Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

bilmediğim için soruyorum, bu konsolda oyunları nereden temin ediyorsunuz oyun fiyatları ps4 kadar pahalı mı, aylık 5 TL olan gamepassta ne tür oyunlar var,, pes fifa vs...?
    Açıkçası, tek başına EA Access bile yeterli olur. Oyunlar sizin olmuyor, bir nevi kiralama sistemi. Yıllık 65 TL'ye EA Access içeriklerini, herhangi bir kısıtlama olmadan oynayabilirsiniz. Şu oyunlar var :

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Vatan'ın sitesine girip diğer XBOX ONE X'lere bakarsanız sadece 500₺'lik bir indirim var. Yeni konsolların çıkmasına çok az kalmışken stok bitiyorlar. Yeni konsollar çıktığında bu ve bunun altı varsayılan fiyat olarak kalacak. Mecburen fiyat kıracaklar, aciliyeti olmayanlar beklesin.
    Yeni nesil xboxlardan ucuz olanın xbox one x den güçsüz olacağı söyleniyordu. Kaldı ki güçlü olanın 4k da açtığı oyunu da xbox one x rahatlıkla 1080p de açar. Yeni nesilde xbox one x e olan desteği nasıl ve ne zaman kesecekler çok merak ediyorum açıkçası.

Edit: Ayrıca dolar 4-5tl civarı iken 1800-2000 tl civarında satılmıştı one x in oyunsuz hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Ocak 2020; 16:8:40 >
  • Güzel fiyat ,olmayan değerlendirsin..
  • Bugun aldim ben de, stok sorunu yok her magazada bulmak mümkün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    benbenor kullanıcısına yanıt
    çok iyiymiş cidden, bilmiyordum öğrenmiş oldum bu vesile ile, ps4 pro yerine alternatif olarak düşünebilirim artık güzelce inceleyelim bakalım , teşekkürler cevaplarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 mu , one x mı bir arkadaş aydinlatsa bizi keşke

• Bu zamana kadar aldığım kullandığım dördüncü One x olacak , bu sefer q80r ile görüntüye grafiğe doyacağız inş. Tabi yine elden çıkacak series geldiğinde =]
    Cuma akşamı sipariş vermiştim bugün öğlenden sonra kargoya verildi mesajı geldi. Tv de kargoda , one x de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik17 -- 18 Ocak 2020; 23:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

PS4 mu , one x mı bir arkadaş aydinlatsa bizi keşke
    Xbox game passten sonra xbox diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyanın süresi belli mi? Ben de alacağım yarın mağazadan gidip. Axess 6 taksit ile iyi bence fiyat gayet..

• Dün vatandaydım ve kampanyanın bugün son günüymüş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki sadece gamepass almamız yeterli oluyor mu oyunları Online oynamak için? Yoksa birde live mi almak gerekir?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Gerekli, ultimate aldıysanız zaten dahil.

• Fiyat gerçekten de çok iyi almak isteyen kaçırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

yeni konsol 5k civarı fiyatlarda çıkacak onlar çıkınca onlara yakın f/p ürünü bir one x kalacak ona göre de talep artacak microsoft 2-3 yıl daha destek vereceğini de duyurdu, e türkiyede de talep varsa ve yeni konsolun yerini tutacak iş görür bir şeyse fiyatı eskidi diye düşmez artar, yeni konsol 5k olursa buda en az 3.5k civarına bulunur seneye, ben böyle düşünüyorum yanlış
    doğru bilemem

edit : şuan bile 1k ucuz diye one s daha çok satıyor halbuki arada performans olarak dağlar kadar fark var biri 720p 30fps diğeri 1080p 60fps yada 4k 30fps çalıştırıyor
    Ben hala fat kasa kullanıyorum.Televizyon upscale ediyor tabi native 4k gibi olmaz ama arada öyle çok büyük farklar yok(monitör de oynuyorsan ayrı).Gamer harici gereksiz 1200-1300 fazladan vermek ayrıca one s de 60 FPS olan çokça oyun var

• Düğün hazırlığı olmasa alırdım..

• One S var, one X'e gerek varmı? Çok oyun oynayan biri değilim arada vakit olursa oynarım. 4k televizyon var, fakat grafiklere çok takılmam. PS3 bile oynarım arada. X'e geçersem bugüne kadar oyun oynamamışım dermiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Peki sadece gamepass almamız yeterli oluyor mu oyunları Online oynamak için? Yoksa birde live mi almak gerekir?
    Gamepass bir sürü oyunu bedava oynamak içindir. Live ise adı üstünde online oyun oynamak içindir. Bu ikisini hesaplı şekilde birleştiren "gamepass ultimate" var, aylık 14 lira ediyor, kardeşlik sistemiyle iki kişi kullandığında aylık 7 lira yapar.
  • Bu konsolun herşeyi güzel ama bi yerden sonra insan PS4'ü arıyor inanın. Gamepass benim en beğendiğim sistem ama oda yetersiz kalabiliyor bir süre sonra. Öyle çok şey saymıycam ama God of War tek başına XBOX dünyasını ezip geçiyor mesela. Ayrıca bu saatten sonra bu cihazı almak için sebepte yok alsan ne oynayacaksın ki. PS4 alsan TLOU 2 ve Ghost of Tsushima var en azından almaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

One S var, one X'e gerek varmı? Çok oyun oynayan biri değilim arada vakit olursa oynarım. 4k televizyon var, fakat grafiklere çok takılmam. PS3 bile oynarım arada. X'e geçersem bugüne kadar oyun oynamamışım dermiyim?
    Gerek yok. Bende ilk nesil one var. Grafikler güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Gamepass bir sürü oyunu bedava oynamak içindir. Live ise adı üstünde online oyun oynamak içindir. Bu ikisini hesaplı şekilde birleştiren "gamepass ultimate" var, aylık 14 lira ediyor, kardeşlik sistemiyle iki kişi kullandığında aylık 7 lira yapar.

Alıntıları Göster
    Siteden baktığımda gamepass üyeliği için " İlk ayınız için 5,90 TL ve ardından ayda 44,99 TL ödeyin. " Yazıyor dediğini rakamdan nasıl yararlanıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.