Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat mukemmel. o fiyata toplanabilecek en iyi pcden en az 2 kati performansi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda One S kullanıyorum, ikinci el OneX'e yükseltsem mi diye düşünüyordum.. Bu fiyat olunca direkt sıfır da alınabilir gibi görünüyor.. Ama şu anda 4K televizyonum yok.. Lakin, 4K render edip, downscale edebildiğini de hatırlıyorum, FHD çözünürlükte de fark olduğunun yazıldığını hatırlıyorum. Açıkçası farktan da ziyade, şimdi değiştirmezsem, One S seneye hiç para etmeyecek gibi geliyor..

Temelde GamePass nedeniyle, uzunca süre Xbox platformunda kalmayı düşünüyorum..

Ne dersiniz? nasıl yapmalı, yoksa X Series'i beklemek lazım mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0644

Amazon.de tüm vergiler dahil 450.73 Euro yani güncel kur ile 3000 TL yapıyor.
    Ürünü Vatan söğütözü şubesinden aldım ancak kutusunu henüz açmadım.

90 TL de bu alışverişten dolayı bonus kazandım.
    Kullansam mı kullanmasam mı düşünme aşamasındayım.
    1 sene kullansam sonra satsam çok zararım olur mu acaba?🤔
    Merhabalar. Hocam bonusu nasıl kazandınız acaba?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Hali hazırda One S kullanıyorum, ikinci el OneX'e yükseltsem mi diye düşünüyordum.. Bu fiyat olunca direkt sıfır da alınabilir gibi görünüyor.. Ama şu anda 4K televizyonum yok.. Lakin, 4K render edip, downscale edebildiğini de hatırlıyorum, FHD çözünürlükte de fark olduğunun yazıldığını hatırlıyorum. Açıkçası farktan da ziyade, şimdi değiştirmezsem, One S seneye hiç para etmeyecek gibi geliyor..

Temelde GamePass nedeniyle, uzunca süre Xbox platformunda kalmayı düşünüyorum..

Ne dersiniz? nasıl yapmalı, yoksa X Series'i beklemek lazım mı..
    Ben yıllardır ps4 pro kullanıyordum.

Neden daha önce One X almadım diye kendime kızıyorum.

Kesinlikle bu fiyata kaçırmayın.

Series X çıktığında fiyatının uçuk olacağını düşünüyorum.

• bugün siparişi verdim alıcam insallah :)
  • bende kararsız kaldım 1800'e one S var hepsiburada da,4k televizyonum yok,çok anladığım konularda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

bende kararsız kaldım 1800'e one S var hepsiburada da,4k televizyonum yok,çok anladığım konularda değil
    Hocam bütçenizi zorlamayacaksa kesinlikle x alın.

• hüşke H kullanıcısına yanıt
    xbox one x in fiyatına göre konuşursak one s anca 800 liraysa alınır
  • Arkadaşlar ben de one x almayı düşünüyorum da buradaki bir arkadaşın tarif ettiği yöntemle 18 ay ultimate game pass ( ea access de olur ) almış/alacak ve hesap paylaşımı yapmayı düşünen var mı acaba ona göre bir an önce almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Arkadaşlar ben de one x almayı düşünüyorum da buradaki bir arkadaşın tarif ettiği yöntemle 18 ay ultimate game pass ( ea access de olur ) almış/alacak ve hesap paylaşımı yapmayı düşünen var mı acaba ona göre bir an önce almayı düşünüyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-digital-oyun-kardesligi-ve-takas--98908379

Bu konudan yazarakta bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

bende kararsız kaldım 1800'e one S var hepsiburada da,4k televizyonum yok,çok anladığım konularda değil
    1.800 e sakın S almayın. Eğer X alamayacaksanız 2. el garanti durumuna göre 950-1200 arası temiz bir S alın.
  • Cevaplarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-digital-oyun-kardesligi-ve-takas--98908379

Bu konudan yazarakta bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam ordan da yazayım, sağolun bilgilendirme için.

• Bende satin aldim bakalim dediginiz gibi iyimi tek sorun kolu onerceginiz sarj cihazi ve pili var mi ? Bide benim ps4 kolunun sarj etme kablosu xbox 9ne x e olur mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde one S var henüz mayıs ayında aldığım ve çok az kullandığım. Bunu satıp one X almaya karar verdim. Piyasası varmı one S'lerin kolay satılırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dert35

Bende satin aldim bakalim dediginiz gibi iyimi tek sorun kolu onerceginiz sarj cihazi ve pili var mi ? Bide benim ps4 kolunun sarj etme kablosu xbox 9ne x e olur mu ?
    Ikea Ladda 2450 mAh pillerden kullanıyorum, her gün oynamasam da 1-2 ay gidiyor sanırım. Piyasadaki en yüksek kapasiteli ve kaliteli pillerden (eneloop piller ile aynı içeriğe sahip olduğu söyleniyor). Tavsiye ederim.
  • Yaklaşık 2 yıldır Gp Reckyo Pro 2000mah kullanıyorum. Şarj aleti Nitecore i2 ama ayrı almak yerine Gp pil+şarj aleti setleride alınabilir.

Performans konusunda çok memnun kaldım. 1500 kez şarj 5 sene sonra bile %70 verimlilik vaat ediyor şarjı çok iyi tutuyor. Bugün bile yeni gibi hissettiriyor. Bitme süreleri gözle görülür şekilde düşmedi. Li-on 18650 16340 pillerimde var 2-3 yıl arasında çöpe gidiyor yenilerini sipariş ediyorum. Bütçe çoksa panasonic eneloop pro da öneririm ama şarj aleti ile bir gamepad parasına gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Gp sarj aleti ve 2400 luk siparis verdim tskler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eveet bu güzel fırsatı tepmedim, PS4'ümün yanına bir de Xbox One X ekledim. Bilgi verenlere teşekkürler.
  • Arkadaşlar fiyat coşmuş Eski haline döner mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.