Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimer'e attığım şikayet metinini direk buraya bırakıyorum olay tüm çıplaklığıyla ve detaylarıyla anlaşılsın diye.

28/11/2017 tarihi saat 22.15 saatinde İstanbul Esenler Otogarında 115-116-117-118 nolu Metro Turizm şirketinin Edirne Trakya yazıhanesine gittim. 22.30 otobüsüyle 4 numaralı koltukta İstanbul (Avrupa)- Edirne Merkez'e gitmek üzere beklemeye koyuldum. Kısa bir süre bekledikten sonra otobüsün perona geldiği anons edildi ve otobüse yerleştim. Bir beyefendi yanıma gelip 4 numaralı koltuğun kendisine ait olduğunu iddia etti. Otobüs personeline internet üzerinden kredi kartı ile satın aldığım biletin mesajını gösterdim telefon üzerinden. Bu şekilde anlaşılamayacağı söylendi tekrar gişeye gidip biletimi fiziksel olarak bastırmam istendi. Gişe personeline durumu izah ettiğimde biletimi bastırdı ve durumu çözmem için "müdüriyet" diye tabir ettikleri yere gitmem istendi. Biletinde benimle aynı sorunu yaşayan tanımadığım bir hanımefendi ile istenilen yere gittik. Odaya girdiğimizde 22-23 yaşlarında esmer 170-175 boylarında kısa saçlı 70 kilo civarı görevli yüksek sesli şekilde müzik dinlemekteydi. Durumumu uygun bir dille izah ettim. Fakat cevap alamadım. Bu sırada saat 22.25'e yaklaştı. Hanımefendiyle beraber durumu tekrar izah ettiğimizde görevli Metro Turizm personeli sadece göz kontağı kurup bilgisayara bakmaya devam etti. Hemen ardından tekrar uygun bir dille müziği kapatmasını söyledim. Yine dikkate alınmayınca kendim uzanarak bilgisayarın klavyesinde bulunan ses kapatma tuşuna bastım. İlgili personel direk boğazımı sıkmaya başladı. Ve beni iterek hemen arkasında bulunan duvara yasladı. Bir takım küfürler eşliğinde yumruk atmaya çalıştı. Bu sırada elimde bulunan yeni bastırdığım biletimi buruşturup yere attı. Can havli ile boğazımı sıktığı elini çekmeye çalıştım fakat çekemedim. Bu sırada bana yumruk ile saldırdı. Yere düştüm üstüme atlayıp tekrar saldırmaya devam etti. Bir şekilde ayağa kalktım fakat boğuşma sırasında yere düştüm. Bu sırada odada bulunan bir şeyler devrildi 1 dakikaya yakın saldırı sürdükten sonra kapının önüne kadar ilerlemiştik. Dışardan tahmini 5 kişi sivil kıyafetli 25-30 yaşlarında insanlar geldi. İlgili saldırgan şahsın arkadaşları olduğunu düşündüğüm şahıslar saldırganı tutup soru sordu. Ben bu sırada dışarı yani otobüs peronlarının yanına doğru bir kaç adım attım. Kalabalık toplanmış ve izlemekteydiler. Saldırgana sorulan soru; "napıyorsun sen ne yaptı bu ***** ?" Saldırgan şahıs; "bilgisayarı kırdı ****** ******." Diye cevap verdi. Bu diyalog biter bitmez sonradan gelen şahıslardan 2 kişi üzerime gelip beni darp etmeye devam ettiler. Yere düştüm yerde tekmelenmeye devam ettim. Bu sırada büyük bir kalabalık olayı seyretmekte. Bir şekilde ayağa kalktım. Bir kaç metre ilerleyip arkamı döndüğüm an sert bir şekilde darbe alıp tekrar yere düştüm. Ve 5-6 kişi tarafından tekmelenmeye devam ettim. Bir süre tekmelendikten sonra. Çevrede oluşan kalabalıktan dolayı saldırmayı bıraktılar. Bir şekilde ayağa kalkıp hızlı bir şekilde kendi cep telefonumdan 155 polisi aradım. 118. peron önünde darp edildiğimi söyledim. Hemen ardından olay yerine yakında olan bir yakınımıda arayıp olay yerine gelmesini söyledim. Tahmini 10 dakika içersinde polis kuvvetleri geldi. Bu sırada çevredeki vatandaşların arasında kalarak kendimi korumaya çalıştım. Polis arkadaşlar beni sakinleştirdikten ve su ikram ettikten sonra. Olayı anlattım. Yine polis eşliğinde aynı sıradaki bir miktar yazıhaneyi dolaşarak saldırgan şahısları bulmaya çalıştık. Fakat bulamadık. Tekrar ilgili Metro Turizm yazıhanesine döndük ve polis arkadaşlar gişe memuru personele o akşam orada çalışmakta olan tüm personellerin getirtilmesini talep etti. Fakat hiçbir Metro Turizm çalışanı yardımcı olmadı. Yapamayacaklarını söylediler. Bu sırada olay yerine çağırdığım bir yakınım geldi. Polis arkadaşların yönlendirmesi üzerien Bayrampaşa devlet hastanesine gidip darp raporu aldık. Esenler otogarı polis emniyet amirliğine gidip ifade verdim olayı detaylıca anlatıp ilgili şahıslardan ve Metro Turizm şirketinden şikayetçi olduğumu söyleyip gerekli işlemi tamamladım.

Bu yaşadığım olaydan dolayı fiziksel ve psikolojik olarak fazlasıyla yıprandım ve mağdur oldum. Seyahatimi gerçekleştiremediğim için maddi olarak büyük zarara uğradım. Hakkımı mahkeme aracılığı ile sonuna kadar arayacağım. Metro turizm firmasından ve ilgili saldırgan şahıslardan şikayetçiyim. Gerekli her işlemin yapılmasını talep ediyorum.

Olay hakkındaki kaydedilen ilerlemeleri güncelleyerek ekleyeceğim. Sizlerinde fikirlerinizi dinlemek ve değerlendirmek isterim.

Metro Turizm ile uzun telefon görüşmeleri sonucu yaşanan olay firmanın yetkili kişileri tarafından incelenmekte. Görüşmeden 24 saat sonra telefonla dönüş yapıldı. Güvenlik kameraları incelenmiş ilgili kişinin işine son verilmiş. Polis'e kişinin bilgilerini ve kamera kayıtlarını verebileceklerini söylediler.

Sosyal medyaya parça parça olayı yayıp gündemde tutma niyetindeyim. Metro Turizmin bu rezaletin üstüne bana sunacakları teklifleri red edip mahkemede hakkımı aramaya devam edeceğim.

Edit: 3.12.2017

Geçmiş olsun dilekleriniz ve güzel düşünceli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bi kaç ek açıklama yapmak istiyorum.

*O kadar olayları görüyosun yinede biniyorsan hak etmişssin; Buna bi kaç postta açıklama yaptım fakat herkes tek tek okuyamıyor konu yoğunlaştı ve ilgi çekti. Arkadaşlarım dostlarım, aciliyetten dolayı kullanmak zorunda kaldım. Diğer otobüs firmaları (nilüfer) kalite ve sorun yaşama potansiyeli bakımından metroyla hemen hemen aynı. Saatlerim uyuşmadığından dolayı ve çok önemli dersimin olmasından dolayı tercih etmek durumunda kaldım. Bile bile lades olduğunu bende biliyorum fakat bazen insan zorunda kalıyor. O an kendi aracımla gidecek duruma sahip değildim.

*Elin armut mu topluyor 1-2 kişiyi indiremedin mi ?; Arkadaşlar o anda 30 saattir uyumamıştım. Üzerine soğuk algınlığı geçirmiştim yani hastaydım. Bi handikap daha söyleyeyim. Sırtımda ağır bir çanta vardı. Dışarı çıkıncada toplaşan metro turizm personelleri ve onların arkadaşları tahminimce esnaf vs kişiler saldırmaya hazır bekliyordu. Size soruyorum bıçaklanma riskine ve daha kalabalık bir güruh tarafından darp edilmeye değer mi ?

*Bunlar teşkilat mahkemeden bişey çıkmaz dayak yediğinle kalırsın.; İçinde bulunduğumuz durumu görsemde benim hala bir parça umudum var ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. "ASLA" vaz geçmeyeceğim.

Tekrardan güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim vefalı DH ailesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 3 Aralık 2017; 0:17:25 >

• Metro turizimde yolculuk yapmayı göze alan insan zaten kafadan darp edilmeyi suratına sperm gelmeğe tecevüz riskini göze almış cesur yada akılsız insanlardır ondan dolayı uzucu bir olaya üzülmedim sonuçta kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok gibi bişey geçmiş olsun
    Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.
  • Hocam okurken sinirlendim böyle mahluklara da görev veriliyor işte torpille, asla bu davanın peşini bırakmayın DH olarak her zaman arkanızdayız, bu magandalar ceza alana kadar bu olayın peşi asla bırakılmamalı, aras kargoda yaşananlara gösterilen ilginin 2 katı
    gösterilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 1 Aralık 2017; 17:42:1 >
  • bi rezalet daha
  • Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer'e yazman gereksiz bence direk savcılığa gitmelisin. Dava açıldı dediğine göre gittin sanırım.
  • Diyorum ki cebimdeki bıçağı taşımayım artık. Başa bela olur diye. Böyle şeyleri okuyuncu da yok diyorum. Şuna bak adamı durup dururken linç etmişler. 4-5 kişi beni dövecekse ben de aralarından birinin hayatını yakarım aga.

• konuyu ust siralara cikaralim arkadaslar yardimci olmak maksatli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Musta al ayakkabinda tasi zor anda korursun kendini
    Gorecek o herifler gunlerini
  • Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.

• dersimli62f kullanıcısına yanıt
    Istanbul-Edirne arası malesef Metro dışında Nilufer var onunda sefer sayilari az ve hizmet kalitesi metroyla kafa kafaya. Normal şartlarda otobüs kullanmamaya calisiyorum fakat aciliyetim olduğundan kullanmak zorunda kaldim. Her seyahatimdede boş geçmeden irili ufaklı sorunlar yaşadım. Muhattabım kişilerede söyledim metronun içerdeki sistemi ne yaptiklarinin beni ilgilendirmediğini söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.

yok arkadaş işte her yere giden başka firma yok var da bi akıllı sen misin şuanda olduğum yerden başka şehire cumartesi günü gitmem gerekiyor yok metrodan başka araba ne yapalım neyi hakettik şimdi?

konu sahibine gelince seni arayıp şikayetini geri çek kötü olur diye tehdit bile ederler daha önce başkasının da başına geldi bu bir sonuç alabilirsen ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

yok arkadaş işte her yere giden başka firma yok var da bi akıllı sen misin şuanda olduğum yerden başka şehire cumartesi günü gitmem gerekiyor yok metrodan başka araba ne yapalım neyi hakettik şimdi?

konu sahibine gelince seni arayıp şikayetini geri çek kötü olur diye tehdit bile ederler daha önce başkasının da başına geldi bu bir sonuç alabilirsen ne güzel.

Nerden nereye gidiyorsun yazarmısın. Bunu 2 li münakaşa olarak söylemiyorum sadece bakıcam ve ben olsam ne yapmam gerektiğini söylicem bu firmayı kullanmamak için.

• davanın neticesini merakla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nerden nereye gidiyorsun yazarmısın. Bunu 2 li münakaşa olarak söylemiyorum sadece bakıcam ve ben olsam ne yapmam gerektiğini söylicem bu firmayı kullanmamak için.

Samsundan sinoba gidecem sabahtan bak da söyle bakalım

• Metro'ya kesinlikle binilmemeli her otobüs yolculuğumda yerel firmaları tercih ederim .
  • intotherain1 kullanıcısına yanıt
    Savcılık işlemleri halloldu avukatima işlemler için vekaletname verdim. Avukatımın yönlendirmesiyle Bimer'e yazdım. Ve metro turizmin şikayet hattına anlattim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Şöyle bir durum var. Bilirsiniz belki otogarlar batakhane yerler. Irkçilik gibi olmasin ama otogarda kürt olmayan kişiler sadece yolcular :) . O durumda kendimi savunma fırsatim vardi. Adem elmasi, cinsel organ gibi hassas yerlere vurup 5 kişiyi etkisiz hale getirebilirdim. Fakat saldiran 5 kişi haricinde kenarda saldırmaya hazir 15-20 kişi daha vardı. Ve bıçaklanma gibi ihtimaller yüzünden saldırmamayı tercih ettim.

Dayak yemek cozum degil orda sulalesini ..............Sin
    Zaten turkiyede yumruksuz olay cozulmez bu tiplere karsi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Samsundan sinoba gidecem sabahtan bak da söyle bakalım

Govego sitesine bakarsan gece 3 te mavi karadeniz birde 10 30 da sinop turizm var. Senin seçtiğinde ya 6 30 yada 9 30 eğer 6 30 ise 3 tercih edilebilir biraz gezip yemek felan yesen aynı saati bulursun. 9 30 ise zaten arada 1 saat var. 2 3 saatlik bir bekleyiş için başına gelcekleri kabul etmekte sana kalmış bu arkadaş gibi hiç gidememe sansında olabilir tabiki bunlar ihtimal ama sürekli vakası olan için olağandır artık bu yüzden risk oranın yüksek.

• TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt
    Yani hocam anlatmak istedigim. 5 kişiyi dövsem 10 kişiden dayak yicektim. 10 kişiyi dövsem 50 kişiden dayak yicektim.

• Geçmiş olsun. Metro turizm iyice zıvanadan çıktı mümkün olduğunca kullanmayın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.