Şimdi Ara

Metro Turizm Çalışanları Tarafından Darp Edildim (DAVA AÇILDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
286
Cevap
10
Favori
16.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapılan yanlış.Kürt kökenli biri olarak söylüyorum umarım gereken cezayı alırlar.Fakat dikkatimi birşey çekti niye Kürt diye insanları aşağılıyorsunuz ? Size saldırandan ne farkınız kaldı, geneleme yaparak ? Sanırım olay hiç anlatığınız gibi değil,dayağı hakk etmissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Metro turizimde yolculuk yapmayı göze alan insan zaten kafadan darp edilmeyi suratına sperm gelmeğe tecevüz riskini göze almış cesur yada akılsız insanlardır ondan dolayı uzucu bir olaya üzülmedim sonuçta kerhane.. 'de çalışan kisi tecavüze uğradım deme lüksü yok gibi bişey geçmiş olsun

Bende böyle düşünüyorum.
  • Ya yıllardır Metro turizm için neler yazıldı hala biniyorsunuz !!!!!
  • Hiçmi sallıyamadın bi kaç tane,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce sacma ve ahlaksiz olayı gerceklestirmis bir firma nasil acik kalabiliyor hala. Hic mi bunlarin personel severken bir kriteri yok. Cok sinirlendim okurken. Gecmis olsun kardo umarim hersey umdugun gibi gider.

• Olay 1(Taze Taze daha bu hafta);
    Geçen hafta Pazar günü Kayseri'den Ankara'ya bilet bulamadım. Son çare Metro (the mafia company) kontrol ettim. Saat 19:00 araç'da boş yer buldum. Bileti online satın aldım.
    Saat 17:30 civarların da bir telefon geldi. Seferimiz iptal edilmiştir isterseniz 10 aracında yerimiz var diyerek. Hemen doğu firmalarından bir otobüs buldum'da son saat kurtulduk.

Olay 2;
    Geçen yıl tokat'dan kayseri'ye geliyorum. Yanımda gitarım var. Her zaman giysi dolabına koyardım. Bu kez araçta giysi dolabı yok denildi ve yanıma aldım. 2 saat yolculuk sonrası muavin gitarı yük bölümüne alacağımızı söyledi. Orada hasar görebilir pahalı bir gitar olduğunu söyledim. Sivas'a geldiğimizde Sürücü ile birlikte geldiler. Sürücü baktım dayı dayı aşağıya alalım diyor. Durumu izah etmeye çalıştığımda bana tutmuş bu araçta 1.5 trilyon diyor. :) Ulan sen bu araca sürücülük yapan sıradan bir vatandaşsın neyin kafası bu? Neyse baktılar vermiyorum seni ofise alalım dediler. Otobüs'den indik dedim burada söyle ne diyeceksen. Çakal aklınca ofis'deki çalışanlar ile birlik olacak. Gürültü kıyamet derken yaşlı bir görevli dedi araçta sol bagaj bölümünü komple boşaltalım sadece senin gitarın kalsın. Baktım sağlam tamam dedim.

Sonuç: Metro firması sahipleri ve çalışanları eğitimsiz cahil kişilerden oluşan bir firmadır. Kesinlikle tavsiye etmem.

• binmeyin şu firmaya artık.
  • Yuksek sesle muzik dinledigi halde nasil bir uslupla konusabildiniz? O yuksek sesle sizi nasil duymus olabilir? Ayrica o kadar kisi tarafindan dovuluyorsunuz muhakkak birisi mudahale eder. Biraz celiski var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 2 Aralık 2017; 19:58:48 >
  • takıp
  • Olay Kürtlere mi patladi yani? Ayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 2 Aralık 2017; 20:2:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

Yapılan yanlış.Kürt kökenli biri olarak söylüyorum umarım gereken cezayı alırlar.Fakat dikkatimi birşey çekti niye Kürt diye insanları aşağılıyorsunuz ? Size saldırandan ne farkınız kaldı, geneleme yaparak ? Sanırım olay hiç anlatığınız gibi değil,dayağı hakk etmissiniz.

Olayi Kürtlere baglamasi irkci biri oldugunu gosyeriyor bence. Biraz da celiskili,yok yuksek sesle muzik dinliyordu yok ona uygun uslupla anlatmaya calistim falan. Inandirici gelmedi.

• Bende bir yorum yapayım

Bu tip yerlerin nasıl olduğunu herkes asaga yukarı bilir herkes birbirini tanır zaten sonuçta çalışma arkadaşları vs.orda kavga etmek zaten saçmadır kesin dayak yersin 2 kişiye bende vurdum falan hikayedir hiç bulasmayacaksin en iyisi

Evet oradaki eleman hatalı suçlu eğer cidden o davranışları sergilediyse dayaklik odur.

Sizin tek hataniz ve olayın fitilini ateşleyen kısım klavyeye dokunmaniz olmuş.

Geçmiş olsun ama basit yaralamadan bir sonuç alamayacaksiniz gibime geliyor.

En büyük cezayı şirket çalışanı kovarak verebilir.

• Diğer şirketlerin kabul etmediği vasıfsız, sabıkalı vs. tipleri alıp ucuza çalıştırıyorlar sanırım. Yoksa arka arkaya bu kadar çok olay yaşanması mümkün değil
    tek bir firmayla.
  • ne demek bir şey çıkmaz.tabi ki idam,ağırlaştırılmış müebbet hapis falan çıkmayacak herkes bunun bilincinde.darp raporu aldıysa basit yaralamadan karşı taraf kesinlikle ceza alacak.kamu davası sonuçlanınca da maddi zararının giderilmesi için dava açabilir.adamı orada linç etmeye kalkmışlar sen bir şey çıkmaz diyorsun.hangi kafayla bunları yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.hayatınızda mahkeme mi görmediniz, hukuk mu okumadınız? he önüne gelen dayak atsın sonra da mahkemeden bir şey çıkmaz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Olay Kürtlere mi patladi yani? Ayip

Yorum sert olmuş olabilir, bosverdim sildim zaten. Hümanist biriyim fakat ticarette ya da böyle yerlerde yaşadığım bazı durumlar yanlış düşünmeme sebep olabiliyor. Tanıdığım adam gibi adamlarda vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Kusura bakmayın hak etmişsiniz. Sosyal medyadan hak armayı bildiğinize göre Metro'nun skandallarınıda biliyorsunuzdur. O nedenle hak etmişsiniz. Şimdi eğer ileride bende Metro ile yolculuk yaparsam ve başıma birşey gelirse HAK ETMİŞİMDİR! Çünkü sorunlu firma olduğunu biliyorum. Yalnız değilsiniz aslında, "Metro Mağdurları Derneği" kursanız masrafları çıkaracak kadar aidat toplayabilirsiniz. O kadar çok mağduru var.

Uzun lafın kısası geçmiş olsun, sonuna kadar takipçisi olun.

Bu ne saçma bir yorumdur ya, günün birinde metro turizm çalışanları yüzünden tecavüze uğrarsan hak arama o zaman, HAK ETMİŞSİNDİR!

Okuduğunu anlamıyor musun?

Ben kullanırsam hak etmişimdir diyorum zaten. Hakkını ara da diyorum.

Kendini dövdürmek, kendine tecavüz ettirmek isteyen varsa Metro Turizm kullansın diyorum.

• Televizyona çık. Görüntüleri muhabirler elde eder. Metroya büyük bir damga vurursun. Ayrıca televizyona çıkınca o şahıslar daha çabuk bulunur. İfşa ederler onları. Elbet düşmanları vardır.

• geçmiş olsun , yaşadıklarınız büyük talihsizlik ve yapılanlar büyük şerefsizlik fakat benim değinmek istediğim konu biraz daha farklı . hayvanlar kişisel alanlarına müdahale edildiğinde daha bir saldırganlaşır . hayvanların kişisel alanına müdahale etmeyin (yuvasına , yavrusuna , yemeğine , bilgisayara , tespihine , arabasına vs...) saldırgan hayvanlarla göz teması kurmayın , saldırgan hayvanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın ...

siz hayvanla ısrarla diyalog kurmaya çalışmışsınız , sonra göz kontağı olmadığından şikayet etmişsiniz , en sonunda da hayvanın kişisel alanına saldırmışsınız , hayvanda tabiatı gereği saldırmış . baktınIZ cevap vermiyor , baktınIZ yüzünüze bakmıyor ne diye ısrarla uzatıyorsunuz , altı üstü 2,5 saat yol arkada gidiverin , baktınız otobüs dolu bileti iade edin başka otobüse binin , Edirne'ye saat başı otobüs var zaten .

ayrıca metro turizm gibi hayvanlar aleminin kralı bir firmayı tercih ederek yukarıda saydığım ihlallerin en büyüğünü yapmışsınız . umarım ders olur bu yaşananlar herkese , tekrar geçmiş olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 2 Aralık 2017; 20:54:28 >

• Okurken her seferinde yok artık diyip diyip durdum. Metro turizmin bu kadar sorumsuz ilgisiz olması çok rezalet bir durum. Firmanın çalıştırdığı personellerin geçmişini daha önce ne iş yaptıkları ve personel müdürleri tarafından takip etmeli çok geçmiş olsun...

• keşke başta doğru firmayı seçseydiniz gidip en rezaletinden bilet almışsınız şahsen ben metronun otobüsünle bi yere gideceğime çıkarım yola otostop çekerim o şirkete para kazandırmam bu kadar olay olmuş sizde gidip hala metro kullanıyosunuz oda ayrı bi gariplik bir sürü şirket arasından bunlardan bilet almanız kötü olmuş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.