Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun fiyatlarıyla bilgisayar parasına gelmiyormu zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu konsolun herşeyi güzel ama bi yerden sonra insan PS4'ü arıyor inanın. Gamepass benim en beğendiğim sistem ama oda yetersiz kalabiliyor bir süre sonra. Öyle çok şey saymıycam ama God of War tek başına XBOX dünyasını ezip geçiyor mesela. Ayrıca bu saatten sonra bu cihazı almak için sebepte yok alsan ne oynayacaksın ki. PS4 alsan TLOU 2 ve Ghost of Tsushima var en azından almaya değer.
    Dediğiniz çok doğru. GoW'dan aldığım zevki yeni nesilde hiç bir oyundan alamadım. Bambaşka bir yapıt.
  • Bir süredir 2. el XboxX arıyordum bu kampanya ile sıfırını az önce mağazadan aldım. Bendeki Fat kasayıda ilana koyma vakti geldi demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Bir süredir 2. el XboxX arıyordum bu kampanya ile sıfırını az önce mağazadan aldım. Bendeki Fat kasayıda ilana koyma vakti geldi demektir.
    hocam imza dolmuş taşmış konsola doymamışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

hocam imza dolmuş taşmış konsola doymamışsınız

Alıntıları Göster
    Hocam karakter limiti yüzünden daha yazmadığım birçok şey var.
  • Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Ben 15 aylık game pass ultimate aldım 185 liraya. İçinde pes 2020, mortal kombat, street fighter gibi oyunlar var. Akşamları açıp online maç yapıyorum bazen. EA oyunları da yıllık 60 civarı birşeydi. Bir oyuna 300-400 lira vermeye gerek kalmadı.
    Dediğiniz fiyata yok gibi gamepass ultimate, o fiyata nerden aliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desiğiniz playstation için geçerli Xbox game pass çok daha avantajlı

• Dün kendimi ikna etmiştim almamak için , ancak sıcak fırsatlar sağ olsun bana az önce aldırttı ürünü .

Gamepass ultimate için yıllık 180 lira civarı yazmış bazı arkadaşlar onu nereden alacağız acaba yardımcı olabilir misiniz?

• Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Önce yıllık live gold alıyorsunuz 1 yıl 179₺ sonra üzerine game pass alıyorsunuz 1 ay 3 ay farketmez toplamda 1 yıl hem game pass hem live gold’unuz oöuyor.bu dediğim üyelikleri 3 yıla kadar stoklayabiliyorsunuz.Yani pratikte 3 yıl live gold parasına hem 3 yıl gold hem 3 yıl game pass alabilirsiniz.

• Bu indirim yarına devam edermi sizce 24:00 dan sonra fiyatlama değişirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki hocam girdiğim zaman game paşa ultimate e 5.90 tl yazıyor. Önce onu alsam ay olarak 1 yılın üzerine ekler mi

• Oyunu en kötü 200₺’den okutsanız bedava fiyata geliyor bu dönemde,almayı düşünen elini çabuk tutsun.

Ayynen öyle oluyor paşam.Önce live gold sonra game pass

• K.Oze K kullanıcısına yanıt
    2022 sonuna kadar güncel oyun desteği garanti.

Benim tahminim 2025-2027ye kadar güncel xbox özel oyunları one x’e gelecektir

• Osiris34 kullanıcısına yanıt
    Amazon almanyada aynı bundle 300 euro. Bir zahmet 2.5k tl olsun yani

• Peki şuan kutudan çıkan hediye 1 aylık gamepass , 1 aylık live , 1 aylık da access in üzerine 1 yıllık 179tl ye live Gold alırsam , diğer EA access ve gamepass 1 yıllık oluyor mu ?

Ea access ile gamepassin bir alakası yok.

Yeni hesap açıp 3 yıla kadar live gold alırsan üstüne 6 lira xgp ultimate çak. 3 yıllık xgp ultimate oluyor.

• Bilmiyorum ne kadar önce, sanırsam 18 ay oluyor.
    1.699-1.799 diye Teknosa-Mediamarkt stok avcılığı dönüyordu buralarda. Şimdi 2.500'e iyi fiyat demek zorunda kalıyoruz.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bu konsol 2017'de 2.699TL fiyatıyla çıktı, aşırı pahalı çıkıyor muhabbetleri dönmüştü. Satmayınca bir ara fiyatı oldukça ucuzladı yine de çok rağbet görmedi. Şimdi çıkışından yaklaşık 3 yıl sonra 2500₺'ye iyi fiyat denmesi bir haylı komik ve üzücü oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.