımlamıyorlar.
neredeyse 3 haftadır telefonum yok , alacağım telefonda o gün ile bu gün arasında 300 tl zam geldi üstelik,
Ekşi de felan zaten birsürü şikayet varmış keske okusaydım, bu konuyu açıyorum belki 1 kişiyi bu hatayı yapmaktan kurtarırım diye .
Meslek: Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği/Kaptan
Konuda sorulabilecek sorularınızı lütfen özel mesaj atmayın. Instagram : https://www.instagram.com/yerda.ahmet.demirci |
/ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği / Uzakyol Vardiya Zabiti / Uzakyol 3 Kaptan |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.999
İkinci El Bölümü Mesajları: 73
Konularının görüntülenme sayısı: 93.831 (Bu ay: 1.301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar