Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 seneden az bi zaman sonra yeni xbox çıkacak sanırım.

o zaman xbox one x e yeni oyun çıkmayacak mı? yani sadece yeni konsol çıkana kadar olan oyunları mı oynatacak doğru mu anladım?
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Series X çıktıktan 2 sene daha yeni çıkan oyunlar One larada çıkacak. Ama One X güçlü bir konsol olduğundan en az 3-4 sene daha çıkması gerekir de bakalım.
  • Microsoft 2022'ye kadar destek vereceğini belirtmişti Xbox One X için. Zaten alanların çoğu da bu nedenle bu kampanyadan kaptılar. Microsoft herhalde konsol çıktığı tarihten bu yana sattığının yarısı kadarını bu hafta satmıştır.
  • Genelde ocak şubatta iyi satış yapar xbox tarafı.geçen sene 60 tane satmıştım kısa sürede.ps ye kimse bakmıyordu.çünkü orda ben vardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

Yarın son gün mü?
    10 gün oldu hala devam ediyor. Normal fiyatı bu civarlara çapalanacak ki zaten geçmişte bu fiyatlardaydı. İndirim ayağına iyi sattılar.
  • Standart bir kullanıcı için hangi modeli önerirsiniz çoğunlukla çocuk oynayacak bazen ben :) fifa,pes,yarış v.s

• Hocam burda olay farklı normal xbox one x ler aslında satılanlar yani kod içinde değil kodu içine koymak için ilk bant açık ama onun üzerine eklenen jedi ek kutu kaplaması ondaki bant kapalıdır, yurt dışı Jedi versiyonları direk jedi resmi kutu üzerinde ve sizin dediğiniz gibidir,yani bende dahil jedi versiyonlarının hepsi alt bant açık olarak gelir gidin herhangi bir vatanda hepsine bakın bu böyle,normal xbox one x ler satılsın diye böyle bir promosyon yapmış Microsoft sıkıntı yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juckrusel J kullanıcısına yanıt
    Hocam içiniz rahat olsun tüm Jedi versiyonu alanların ki o şekilde ,normal xbox versiyonlarının içine kod ve üst kap ekleyerek satıldığı için o şekilde, cihazınızda herhangi bir çizik felan yoksa sıkıntı yok içteki kutu açık bant üst jedili kutu kapalı hepsinde.

• hüşke H kullanıcısına yanıt
    İkisi de olur bütçe varsa Xbox one x aradaki 1000tl farka değer bence.

• hüşke H kullanıcısına yanıt
    Kullanacağınız TV 4K ise One X alın, 1080 ya da 720P ise One s alıp geçin derim ben.
  • Beyler xbox one x alma arefesındeyım de birkaç sorum olacaktı.Birinicisi ürünü mağazadan almam ile internetten sipariş vermem arasında iade açısından anlamlı fark var mıdır,sonuçta elektronik şans işi sıkıntılı çıktı dıyelım ınterntten sıparıs verınce ilk 14 gün koşulsuz iade var diye biliyorum,bu durum mağazada nasıl işliyor acaba?

Diğeri de vatandan fibabanka kredisiyle alan oldu mu acaba,incelediğimde sadece telefondanlarda oldugu gorunuyor xbox da dahıl mıdır acaba
  • xgamer- X kullanıcısına yanıt
    İnternetten sipariş geçip mağazadan teslim alırsanız internet kuralları geçerli oluyor. Ama mağazadan satın alıp memnun kalmazsanız sıkıntı süreç yaşayabilirsiniz.

Banka kredisi ile ilgili bi kaç sayfa önce mesaj atılmıştı bilgisi var.
  • Merhaba arkadaslar. Bugun ankara podyum şubeden aldım. Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi, bant açılıp oyun kodu konulup kapatılmış. İyice inceledim, aletin, kumandanın olduğu poşetler açılmamış. Bu arada ben oyun kodunu satmak istiyorum, ayrıca konu açmama gerek var mı acaba?

• e144034 E kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şubeden aldım bende de aynı sekildeydi ama kodlarda sıkıntı yaşamadım.

Oyun satışı ve paylaşımı için xbox altinda ayri konu var

• zagoncu kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    3500tl
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Adamlara 2000 lira, ondan atmıştım.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Öyle maalesef..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldım, hatta diablo 3'ü de yanında aldım ama eski heyecan bizlerde kalmamış, yoğunluktan kafamı veremiyorum. :)

Sanıyorum aldığım gibi değerinin altında elden çıkartacağım. Yaş ilerleyince oynama hevesi kalmıyor insanın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.