Şimdi Ara

Sigorta şirketi tarafından tehdit edilmem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabamın trafik sigortası 27.12.2014 tarihinde biteceğinden dolayı sigorta arayışı içine girdim. Gemi kaptanı olmam nedeniyle WhatsApp üzerinden işleri halletmem gerekiyordu.
    Ankara Keçiören'de bulunan Ethica sigorta - Çalı sigorta adlı işletmenin Google yorumları hep 5 yıldız olunca yazdım onlara, ruhsat ve TC istediler attım ama 5 gün boyunca dönmediler ve WhatsApp üzerinden engellediler. Bende endişelendim sonuçta ruhsat ve kimliği verdik

Bunun üzerine Google'dan yorum yazdım ve 1 yıldız verdim. Kısa süre sonra altına yorum yaptılar, 1 yıldız verdiğim için beni dava edeceklerini söylediler. ( Galiba bu yüzden hep 5 yıldızlı yorumlar var, 1 yıldız verenleri tehdit ederek sildiriyorlar galiba )

Ardından WhatsApp konuşması kanıtlarını attım. Sonra ilk yorumu silip yeni yorum attılar.

Bundan sonra büyük ihtimalle korkutamayacaklarini anladılar ve onlara virüslü dosya attigimi onların kredi kartı bilgilerini çalmak istediğimi ve benim dolandırıcı olduğumu dile getirdiler. ( WhatsApp da 27.de yazınca sistem onu alan adı olarak algilamis 😀 ve onlarda bunu bilen kişiye göstermişler sözde virüslü dosyaymis, galiba meslek lisesi bilgisayar bölümü 1. Sınıf arkadaslar söyledi 😀)

Ilginç gerçekten .

Ekşi sözlük hesabı olan biri rica etsem konuyu oraya taşıyabilir mi şuan hesabım çaylak olduğu için yazamıyorum.

Millet öğrensin insanların gerçek yüzlerini.

Edit: Sikayervar için şikayet oluşturmak istedik lakin telefon doğrulaması istiyor, karaya yaklaşınca açacağım şikayeti çünkü telefon çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 24 Aralık 2024; 17:36:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.