Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti bankasının uygulaması üzerinden taksit yaparsanız faizi 1.4 den hesaplıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "+sorunsuz online altyapı"

hocam bu özellik Ps3 ün ilk çıktığı yıllar olabilirdi ama ilerleyen safhada tamamen sıkıntısız bir altyapı hazırladı. PS4 döneminde zaten en ufak sorun olmadı.

Fakat bir artıda ben yazayım. Yeni nesil başlangıç xbox oyunları şimdiki xbox larada çıkacağı açıklandı. Bence çok olumlu bir gelişme.
  • İmzamda yer alan PC'si ve PS4 Pro'su olan birisi olarak ben de katkıda bulunayım.

Kendi PC'im sadece oyun için değil ama güçlü bir oyun PC'si idame etmek gerçekten pahalı bir iş. Güncel oyunları en az 2K çözünürlükte ve 80-90 FPS üzeri oynarım diyenler
    için tek seçenek bu. Ancak bir noktadan sonra kendinizi sürekli donanım güncelleme modunda ve FPS sayar halde bulmanız işten bile değil. Bu şaka değil.
    PC bölümündeki tartışmalara bir bakın

PS4 Pro son sürüm (7216B) nispeten sessiz ama evet fan gürültüsü yapıyor. Oynarken rahatsız edecek bir durum bence değil ama sesi duyarsınız. PS EXC oyunlar benim açımdan
    belirleyici bir faktör. Sony yeni GoW oyunu sadece şu konsolda oynanabilecek derse ben gidip onu alırım. Herkesin önceliği ve bakış açısı farklı olabilir elbette ki.

XBOX avantajları başında Gamepass geliyor. İçindeki oyunlar gayet güzel. Steam kütüphaneme baktım dün akşam. Gamepass içinde olan çeşitli oyunları zamanından para verip almışım
    One X güçlü bir cihaz ve 4K TV'ler dahil tatminkar oyun performansı verecektir. PS4 Pro de bunu sağlıyor. Yeni nesilde Microsoft ve oyun stüdyoları tarafından da desteklenecek.

Vatan indiriminden sipariş verdim. PC'mi satışa da çıkarttım. Elbette ki sadece konsol aldım diye değil. Daha düşük donanımlı ve ITX bir sistem kurmak istiyorum. VR set de almayı düşünüyorum.Salonda kullanacağım zaman kocaman kasayı kucaklama fikri pek cazip gelmedi.

Gamepass oyunlarını da Xbox'tan oynarken klavye ve fare ile oynanması daha rahat oyunları PC'de tüketirim artık.

Not: Elektronik cihaz konusunda biraz çeşitliliği seviyorum. Yazdığım mesajı okuyunca onu gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Ocak 2020; 16:57:37 >

• Üstadlar daha önceden hic xbox deneyimim yok. Bi heves geldi alayım oynarım diye. 7 yaşında oğlum var olmadı onla oynarım diyorum ama siz ne dersiniz tecrübeli olarak. Ayrıca bundan tek joistik mi çıkıyor. Joistik de pahalı zannedersem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Evet bende aldım bugün tek kol çıkıyor ancak letgo ve sahibindende kozmetik olarak çok temiz orjinal kollar var ben buldum 1 ay kullanılmış 200 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

Üstadlar daha önceden hic xbox deneyimim yok. Bi heves geldi alayım oynarım diye. 7 yaşında oğlum var olmadı onla oynarım diyorum ama siz ne dersiniz tecrübeli olarak. Ayrıca bundan tek joistik mi çıkıyor. Joistik de pahalı zannedersem
    Hocam, daha önce xbox 360, ps4 pro kullandım, ortalama bir bilgisayarım da var. PS4 pro exclusive'leri oynadıktan sonra sattım.Bu kampanyadan bir tane de ben aldım. İlk olarak cihazı televizyonda Youtube, Netflix vs. içeriklerini izlemek için de kullanabilirsiniz, Xiaomi mi box var belki onu satarım gerek kalmaz ise. Game pass olayıyla bir sürü oyun var, ekliyorlar da, oyun alma derdi olmadan arada girer bir şeyler oynarım diyenler için güzel alet. Ayrıca yeni konsollar 5000 lira olacağı söyleniyor, hal bu iken şu an ki en güçlü konsolu alıp uzun bir süre daha kullanırsınız. Sonra xbox'ta araba yarışlarında co-op pilot diye bir olay varmış. 1. kol oynarken 2. kol ona assist edebiliyor beraber oynuyormuşsunuz gibi virajlarda vs. siz döndürürsünüz oğlunuzla beraber keyif alırsınız. Benim alma sebebim evde bir konsol olmadan olmuyor, arkadaş geliyor 2 pes atalım 2 tekken vs. atalım dursun. 2. kollar 300 lira civarı ekstra sarj edilebilir pil vs. +400 lira masrafı daha olur size. Ayrıca oğlunuz da okul ortamında havasını atar, arkadaşlarını çağırır sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunabilir. Eğer televizyonda akıllı özelliği yok ya da çok kötü ise sadece o sebeple bile alınabilir. Bilgisayar gibi istediğiniz siteye girip film falan izliyormuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

Hocam, daha önce xbox 360, ps4 pro kullandım, ortalama bir bilgisayarım da var. PS4 pro exclusive'leri oynadıktan sonra sattım.Bu kampanyadan bir tane de ben aldım. İlk olarak cihazı televizyonda Youtube, Netflix vs. içeriklerini izlemek için de kullanabilirsiniz, Xiaomi mi box var belki onu satarım gerek kalmaz ise. Game pass olayıyla bir sürü oyun var, ekliyorlar da, oyun alma derdi olmadan arada girer bir şeyler oynarım diyenler için güzel alet. Ayrıca yeni konsollar 5000 lira olacağı söyleniyor, hal bu iken şu an ki en güçlü konsolu alıp uzun bir süre daha kullanırsınız. Sonra xbox'ta araba yarışlarında co-op pilot diye bir olay varmış. 1. kol oynarken 2. kol ona assist edebiliyor beraber oynuyormuşsunuz gibi virajlarda vs. siz döndürürsünüz oğlunuzla beraber keyif alırsınız. Benim alma sebebim evde bir konsol olmadan olmuyor, arkadaş geliyor 2 pes atalım 2 tekken vs. atalım dursun. 2. kollar 300 lira civarı ekstra sarj edilebilir pil vs. +400 lira masrafı daha olur size. Ayrıca oğlunuz da okul ortamında havasını atar, arkadaşlarını çağırır sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunabilir. Eğer televizyonda akıllı özelliği yok ya da çok kötü ise sadece o sebeple bile alınabilir. Bilgisayar gibi istediğiniz siteye girip film falan izliyormuşsunuz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ediyorum hocam detaylı açıklama için. Hevesimi fazlasıyla kamçıladin :)

• Ayrıca PS3 ve PS4 zamanından bir şey yazayım. İndirimde veya kampanyada gördüğünüzde alacaksınız. Lanet meret ucuzlamıyor. Beklediğinize değmiyor. Yeni nesil geliyor almasammı ? Bu saatten sonra alınırmı ? gibi kafası karışanlar... Beklemeyin, fırsatını bulmuşken alın. PS4 de ne indirimler vardı... Neredeyse 3 katına yaklaşan fiyat artışları oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

Teşekkür ediyorum hocam detaylı açıklama için. Hevesimi fazlasıyla kamçıladin :)

Alıntıları Göster
    yani bütçeniz el veriyorsa alın deneyimleyin, olmadı satarsınız, beraberinde gelen oyun 150-200 lira ediyor 2100 liraya kutulu rahat rahat satarsınız. 200 lira zararınız olur o da 1-2 aylık kira bedeli gibi düşünün. Değeri olan bir cihaz sonuçta kıyafet gibi değil aldıktan sonra yarı yarıya değer kaybetmiyor. memnun kalmazsanız forumdan hemen satarsınız. kampanya bitmeden edinin isterseniz. Çoğu mağazada kalmamıştır bile şu an.

• Bende ilk deneyim için dün gece 6 taksit şeklinde sipariş verdim.
    Araştırdığım kadarıyla çok güçlü bir makina satın aldık.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• kampanya ne zamana kadar devam edecek acaba bilgisi olan var mı? 1600'e one s almayı düşünüyordum ama one x fiyatı uygun görünüyor. ilk konsol deneyimim olacak game pass avantajı nedeniyle beni baya bi cezbediyor
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    1600 verilmez One S' e hocam en fazla 1.300'e maliyetlenmeye bakın.
  • bu gamepass üyeliğini yıllık olarak alamıyor muyuz sitesinde aylık 30-tl görünüyor

online oynamak için xbox liveda almak gerekli iki üyeliği en uygun fiyata nasıl alabiliriz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 21 Ocak 2020; 9:14:42 >
  • dün vatan bilgisayardan bir adet aldım. haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Gamepad'i ps4 gamepadine göre daha ergonomik geldiği için pc'de de xbox gamepadi ile fifa oynuyordum. O yüzden uyum kısmını çabucak geçtim. fiyat performans cihazı olduğunu düşünüyorum şu andaki fiyatı ile xbox'un. herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

kampanya ne zamana kadar devam edecek acaba bilgisi olan var mı? 1600'e one s almayı düşünüyordum ama one x fiyatı uygun görünüyor. ilk konsol deneyimim olacak game pass avantajı nedeniyle beni baya bi cezbediyor
    One S ŞOK'ta 1355TL şuan.
  • one x aradaki fiyat farkına değer mi? almışken iyisi olsun istiyorum, daha sonra keşke dememek için
  • Hocam bir cihaz 1080P 30 kare (kimi oyunlarda 900P) verirken bu konsol 1080P 60 kare ya da 4K 30 kare verebiliyor. Performansı tam olarak 2 kat güçlü değil ama şu anda en hızlı konsol bu.
  • Bende siparişi geçtim bakalım.. En kötü biraz kullanırız beğenmezsek aldığımız fiyata satarız. Yeni konsolun çıkması oturması derken en az 2 senesi var.
  • Usb'den 4k film tecrübesi olan var mı? Media player olarak nasıldır acaba ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.