Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sahibinden.com
    XBOX ONE X 1 TB MİCROSOFT GARANTİLİ STAR WARS JEDI KONSOL KULÜBÜ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 780935914
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-1-tb-microsoft-garantili-star-wars-jedi-konsol-kulubu-780935914/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al satçı çakal kadiköy esnafı
    Bunları var ya dükkanlarını yerle bir etmek lazım belediye ile millşetin keyfini bozanlar hep 2,500’e al 3’e sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hasanaltay80 H kullanıcısına yanıt
    Vatan genelde 6 taksit (vadesiz) yapar. İnternet siparişi daha iyi çünkü 14 gün iade süresi var.
  • Vatan'ın sitesine girip diğer XBOX ONE X'lere bakarsanız sadece 500₺'lik bir indirim var. Yeni konsolların çıkmasına çok az kalmışken stok bitiyorlar. Yeni konsollar çıktığında bu ve bunun altı varsayılan fiyat olarak kalacak. Mecburen fiyat kıracaklar, aciliyeti olmayanlar beklesin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Vatan'ın sitesine girip diğer XBOX ONE X'lere bakarsanız sadece 500₺'lik bir indirim var. Yeni konsolların çıkmasına çok az kalmışken stok bitiyorlar. Yeni konsollar çıktığında bu ve bunun altı varsayılan fiyat olarak kalacak. Mecburen fiyat kıracaklar, aciliyeti olmayanlar beklesin.
    Orası öyle de yeni konsollar 2021 başı ya da belki ilk çeyreğinde anca gelir 1 seneden fazla var ihtiyacı olanlar değerlendirsin bence

• quote:

Vatan'ın sitesine girip diğer XBOX ONE X'lere bakarsanız sadece 500₺'lik bir indirim var. Yeni konsolların çıkmasına çok az kalmışken stok bitiyorlar. Yeni konsollar çıktığında bu ve bunun altı varsayılan fiyat olarak kalacak. Mecburen fiyat kıracaklar, aciliyeti olmayanlar beklesin.
    Ilk seri konsollar alinmaz. Bu bir gercek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat cok guzel xbox sahibi olmayanlar hemen degerlendirsin gamepass ile kombo yaparsiniz
  • quote:

Tam tersi yeni konsollar yaklaşık 5bin TL'den satışa çıktığında bunların fiyatı da artacak. Sıfır araçlara zam gelince, ikinci eller eskidi diye ucuzluyor mu? Hayır tam tersi onlarda zamlanıyor.

2500 liraya 4K çözünürlükte oynatacak bilgisayar toplamak mümkün değil, en ucuz alternatif konsol. Benzer PC için 4-5bin TL harcamak lazım. Bu parayı harcamak istemeyen MECBUREN konsola yönelecek.

Bu konsolun fiyatı 2 sene öncede aynıydı ben hatırlıyorum mediamart kampanya yapmıştı. 2 senede herşeye 2 kat zam geldi, konsollara çok az geldi. Oyüzden yeni gelecek konsollar fahiş fiyatla gelecek.

Neyse isteyen alır istemeyen almaz, fiyatın neden uygun olduğunu anlatmaya çalıştım. Piyasadaki diğer örnekleride göz önünde bulundurup, arz-talep ilişkisini doğru kurmak lazım.

• FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    Bunda o işlemez işlese de anca dediğin gibi Türkiye’de işler. Global çapta base fiyat düşeceği için yurtdışından olsa her türlü daha ucuza alınabilir. Elektronik aletlerde yurtdışı imkanı var sonuçta. Tabi en önemli şey TL’nin değer kaybetmemesi ve vergilerin artmaması gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yılbaşında aldığım bfV versiyonu bir süre kullanıp bu fiyata satmıştım. Çok iyi fiyat.GÜçlü bir pc ve ps4 pro almamış olsam çoktan sipariş geçmiştim.
  • Vatan bilgisayar denince aklımda canlanan:
    XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat !

bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirmiş ya o hesap..
  • Aslında yurtdışından da 1750 TL fiyata getirilebilir. Tabii birisinden rica etmek gerekiyor

• bilmediğim için soruyorum, bu konsolda oyunları nereden temin ediyorsunuz oyun fiyatları ps4 kadar pahalı mı, aylık 5 TL olan gamepassta ne tür oyunlar var,, pes fifa vs...?

• Bizim 2. el ciler konsollarına aşıkmı olmuş nedir ? Neredeyse sıfır fiyatına satacaklar. Güzel fiyat.
  • Şansa bak bonusa taksit yok.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Ben 15 aylık game pass ultimate aldım 185 liraya. İçinde pes 2020, mortal kombat, street fighter gibi oyunlar var. Akşamları açıp online maç yapıyorum bazen. EA oyunları da yıllık 60 civarı birşeydi. Bir oyuna 300-400 lira vermeye gerek kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.