Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dersimli62f

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Bu firmanın okadar olayından sonra kullanan insan başına gelicek herşeyi hakediyordur. Başka firmamı yok piyasada niye bu metro ısrarı. Dayak yediğin ile ve yolculuğunu tamamlayaman ile kalıcaksın büyük ihtimal. İşten çıkarılsa ne olcak gene o tarz biri gelicek yerine. Adamlar seçici değil sürekli elemanlarında arıza çıkıyor tavsiyem zorunluda olsa kullanmayın.

yok arkadaş işte her yere giden başka firma yok var da bi akıllı sen misin şuanda olduğum yerden başka şehire cumartesi günü gitmem gerekiyor yok metrodan başka araba ne yapalım neyi hakettik şimdi?

konu sahibine gelince seni arayıp şikayetini geri çek kötü olur diye tehdit bile ederler daha önce başkasının da başına geldi bu bir sonuç alabilirsen ne güzel.

Nerden nereye gidiyorsun yazarmısın. Bunu 2 li münakaşa olarak söylemiyorum sadece bakıcam ve ben olsam ne yapmam gerektiğini söylicem bu firmayı kullanmamak için.

Samsundan sinoba gidecem sabahtan bak da söyle bakalım

Govego sitesine bakarsan gece 3 te mavi karadeniz birde 10 30 da sinop turizm var. Senin seçtiğinde ya 6 30 yada 9 30 eğer 6 30 ise 3 tercih edilebilir biraz gezip yemek felan yesen aynı saati bulursun. 9 30 ise zaten arada 1 saat var. 2 3 saatlik bir bekleyiş için başına gelcekleri kabul etmekte sana kalmış bu arkadaş gibi hiç gidememe sansında olabilir tabiki bunlar ihtimal ama sürekli vakası olan için olağandır artık bu yüzden risk oranın yüksek.

He ya öğlene kadar bekler iş nolacak öğlende gidem ben o zaman çay sigara yaparım hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Istanbul-Edirne arası malesef Metro dışında Nilufer var onunda sefer sayilari az ve hizmet kalitesi metroyla kafa kafaya. Normal şartlarda otobüs kullanmamaya calisiyorum fakat aciliyetim olduğundan kullanmak zorunda kaldim. Her seyahatimdede boş geçmeden irili ufaklı sorunlar yaşadım. Muhattabım kişilerede söyledim metronun içerdeki sistemi ne yaptiklarinin beni ilgilendirmediğini söyledim.

Hocam hiç yoktan sağ salim giderdin basına bunlar gelmezdi gelse bile oran metro kadar olmazdı

• Hocam seyahat edemediğiniz için oluşan zararı en fazla şekilde hesaplayıp bir de tazminat davası açın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat memat meselesi değilse kullanmayın arkadaşlar şu lanet firmayı. Üç beş fazla verin, 1-2 saat vakit kaybedin ama canınızı, sağlığınızı kaybetmeyin.

• Sen de iyi dayanmışsın üstad.

Ben olsam, evden silah alır ortalığı kan gölüne çevirirdim.

• erkeklikte dayak yemekte var dayak atmakta deplasmanda o kadar haydutun barbarın arasında sadece savunma yaparak mantıklı bir tercihte bulunmuşsun. polis savcı falan ne varsa bastır kamera kayıtlarına ulaşmak için izin istet sonra hükümet yalakası olmayan fox tv tarzı kanalların haber whatsapp ihbar hatlarına ihbar et . geçmiş olsun

ek olarak arkadaşın dediği gibi maddi manevi dava aç yanlarına bırakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 1 Aralık 2017; 21:7:20 >
  • Metro turizimde yolculuk yapmayı göze alan insan zaten kafadan darp edilmeyi suratına sperm gelmeğe tecevüz riskini göze almış cesur yada akılsız insanlardır ondan dolayı uzucu bir olaya üzülmedim sonuçta kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok gibi bişey geçmiş olsun

• Bu kadar olaydan sonra metro kullanmak bile bile lades demektir yani kusura bakmayın.1 değil 2 değil, 3 değil yani... Bir şirkete paranızı vermek ''yaptığınız şeyi beğeniyorum, devam edin'' demektir.
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Ilk yumruğu yedikten sonra gidip adamı doğrasamda benim için çok bişey fark etmeyecek. Fiziksel kisimdan çok manevi ve maddi kısmı ile ilgileniyorum. Ilk dayağimda değil muhtemelen sonda değildir.

Edit: Saldırgan kişinin işten atılmasi benim için yeterli bir ceza. Şerefsiz köpeğin teki hapis yatsa bana hiçbir faydasi dokunmayacak. Benim işim direk bu olaya sebebiyet veren şirketle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 1 Aralık 2017; 21:47:58 >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde haklısınız hocam. Zaten bende farkindaysaniz olaya şaşirmiyorum ve sakinlikle yaklaşıyorum. Ama dediğim gibi aciliyetten dolayi binmek zorunda kaldım. Zamanında seyahat edemediğim içinde çok önemli bir dersten kaldım. Yuksek ihtimalle dönem uzatmama sebep olacak. Şu dakikaya kadarki bana zararı 1000 lirayi geçkin. Daha harcanacak bin liralar geride.

• quote:

Ilk yumruğu yedikten sonra gidip adamı doğrasamda benim için çok bişey fark etmeyecek. Fiziksel kisimdan çok manevi ve maddi kısmı ile ilgileniyorum. Ilk dayağimda değil muhtemelen sonda değildir.

Atış poligonunda şarjörü boşaltırken nasıl rahatlıyorsam burda da adamları kevgire çevirince öyle rahatlardım herhalde.

Maksat yanlarına bırakmamak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

davanın neticesini merakla bekliyorum

Tüm gelişmeleri aktif olarak ekleyeceğim. Konuyu favorilerinize eklerseniz kolayca haberdar olabilirsiniz. Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim.
  • Whatsaap ihbar hattı oluyor haberlerin oraya yaz dostum suç sende kullanmayacaksın metro turizmi geçende kızın üzerinde boşaldı
  • Mumkun oldukca Metro turizmi kullanmam. Gecmis olsun.

• Esenler otogar insan yapısı itibariyle sıkıntılı bir yer. Hakkınızı aramayı bırakmayın artık bu darp olaylarına emsal teşkil edecek kararlar lazım.

Geçmiş olsun.

• Kullanmayın şu 10dk da duran olabilecek her türlü igrenç olayın oldugu firmayı bu kadar basit yakında adam öldürüp taşırlar bagajda her şey beklenir.

• Türkiye'de bulunan esnaflar beş para etmez. Çoğu it çakal sürüsü.

• Videoları paylaş. Hem burada hem sosyal medyada.

Hep beraber yayarız videoyu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

davanın neticesini merakla bekliyorum

Tüm gelişmeleri aktif olarak ekleyeceğim. Konuyu favorilerinize eklerseniz kolayca haberdar olabilirsiniz. Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ekşi sözlükte başlık açılsa herkesin görmesini sağlanabilir bu lanet firma tez zamanda batar inşallah

• Metro dusman totosuna aman aman ne zaman binsem hepsinde aksilik cikti allah belasini versin oyle sirketin

Genelde kamilkoc,pamukkale,anadolu truzim kullanirim bunun disindakilere binmemeyede ozen gosteririm %90 bakimli ve ilgili personelleri var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.