TCL markasından uzak durun !
TCL'nin servisini Bilkom sağlı(yamı)yor. Ancak yeterli servis ağı bulunmadığı için klimalar kurulamıyor. Ben de ne yazık ki bizzat bu durumu yaşadım. Klima 3 haftadır evde kutusunda bekliyor kurulmadan.
Bilkom'un sağladığı TCL klima müşteri hizmetlerini aradığınızda call center'da her seferinde farklı bir görevli çıkıp robot gibi "aciliyetinizi iletiyorum, başka yardımcı olabileceğimiz birşey varmı" diyor.
Servisi olmayan klimayı almayın. Arçelik, vestel, beko alın en azından yaygın servis ağı var yedek parçası var.
Bu iş daha klima kurulmadan böyle ise, ya klima arızalansa nolacak? Daha klimayı kuracak servisle anlaşamayan bilkom eminim garanti gerektiğinde yine ilgilenmeyecek. Garantisi yok gibi düşünmek lazım bu markayı.
İnternette en ucuz satılan klima diye aldım ama pişman oldum, ucuz etin yahnisi.
uzak durun.
Defender alan ve sıra bekleyen birçok kişi olduğunu gördüm ve birbirimizle paylaşım yapmak için bu konuyu açmak istedim.
HP x27i güzel bir monitör tavsiye ederim, standı da yükseklik pivot falan bütün ayarları var. Benzerleri en az 3.000 tl'den başlıyor.
https://www.incehesap.com/hp-x27i-8gc08aa-27-ips-2k-qhd-gaming-monitor-fiyati-47161//
Merhaba yeni internet bağlattım, modemim Asus DSL AC750. Dual band olduğu için bunu tercih ettim. Hipernet var burda 150 metre yakındaki santrale kadar fiber, evlere normal kablo. Buna güvenerek 100mb hız istedim, 50 mb ile aynı fiyattı zaten. 5g ile maksimum 73mb hız alabiliyorum. normal 2g ile 40mb'e düşüyor hız. Pingim ise 110 bana çok yüksek geldi.
bunu düzeltmek için ne yapabilirim. Hızımın düşürülmesini mi talep etmeliyim millenicomdan ? Teşekkürler.
Hat değerleri böyle
Xbox ile TV izlenebilir mi?
|
XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat !
|
750 TL bütçe kasa + PSU tavsiyesi
|
|
Yeni araçlar ne zaman geliyor? (s60 - v60 - xc40)
|
65 inç 4K televizyon 3499 TL Mediamark
|
Vanity is definitely my favorite sin. |
47024d5bcbfc3c3742ff87657caa649aC.jpg47024d5bcbfc3c3742ff87657caa649aC.jpg47024d5bcbfc3c3742ff87657caa649aC.jpg |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.171
İkinci El Bölümü Mesajları: 248
Konularının görüntülenme sayısı: 163.494 (Bu ay: 1.381)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.643 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası