< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 3 Aralık 2017; 0:17:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 3 Aralık 2017; 0:17:25 > |
Hocam okurken sinirlendim böyle mahluklara da görev veriliyor işte torpille, asla bu davanın peşini bırakmayın DH olarak her zaman arkanızdayız, bu magandalar ceza alana kadar bu olayın peşi asla bırakılmamalı, aras kargoda yaşananlara gösterilen ilginin 2 katı
gösterilmeli. |
Hayat memat meselesi değilse kullanmayın arkadaşlar şu lanet firmayı. Üç beş fazla verin, 1-2 saat vakit kaybedin ama canınızı, sağlığınızı kaybetmeyin.
|
Metro turizimde yolculuk yapmayı göze alan insan zaten kafadan darp edilmeyi suratına sperm gelmeğe tecevüz riskini göze almış cesur yada akılsız insanlardır ondan dolayı uzucu bir olaya üzülmedim sonuçta kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok gibi bişey geçmiş olsun
|
Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.
|
Geçmiş olsun hocam
|
Güvenlik kamerasi kayıtlarina emınım ulaşılmayacaktır. Metro turzin ciğerini bilen birisi olarak söylüyorum tüm otogar amirlerini bir şekilde yanlarina cekiyorlar yani anlarsınız ötüyorya gönlümün efendisi
|
Diyorum ki cebimdeki bıçağı taşımayım artık. Başa bela olur diye. Böyle şeyleri okuyuncu da yok diyorum. Şuna bak adamı durup dururken linç etmişler. 4-5 kişi beni dövecekse ben de aralarından birinin hayatını yakarım aga.
|
Metro'ya kesinlikle binilmemeli her otobüs yolculuğumda yerel firmaları tercih ederim .
|
bi rezalet daha
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 1 Aralık 2017; 17:42:1 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |