Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheart655

Fiyat tekrar 2499 a düştü. Artık bu fiyatın üzerinde kimse almaz. Amazon.de de bile fiyat 270 euro civarında. Microsoft TR de bir zahmet elini çabuk tutsa da bu fiyatı da 2000 in altına çekse.

Alıntıları Göster
    İnsanlara o kadar çok yanlış bilgi verdin ki ne diyeyim ben size..
    Ben kutusunu hala açmadım. Ama almak isteyen çoğu arkadaşın kafasını karıştırdınız.
  • joog kullanıcısına yanıt
    Böyle olacağını tahmin edebilecek bi insan evladı yoktu. Gerçi ülkemizde arabada, motorda, konsolda ne zaman alırsan al 1 sene sonra kardasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

Bekleyin arkadaşlar almayın bu fiyatlardan. Tarihinin en yüksek fiyatını gördü cihazin nesli bitti şaka gibi. Siz aldıkça ikinci elde bile yükseliyor. Yok öyle insanlar evde diye kaziklamak.
  • Bu fırsat bir daha ne zaman gelir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan911

Bu fırsat bir daha ne zaman gelir ki
    Dolar çok artmazsa önümüzdeki yıl Eylül'den sonra ancak. Yeni konsol çıkmaya yakın olacak, indirim gelecektir konsollara. Ek vergi de %20'ye düşünce o fiyatlara denk gelir.
  • Vatan stokta olmayan ürünü dahi 2900 den 3899 a çıkarmış. Ön hazırlıkları yapıyorlarmış demek ki. O yüzden kesmişler ürün vermeyi.

• ultraslan911 kullanıcısına yanıt
    Dara düşüp acil nakite sıkışan insanlar haricinde bu fiyatlar bir daha zor olur en azından Eylül'e kadar. Eylül'e kadar dünya ve ülkemizin ekonomisi de bu şekilde gidip dolar daha da yükselirse konsol vergisi düşse bile konsolların Türkiye'deki fiyatı minimum 3 bin TL aşağısına inemez artık belli. Ki bu rakamlar düz versiyon Ps4 Slim ve Xbox One Slimler için.
  • Bu ülkede her zaman alınmış alınmıştır arkadaş, indirimdeyse yapıştıracaksın hemen. şimdi al alabiliyorsan bu fiyata vergilerden sonra. pişman oldum almadığıma..
  • Konuyu açıp açıp pişman oluyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.