Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 taksit yerine 12 taksit yapsalar alınırdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat iyi güzel de bence hala pahalı hem işim gücüm var üniversite okuyorum ne kadar kullanabilirim bilmiyorum. Konsol almak biraz lükse kaçıyor öğrenci adama.. neyse pubg mobile devam 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Cevap için çok teşekkür ederim hocam :) Ps4 sahibi olarak çok kararsız kaldım ama game pass olayı çok cezbediyor nedense beni şu anda

Alıntıları Göster
    Game pass gerçekten muhteşem. Metro serisi witcher 3 gta 5 batman serisi forza 4/7 fallout 4 mk10 pubg rage 2 doom gibi bir çok oyun var. Sırf game pass için gittim harici hdd aldım o derece çok ve güzel oyun var. Düşünüyorsanız kesinlikle alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Merhaba arkadaşlar konsolu yeni satın alanlar için gamepass ultimate üyeliğini en avantajlı şekilde satın alabilecekleri yöntemi anlatayım
    Öncelikle elinizdeki gamepass ve gold live kodlarının tamamını en başta hesabınıza tanımlıyorsunuz
    Sonraki adımda gamepass ultimate hariç tüm kampanyalı üyelikleri hesabınıza satın alıyorsunuz buna örnek olarak 3 aylık gamepass pc üyeliğinin 5,90 liraya satın alınmasını gösterebiliriz, eğer 1 aylık 5,90 gamepass konsol veya 1 aylık 5,90 gold live gibi üyelikler varsa bunları da satın alabilirsiniz.
    Kampanyalı üyelikleri satın almamızın ana sebebi en son adımda gamepass ultimate üyeliği satın aldığımızda mevcut tüm üyeliklerimizin tamamının toplanarak ultimate üyeliğe dönüşüyor olmasıdır.
    Sonraki adımda 12 aylık gold live üyeliği satın alıyoruz, isteğe göre otomatik ödemeyi kapatarak ya da hediye olarak satın al seçeneğiyle +12 ay gold live üyeliği daha ekleyebiliyoruz.
    Şimdi en son ve en önemli adım olan gamepass ultimate üyeliğini satın alıyoruz ve tüm üyeliklerimizin ay olarak toplamı gamepass ultimate üyeliğe dönüşüyor.
    Örnek olarak en başta gamepass konsol (kod) ve gold live (kod) üyeliklerimizden toplam 2 ay kazandık, sonra gamepass pc 3 aylık 5,90 liraya satın alarak +3 ay daha ekledik, sonraki adımda gold live 1 yıllık 180 liraya aldık ve +12 ay daha oldu, en son adımda gamepass ultimate üyeliği satın aldık ve +1 ay da oradan geldi.
    Sonuç olarak 1(gamepass konsol kodu) +1(gold live kodu) +3(gamepass pc 3 ay kampanyası) +12(gold live üyeliği) +1(gamepass ultimate kampanyası) =18 aylık veya 2 yıllık gold üyeliği ile 1+1+3+12+12+1=30 aylık gamepass ultimate üyeliğine sahip olduk
    Burada dikkat etmeniz gereken nokta bu adımların hepsini sırasıyla uygulamanız gerektiğidir, gamepass ultimate satın alma kısmını mutlaka en sona bırakmanız gerekiyor.
    Maliyeti daha da düşürmek adına hesabınızın p1 ya da p2 hakkını yarı fiyatına satarak 2 kişi kullanmanızı tavsiye ederim, bu durumun size hiçbir zararı dokunmaz
    Gamepass konusunda paylaşmıştım göremeyip buradan yardım isteyen arkadaşlar için burada da paylaşayım
    Eyvallah dostum kralsın. 18 ay yararlandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Söğütözü mağazasından aldım bugün ve benimle birlikte baya alan vardı. Yüzlerce sattık dedi orada ki arkadaş.

Ayrıca 18 ay yaptım üyeliği çok teşekkürler.

Yıllardır ps4 pro kullanıyordum biraz değişiklik olsun istedim

• Fibabanka kredisi ile alınabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 24 Ocak 2020; 13:12:27 >
  • ddogu D kullanıcısına yanıt
    Alinir hocam

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Kaç taksit oluyor hocam? Bir de masraf falan alıyorlar mı?

• ddogu D kullanıcısına yanıt
    10 taksit oluyo 12 taksit olunca fark ekleniyodu hocam. 2599 tl kullandim 259 ,259 oduyorum. Hic bir masraf cikmadi 3 dk surdu islemler

• Çok Teşekkürler hocam

• Gelecek neslin çıkmasına 1 yıldan az kaldı. İlla bu nesile çıkan oyunları oynamak istiyorsanız ikinci el one s alın geçin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Gelecek neslin çıkmasına 1 yıldan az kaldı. İlla bu nesile çıkan oyunları oynamak istiyorsanız ikinci el one s alın geçin derim ben.
    bence hiç bir şey almasın sıksın dişini 1 yıl daha. hatta 1 yıldan az kaldı.

bir sonraki nesil zaten tam uyumlu olacak geriye uyumlulukta. tüm xbox one s oyunları çalışacak. gerek yok ekstra masraf dökmeye bu nesil konsol için.
  • Yarın son gün mü?

• Arkadaşlar ea account alıp ea games oyunlarınıda oynayabilir miyiz xbox one x? Hep x box one s demişler.

• juckrusel J kullanıcısına yanıt
    Oynarsınız tabiki, paketin içinden 1 aylık EA ACCESS code da geliyor zaten.
  • one s de kampanya ya girer mi 1400 e düşse yeter 1600 şuan x bütçemi çok aşıyor malasef
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.