Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Aldım, hatta diablo 3'ü de yanında aldım ama eski heyecan bizlerde kalmamış, yoğunluktan kafamı veremiyorum. :)

Sanıyorum aldığım gibi değerinin altında elden çıkartacağım. Yaş ilerleyince oynama hevesi kalmıyor insanın.
    Satmayı düşünürseniz bilgi alabilirim özelden fiyatla ilgili :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya halen devam ediyor...

Stokları sağlammış
  • 2022 ye kadar destek ne anlama geliyor,yani o tarihten sonra oyun aboneliği v.s olmuyor mu yoksa sadece yazılım güncelleme desteği falan mı kastedilen?
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    2022 den sonra çıkacak oyunlar sadece Series X e çıkacak.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    O zaman 2 sene için bu cihazı almaya değmeyecek galiba
    Ben aldım, açıkçası gayet memnunum. One ve One S 2 sene sonra kesin biter. One X güçlü bi cihaz bakalım 2 sene sonra komple bitirecekler mi bilmiyorum. Belli olmaz MS in işi.
    Yeni konsollar zaten 2020 sonunda çıkacak. 2021 yılını da tam destekleneceğini ön görürsek dediğinz gibi Xbox One X 2 yıl yeni nesil ile aynı oyunlara sahip olacak. O yüzden Xbox platformu için Exclusive oyun çıksa bile One X de oynatacak. Tahminim 2022 yılı itibariyle Microsoft sadece son konsola özgü Exclusive oyunlar çıkararak One X dahil eski nesil ile ilişiğini kesmeye başlar. Ama bu 2022 itibariyle hiçbir yeni oyun One X üzerine çıkmayacak demek mi derseniz bence değil. Yapımcı çıkarabilir sonuçta. Nasıl şimdi Gamepass kütüphanesi içeriği PC'de daha zayıf, o zaman da belki içerik One X için daha zayıf olur ve bazı oyunlar sadece en güncel konsolda oynanabilir. One X şu görüntüde 2-3 sene götürecek bir cihaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Ocak 2020; 16:36:49 >
  • Valla söz konusu Microsoft olunca ben verilen sözlere çok itimat etmiyorum.. Windows phone için söyledikleri yalanlar verdikleri taahhütler aklıma geliyorda ne çekti Lumia severler zamanında.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    açıklama için teşekkürler
  • Xbox One S kullanıcısıyım konsoldan gayet memnunun 4k tv için yeterli konsol. Game Pass olayı zaten çok avantajlı. Konsolda sadece pes oynuyorum gayet iyi. 2 3 sene sonra one x düşünürüm şu an için gerek yok grafik konusunda öyle ahım şahım fark yok. Şunu söyleyebilirim oyunlar Ps tarafında farklı yani grafikler daha kaliteli duruyor. Xbox kendi cihazı ile kaliteli yapmaya çalışıyor.
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    Maalesef katılmıyorum hocam.

4K Tv bendede mevcut. İlk One S aldım 2 hafta kullanıp bu kampanyadan X aldım. Gözüm gönlüm canlandı yemin ediyorum. Her açıdan çok daha üstün bir cihaz, grafik açısından bariz fark var. Hele 4K varsa kesinlikle X alınmalı.

Ps Pronun X e göre daha kaliteli grafik vermesi zor. S diyorsanız tabii ki Pro tokatlar rahatça. Pro sahibi arkadaşlar bendeki X e hayran bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Maalesef katılmıyorum hocam.

4K Tv bendede mevcut. İlk One S aldım 2 hafta kullanıp bu kampanyadan X aldım. Gözüm gönlüm canlandı yemin ediyorum. Her açıdan çok daha üstün bir cihaz, grafik açısından bariz fark var. Hele 4K varsa kesinlikle X alınmalı.

Ps Pronun X e göre daha kaliteli grafik vermesi zor. S diyorsanız tabii ki Pro tokatlar rahatça. Pro sahibi arkadaşlar bendeki X e hayran bakıyor.
    Yıllardır PS4 Pro kullanıyordum 4K LG tv'de.

Daha önce niye X'e geçmemişim diye kendime kızıyorum şu an

• Vatan indirim ayağına sattı baya konsol fiyat sabitlendi artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Vatan indirim ayağına sattı baya konsol fiyat sabitlendi artık
    Media markette vs fiyat hala yüksek. Sabitlenecek olsa oralardada düşmesi gerekiyor bence.
  • Kar oranı yine yüksek.cihazlar düşük kurdan alınan eski cihazlar hep zaar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Star Wars oyunu ile gelen paket olduğu için düşük kurdan alınma cihaz gibi bir durum söz konusu değildir.

Ps4 Pro sahibi biri olarak uygun fiyatlı bulduğum takdirde yeni konsollara geçene kadar One X kullanmayı düşünüyordum. Fiyat oyunsuz 2000 TL'nin altına düşerse Ps4 Pro'yu satıp One X alabilirim. Acil ihtiyacı olmayanlar bence beklesinler. Tüm sitelerde geçerli olacak temelli bir fiyat düşüşü henüz gerçekleşmedi. Önümüzdeki aylarda daha da büyük indirimler gelebilir. Yani ben bekleme taraftarıyım.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum, one S 4k icin kesinlikle yeterli degil. Hem S hem de X kullananlar farki net sekilde gorebilirler. Bence aradaki fiyat farkina degecek kadar kalite farkı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Beklemeye devam edebilirsin kardeşim..
    Dolar artıyor maalesef bekleyen kardeşlerim ben kutuyu açmadım bu şekilde bekleyin :))))

• joog kullanıcısına yanıt
    Bu tarz konulara çok yazmıyorum nitekim iş dönüp dolaşıp Playstation ve Xbox fanboyları arasında tartışmalara dönüyor.

Elinde bir konsol olanlar için acil bir durum yok. Üstelik Vatan bu tarz uzun süren bir indirimi Microsoft ortaklığı olmadan yapamazdı. Yani fiyatlar bariz bir şekilde düşüş eğiliminde. Bu indirim 1-2 gün süren bir indirim olsaydı aynı şekilde düşünmezdim belki ama Microsoft'un yaptığı önce 2500 tl vermeye razı olanlara konsolu satmak. Star Wars oyununun satış fiyatı 468 tl. Yani zaten kağıt üzerinde oyunsuz konsol fiyatı 2000 tlnin biraz üzerinde. Yani yakın zamanda oyunsuz olarak 2000 tlnin altına ya da oyunlu olarak 2500 tlnin daha da altına satılması sürpriz olmaz.
  • An itibariyle stoklar tükendi...
    Sayfaya ulaşılamıyor

Elimde kapali kutu var sadece sana özel saklıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.