Karavanların Şehiriçinde Parkı
Merhabalar.
Bulunduğum caddede 3 tane karavan var cadde üzerinde ve aylardır, hatta yıllardır hareket etmeden yer işgal ediyorlar. Giriş çıkış kalabalık derken iyice rahatsız etmeye başladı son zamanlarda.
Karavanların şehiriçinde alelade şekilde parkı yasal mı acaba? Eğer yasal değilse bu konuyla belediye mi ilgilenir yoksa polis mi ?
Teşekkürler...
Schengen Yardım
Merhabalar,
Schengen vizesi almak istiyorum da ülke önemli değil.
En kısa zamanda nereden alabilirim?
Yunanistan diye duydum ama ne zamana randevu buluyorlar bulamadım öncesinden başvuru yapılmasını istiyorlar sanırım.
Vize reddim yok. Teşekkürler...
Findeks üyelerine bugüne özel Findeks Risk Raporu’nu ücretsiz sunuyoruz.
Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Findeks ayrıcalığıyla yaşayın. Finansal geleceğinizi güvence altına almanın ilk adımı için size özel bir hediye sunuyoruz: Ücretsiz Findeks Risk Raporu!
Findeks Risk Raporu’nuzu almak için tek yapmanız gereken Findeks hesabınıza giriş yapmak!
- Kampanya 27.10.2023 tarihi 09.00-22.00 saatleri arasında geçerlidir.
- Kampanya süresi boyunca Findeks Mobil veya findeks.com’dan hesabınıza giriş yapabilir ve ücretsiz risk raporunuzu alabilirsiniz.
- Findeks üyesi olmak için sayfasındaki adımları izleyerek ya da Findeks mobili cep telefonunuza indirip bilgilerinizi girerek ücretsiz Findeks üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.
- Findeks dijital kanallar (Findeks Mobil veya findeks.com) üzerinden 27.10.2023 tarihinde Findeks Risk Raporu’nu “Findeks Bakiyesinden Öde” ödeme seçeneğini seçerek raporunuza ulaşabilirsiniz. Bireysel kullanıcılar, www.findeks.com üzerinden Findeks Risk Raporu satın alımlarında "Findeks Kredi Notumu da istiyorum” seçeneğini de işaretlemelidir.
- KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş., bu kampanyayı dilediği zaman durdurma, kampanya süresini uzatma, sona erdirme, askıya alma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
AVM Otoparkında vurup kaçmışlar. (Fotoğraflar ekli)
|
|
Skoda Octavia 2017
iPhone X Yetkili servis pil değiştirmiyor.
Ultimate Ears Wonderboom Efsane fiyat 269 Lira
|
Aplik lambası değiştirme sorunu.
|
2 ayda alınan araç neden satılır?
|
MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011 Hp Elitebook 6930p |
Referanslarım : Satın alma işlemlerim : frosine |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.533
İkinci El Bölümü Mesajları: 132
Konularının görüntülenme sayısı: 220.176 (Bu ay: 3.806)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.415 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar