Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün x box one x vatan bilgisyardan aldım ancak bir durum fatkettin bandrolü yırtık ve üzerine tekrar yapıştırılmış. Görevli bunun her cihazda olduğunu belirtti. Teşhir veya kullanılmış ürün mü aldım sizlerde durum nedir? (Kutu üzerinde beyaz şeffaf bandrolden bahsediyorum.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevli sizi yanıltmış. Sıfır cihazlarda dediğiniz şekilde olmaz.
  • juckrusel J kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bende yaşadım ve sordum gösterdi hepsi öyle dedi Ankara Söğütözü bende anlamadım inş. Bir dümen yoktur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Acaba oyunu koymak için filan mı açtılar ? Polyana gibi düşünüyorum. Anlamanın yolu var mıdır?

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Of evet ucuz ama alamıyoruz sinir bozucu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eğer cihazda sıkıntı yoksa veya gözünüze çarpan herhangi bir sorun yoksa problem olacağını düşünmüyorum.

Dostum bence biriktir sene sonunda series x al

Oyun dijital olduğundan kod olarak direk bundle yapılmış durumda. Henüz kargo paketini açmadım. Vatan iade konsol alıp uygun diye bize itelemiş olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 20_g_01

Dostum bence biriktir sene sonunda series x al
    aynen dostum 200 lira indirim olur mu diye soran adama 1 yıl sonra 4000 lira fazla olan ürün öneriyosun
  • Arkadaşlar, yarın 18 aylık game pass ultimate üyeliği oluşturucam yaşım 30 faydalanmak isteyen olursa kardeşlik yaparak paylaşım yapabilirim. Toplam tutar /2 olarak paylaşırız. Sorum yaşatmayacak arkadaş arıyorum. Selamlar :)

Lütfen mesaj atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckrusel -- 25 Ocak 2020; 21:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juckrusel

Acaba oyunu koymak için filan mı açtılar ? Polyana gibi düşünüyorum. Anlamanın yolu var mıdır?
    İçinden karton şeklinde çıkıyor kodlar zaten.
    Bende de durum ayniydi, ilk etapta iade urun olsugunu dusundum cunku ic taraftaki bandlar kesilmisti. Kodlarda sıkıntı yoktu aktif oldu. Cihazda da herhangi bir sıkıntı yok paketleri de açılmamış. Sorun olacağını sanmıyorum alali bir hafta oldu hatta 30 aylik ultimate yaptım.

İlk basta biri almis kodlari kullanmis ve iade etmis diye düşündüm. Sonra dedim ki oyle yapsa niye kessin direkt dikkatlice cikarir tekrar yapistirir

Yanlış yazmışım hocam aynı ürünü 1 sene sonra al demek istedim bu iphone 11 çıkmışken iphone 10 almak gibi birşey ama xbox s geri kalıcak baya

• kutulardaki güvenlik bandı açılma durumunu Microsofta soran oldumu acaba

YouTubeda seyrettiğim kutu açılışlarında bu bantların yırtılmamış olduğunu gördüm.

• Vatan'da açık kutulu ürün muhabbeti oluyor. Açık kutu mağazada açılan, müşterinin iade ettiği gibi durumlarda olabiliyor. Mağaza microsofta gönderecek değil ya! onlar da başkasına satıyorlar. Sorun yoksa devam.

• Arkadaşlar, 18 veya 30 aylık game pass ultimate üyeliği için, ortaklık (kardeşlik) yapmayı düşünen varsa, 2. Profil olarak katılmak istiyorum.
    Sorun yaşatmayacak, dürüst ve güvenilir bir ortak arıyorum. Satın almak istediğimiz ortak bir oyun olursa, oyunları da yarı yarıya ucretini bolusebilirim.

28 yaşında aklı başında biriyim, sorun çıkarmam.
    Lütfen özel mesaj atınız.

Aynı durum benim cihazda da vardı .
    Ankara Batıkent mağazasından geldi .
    Cihaz içeriğinde bir sorun görmedim herhangi bir parmak izi ya da kullanıldığına dair bir şey göremedim.
    Cihazda da sorun olmadığına göre devam

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

kutulardaki güvenlik bandı açılma durumunu Microsofta soran oldumu acaba

YouTubeda seyrettiğim kutu açılışlarında bu bantların yırtılmamış olduğunu gördüm.
    Ben geçen sene sorduğumda oyun kodlarını koymak için o şekilde yapılıyor demişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın içinde halihazırda zaten oyun kodu var. Cihazın açık kutu gelmesi mümkün değil. Ya güvenlik bandı hasar görmüş ya da iade edilmiş bir ürün. Defalarca içinde oyun kodu olan Xbox aldım. Birinde bile güvenlik bandı açık değildi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.