Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam geçmiş olsun yalnız bilgisayarı kırdı bölümünde güldüm:) Sizin yapacağınız yedi ceddinizi toplayıp orayı indirmekti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu esenler otogarı berbat bi yer orada herşey olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

yav tamamda sen niye gidip adamın mute tuşuna basıyorsun otepkiyi o durumda vermesi normal. Onun dışında sen haklısın hocam

Otobüsün kalkmasına dakikakalar kalmasına rağmen yüzüme dahi bakılmamasından dolayı haliyle sinirlendim ve bu tepkiyi gösterdim. Beyefendinin müzik dinleme keyfini böldüğüm için ben suçluyum haklısınız. Keko müziğinin bitmesini beklemeliydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Hocam geçmiş olsun yalnız bilgisayarı kırdı bölümünde güldüm:) Sizin yapacağınız yedi ceddinizi toplayıp orayı indirmekti.

O kısımda zaten bende bi haydaa çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

2018’e giriyoruz hala oradan bilet alıyorsan müstehaktır bunlar Eğer o hanımefendi yolculuk yaptıysa ve indiğinde namusunu kurtarabildiyse şükretsin..

Bile bile bilet almam yanlış haklısınız ama dediğim gibi önemli sınavım vardı ve acilen gitmem gerekiyordu. Arabayla gidecek kadar param yoktu malesef. Başka tercih edebileceğim firma da yoktu. Normalde 2-3 katı fazla para verip arabayla giderim. Keşke güvenilir Kamilkoç Pamukkale gibi firmalar Edirneye sefer düzenlese. Bahsettiğiniz hanımefendi otobüse binip yolculuğuna devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidar2000

Geçmiş olsun. Keşke nefsi müdafaa diye birkaç tane sağlam sizde patlaysaydiyniz. İnanin kendimize yapılmış gibi hissediyorum

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Üst mesajlardada bahsettiğim gibi hocam. Benim orda 1 kişiyi dahi indirmem canımı tehlikeye atardı. Her türlü pislik mevcut. Kaybedecek bişeyi olmayan itin teki gelip beni bıçaklasa afedersiniz ama bok yoluna gitmiş olcaktım.
  • Allah belalarini versin sonuna kadar hakkınizi arayin size para teklifinde bile bulunacaklardir lakin mahmeden firmaya ceza gelmeyecektir bosuna para harcayacaksiniz.Buyuk firmalara hiç bir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphone teknik

Geçmiş olsun

Öğrencilik zamanımda bir süre anadolu turizmde çalışmıştım

İşe alım süreci okuduğum lisenin rehberlik öğretmeniyle anlaşmaları vardı ve yaklaşık 3 hafta civarında kurs süreci olmuştu,sürecin sonunda da öğretmenin hazırladığı sınav neticesinde ortalama 30-40 personel adayından yarı yarıya işe alım gerçekleşiyordu.

Akıl almaz para cezaları vs doluydu şirkette mesela yaka düğmesi açık görünürsen -100 puan (100₺),elinde sigarayla peronda müşterinin göreceyi kısımda sigara içersen -100 puan,ağzında sakız vs olursa oda -100 puan,siyah çorap haricinde çorap giyersen -50 puan,saçına jole vs süremezssin günlük sakal traşını mutlaka olacaksın,bazen host şefleri çantana kadar kontrol eder eksiyin olmayacak( 2 takım temiz gömlek,ütülü lacivert kumaş pantalon,ayakkabı boyan(ayakkabı dahil siyah renk ve adam gibi model giymek zorundasın öğle sivri burun faln kullanamazdın) deodorant ,diş macun fırça vs vs)

Demem o ki müşteri memnuniyeti için gerçekten zirveleri oynayacak kadar katı kuralları vardı lakin personelin hakkını da zerre kadar yemezlerdi

Uçak konforunda seyahat diye boş yere demezlerdi adamlar

Müşteriden gelecek her türlü talep ve şikayeti mutlaka değerlendirip gereyini yaparlardı

Metro turizm e gelince araç filoları çok fazla bunların bir kısmı şirketin kendi araçları çoğunluğu ise şahıs araçlarıdır

Şirket araçlarında çok fazla sıkıntı yaşanmaz çünkü işe alımsüreci onlarda da biraz uğraşlı ama şahıs araçlarında bu denetim zor araç sahibi yakınını tanıdığını vs aldırıyor yanına bu artislik ve kabadayılık yapanların çoğuda inanın bunlardır

Birde araç çok olunca bazı sezonlarda ister istemez deneyime ve fiziki olarakta yeterliliye bakıp alele acele işe alıyorlar (tatil sezonu asker sezonu ,bayram öncesi ve sonraları ,okul kayıt zamanları vs vs)

Daha anlatacak çok şey var bu sektörle ilgili ama ne anlatsaz boş

Seyahet edecekseniz çok acil durumlar haricinde mutlaka marka seçimi yapınız iyi girmalar 5-10 tl farklı olabilir hani aramayın fazla

İkram konusunda pamukkale-anadolu üzerine firma tanımam bu sektörde ve aklınıza gelecek daha bir sürü avantajlarıda mevcut

Şarj -wifi-çocuk koltuğu-patraniyeve yastık-kaliteli ikramlar-güler yüzlü personel-günlük gazete-dergi vs vs)

Umarım problemin olumlu olarak çözümlenir ama çokta sanmıyorum dostum çünkü metro turizm sahibi yandaş bir firma ve zaten sahipleride mafya vs gibi konularda adı çıkmış şahıslar

Olayı medyaya yansıtmassan kolay kolay iyi sonuç alacağını düşünmüyorum

Tekrar geçmiş olsun

Kaliteli yolculuk etmek için değil 5-10 lira 2 katı ücret ödemeye razıyım normalde. Fakat Edirne otogarı metroya ait olduğundan farklı firmalar otogara giremiyor. Bi süre otogarın dışında benzinlik türü yerleri varış noktası olarak ayarlayıp sefer düzenleyen firmalar oldu. Fakat cahil öğrenci milleti kolay yolu seçip direk şehiriçi otobüsten inip kolayca otogara ulaşarak metroya binmeyi tercih ediyorlar. Bu sebepten dolayı diğer firmalarda tutunamıyor. Şartlar uyuştuğu taktirde 2-3 katı masraflı olsa dahi arabamla yolculuk ediyorum. En olmadı bla bla car uygulamasını kullanarak gidiyorum. Fakat son dakika aciliyetim oldu önemli sınavım vardı. Onun için istemeye istemeye aldık bileti.

Bahsettiğiniz firmayı hiç kullanmadım ama kamilkoç pamukkale tarzı firmaları kullanınca kalitenin farkını hissediyor insan. Wi-fi gazete ikram vs çok umrumda değil, personeli kibar ve çözümcü olması benim için yeterli.

İlk dava sonuçlanıp metro turizm suçlu bulununca bana tazminat hakkı doğuyor. İlk dava sonuçlandıktan sonra sosyal medya çalışmalarına başlayacağım. Çünkü olayı 2. bir defa gündem haline getiremem tek bir şansım var. Bu hareketlerim benim fikirlerim değil. Abimin ve avukatımın yönlendirmelerine göre hareket ediyorum.

Konuyu buraya açmamamın sebebi de farklı tavsiyeler almak, yıllardır takıldığımız Forum dh nin fikirlerini görmek. Yani sadece sohbet amaçlı.

Uzun uzun anlatmışsınız elinize sağlık, güzel fikirlerinizden dolayı çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burgazlix39x

Allah belalarini versin sonuna kadar hakkınizi arayin size para teklifinde bile bulunacaklardir lakin mahmeden firmaya ceza gelmeyecektir bosuna para harcayacaksiniz.Buyuk firmalara hiç bir şey olmaz.

Şu dakikadan sonra paramın pek önemi yok. Gerekli tüm harcamaları yapıp hakkımı aramaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

az bile olmuş. Zerre üzülmedim.

Buraya duygu sömürüsü yapmak için konuyu açmadım. Üzülüp üzülmemeniz benim için önemli değil.
  • ŞU FİRMA İLE HALEN İŞ YAPIYORSANIZ ZATEN DİYECEK SÖZ YOK

GEÇMİŞ OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, sadece ilk saldırganın mı işine son vermişler, diğerleri noldu peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken ben sinirlendim. Sonuna kadar ara hakkını. Ben zannetmiyorum ki o adamı çıkarttılar işten.
  • quote:

Öncelikle konu sahibine geçmiş olsun diyorum.

Aslında en az bu konudaki rezalet kadar önemli olduğunu düşündüğüm şu insan müsveddesinin mesajına diyecek bir şey bulamıyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn12

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

davanın neticesini merakla bekliyorum

Tüm gelişmeleri aktif olarak ekleyeceğim. Konuyu favorilerinize eklerseniz kolayca haberdar olabilirsiniz. Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ekşi sözlükte başlık açılsa herkesin görmesini sağlanabilir bu lanet firma tez zamanda batar inşallah

Ekşi sözlük için durumun biraz daha yol almasını bekliyorum. Hesap vs var elimde. En azından 1. mahkeme sonuçlanıp suçluluklarına karar versin. 2. aşama tazminata geçerken yoğun şekilde reklam çalışması çalışmaları yapıcam.

ülkedeki adelet sistemi işte. yazık ya ne biçim bir hal aldı. sesini duyurmazsan reklam yapmazsan saçma sapan sonuçlanır.

• Vay be ilk defa duyuyorum ben gerçi otobüs şirketlerinin rezalet olduğunu biliyorumda böyle bi olay şaşırttı geçmiş olsun sağlık durumun nasıl kırık çıkık var mı ?

Sinirli biri değilmişsin ya da sabırlı mı diyim başkası olsa alır pompalıyı katliam yapardı orda sonra ömür boyu mühebbet ve ailenin başına kim bilir ne gelir bazen dayak yemek gerekiyor herhalde sende hukuk yollarına başvur Bimere Cumhurbaşkanlığına yaz hatta Fetöcü bunlar de hemen soruşturma açılsın bu devirde fetöcü olan g.te geliyor ondan dedim.

Bu otogarlarda polis neden yok 3-4 tane ekip olmalı bu ve bunun gibi yerlerde bombacısı gelse uyuşturucusu gelse magandası gelse elini kolunu sallaya sallaya gircek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL_

quote:

Öncelikle konu sahibine geçmiş olsun diyorum.

Aslında en az bu konudaki rezalet kadar önemli olduğunu düşündüğüm şu insan müsveddesinin mesajına diyecek bir şey bulamıyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum.

aynı kafadaki tip işte. ne bekleyeeksin ki
  • "Yine dikkate alınmayınca kendim uzanarak bilgisayarın klavyesinde bulunan ses kapatma tuşuna bastım."

Bu davranışı kime yapsanız size karşı normal olmayan bir tepki verir.
    Şimdiye dek yaşamadım ama İbrahim Tatlıses - Benim Hayatım dinlerken vatandaş gelip aniden müziği klavyeme uzanarak kapatsa çok sinirlenirdim.
  • boşuna uğraşıyorsun dostum. Galip Öztürk, RTE'nin kankasıdır. ülkenin haline bakıp adalet mi arıyorsun?
    Galip Öztürk, Kuvvet Köseoğlu'nu öldürttüğü halde Cübbeli memur olan AKP hakimlerimiz(!) tarafından serbest bırakılmıştır. Sonra Gürcistan'a kaçırılmış. Orda bir müddet affı beklemiş. Hatta büyükelçimizi ziyaret etmiştir.
    Adil olan hakimler ise şu an hapiste ..FETÖ damgası vurulmuş hücre cezası verilmiş. . tek başına kalıyorlar. işkence görüyorlar. Hatta geçen Süleymancılar'dan bir hakimi beyeefendilerin para trafiğini soruşturuyor diye "intihar(!) ettirdiler. " diyeyim sen anla..

10 tane polis ve savcıyı rüşvete bağlamış kişidir.
    http://www.mynet.com/haber/guncel/olum-makinesinin-cankaya-mektubu-623008-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 2 Aralık 2017; 15:9:57 >

• Boş yapmayın burda defalarca Metro ile yolculuk yaptım bir sorun yaşamadım. Konuyu okumadım ama diğer firmalarda 10 otobüs varsa Metro'da 100 tane var doğal olarak daha fazla olay oluyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.