|
Bildirim
|
Cihaz 4k native bizdeki bilgisayar high ayarlarda oynatmaz oldu. Hangi dekordan bahsediyorsunuz
|
Al satçı çakal kadiköy esnafı
Bunları var ya dükkanlarını yerle bir etmek lazım belediye ile millşetin keyfini bozanlar hep 2,500’e al 3’e sat |
pcsi olmayana güzel cihaz pcsi olan dekor olarak alabilir
|
fiyat iyi. bende one S var ama galiba bunu alacam geleceğe yatırım için.çünkü yeni gelecek konsollar 5bin TL den aşağı olmaz. PS5 zaten almam gamepass sistemine alışmışken ps10 olsa alınmaz.
|
Ilk seri konsollar alinmaz. Bu bir gercek.
|
Tam tersi yeni konsollar yaklaşık 5bin TL'den satışa çıktığında bunların fiyatı da artacak. Sıfır araçlara zam gelince, ikinci eller eskidi diye ucuzluyor mu? Hayır tam tersi onlarda zamlanıyor.
2500 liraya 4K çözünürlükte oynatacak bilgisayar toplamak mümkün değil, en ucuz alternatif konsol. Benzer PC için 4-5bin TL harcamak lazım. Bu parayı harcamak istemeyen MECBUREN konsola yönelecek. Bu konsolun fiyatı 2 sene öncede aynıydı ben hatırlıyorum mediamart kampanya yapmıştı. 2 senede herşeye 2 kat zam geldi, konsollara çok az geldi. Oyüzden yeni gelecek konsollar fahiş fiyatla gelecek. Neyse isteyen alır istemeyen almaz, fiyatın neden uygun olduğunu anlatmaya çalıştım. Piyasadaki diğer örnekleride göz önünde bulundurup, arz-talep ilişkisini doğru kurmak lazım. |
Vatan'ın sitesine girip diğer XBOX ONE X'lere bakarsanız sadece 500₺'lik bir indirim var. Yeni konsolların çıkmasına çok az kalmışken stok bitiyorlar. Yeni konsollar çıktığında bu ve bunun altı varsayılan fiyat olarak kalacak. Mecburen fiyat kıracaklar, aciliyeti olmayanlar beklesin.
|
Utanma da yok biraz bekle aç bari
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 17 Ocak 2020; 12:26:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 17 Ocak 2020; 14:53:0 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |