Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu 14 gün cayma hakkı kapsamına açılıp kullanılmış makineler girmiyor sanırım. zaten sorun olmadıktan sonra iade etmeyi düşünmüyorum yani açmadan iade etme gibi bir düşüncem yok. kargo beklememek adına mağaza teslimatı seçeyim diye düşünmüştüm
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    Hocam yasa gereği mutat kullanım cayma hakkını engellemez. Mutat kullanım nedir? Ürünün amacına ve doğasına uygun kullanımdır. Yani alır açar TV'ye bağlar, oyun oynar ve kutusu, kendisi, içeriği zarar görmemiş ise geri iade edebilirsiniz. Bu yasadan hariç tutulan ürünler de belli. Ama firmalar, burası Türkiye olduğundan, tabi ki açılmış ürünü iade almak istemiyor. Almamak için elinden geleni yapıyor. Ancak bu durumda, yine burası Türkiye olduğu için, tüketicinin de suçu var. 14 gün işini suistimal eden de çok var(dır).

Evet biraz ön yargılı yazdım. Ama mesela MSI sıvı soğutucu kampanyasında anakart alıp soğutucuya başvurduktan sonra iade eden/etmeye çalışanlar yüzünden firma promosyon için kontrol sürecini uzattı ve gerçek hak sahipleri hediyelerini çok geç almak durumunda kaldı. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.

Bu konsolda da içinden çıkan Jedi ve gameass kodlarını alıp iade etmeye çalışan vs. olabilir. Kodlar direk bir kağıtta mı yazıyor yoksa kazıyarak mı görülebiliyor bilmiyorum. Ürünü teslim aldım ama henüz açmadım.

Açıp kullandıktan sonra iade işi muhtemelen Tüketi Hakem Heyeti'ne kalır. Onu baştan söylemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ocak 2020; 10:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Hocam yasa gereği mutat kullanım cayma hakkını engellemez. Mutat kullanım nedir? Ürünün amacına ve doğasına uygun kullanımdır. Yani alır açar TV'ye bağlar, oyun oynar ve kutusu, kendisi, içeriği zarar görmemiş ise geri iade edebilirsiniz. Bu yasadan hariç tutulan ürünler de belli. Ama firmalar, burası Türkiye olduğundan, tabi ki açılmış ürünü iade almak istemiyor. Almamak için elinden geleni yapıyor. Ancak bu durumda, yine burası Türkiye olduğu için, tüketicinin de suçu var. 14 gün işini suistimal eden de çok var(dır).

Evet biraz ön yargılı yazdım. Ama mesela MSI sıvı soğutucu kampanyasında anakart alıp soğutucuya başvurduktan sonra iade eden/etmeye çalışanlar yüzünden firma promosyon için kontrol sürecini uzattı ve gerçek hak sahipleri hediyelerini çok geç almak durumunda kaldı. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.

Bu konsolda da içinden çıkan Jedi ve gameass kodlarını alıp iade etmeye çalışan vs. olabilir. Kodlar direk bir kağıtta mı yazıyor yoksa kazıyarak mı görülebiliyor bilmiyorum. Ürünü teslim aldım ama henüz açmadım.

Açıp kullandıktan sonra iade işi muhtemelen Tüketi Hakem Heyeti'ne kalır. Onu baştan söylemek isterim.
    Vatan müşteri hizmetleri ile görüştüm, mağaza teslimatı seçsem bile internet satış koşulları geçerliymiş o şekilde bilgi verdiler. Tabi dediğiniz gibi cayma hakkını suistimal etmemek lazım diğer türlü haksız bir şey doğuyor zaten. siparişi verdim, yarın mağazadan teslim alıcam bakalım.

• hüşke H kullanıcısına yanıt
    Ben de oğlana düşünüyorum. Cavabını merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    4k tv varsa bu cihazlar, pcden daha mantikli bence. Ea access yillik 69 tl idi yanlis hatirlamiyorsam, bir de ustune gamepass ultimate alirsaniz kampanyalardan yuzlerce oyuna erisim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    Mediamarkttan aldigimi kullandiktan sonra iade etmistim belirtilen surede. Boyle bir kural yok herhalde.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    içinden çıkan kodları kullanmış mıydınız? ya da iade edilebiliyor mu o kodlar?
  • DeLiNeRoN kullanıcısına yanıt
    Kodları kullanırsanız iade almaz firma doğal olarak. Ürünün orjinalliği bozulmuş olur.
  • Aylık 30 tl 3 aylık 179 yıllık ta 360-370 sanırım. Ama yine de çok kârlı oluyor

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 gta 5 batman serisi gibi büyük oyunlar da var cities skylines dahil

• Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Dijital store da sade gamepass 30₺ gamepass ultimate ise 45

• Şu an yeni konsol satın alan birisi yukarıdaki mesajlara dönüp anlattığım şekilde gamepass ultimate üyeliğini satın alırsa eğer 18 aylık gamepass ultimate üyelik 192 liraya, 30 aylık gamepass ultimate üyelik 372 liraya geliyor.
    Kardeşlik yaparak 2 kişi kullanırsanız bu belirtilen fiyatlar yarıya kadar düşüyor.

• İkinci kolu da kaptık yanında. Green Grey modeli baya güzel. Jedi oyunu forumdan bir arkadaşa 150 liradan sattım. Ucuza gitti ama olsun. 80 lira da paraf indirmiş. 2270 liraya tek kol olarak geldi makine. Hala inanamıyorum manyak fiyata geldi.

• oyunu nerden satıyoruz

• K.Oze K kullanıcısına yanıt
    En kolayı eski konsolu ve yeni konsolu modeme kablo ile bağlayın (Mümkünse Gigabit network kullanın) eski konsol açıkken yeni konsolu açın ve kurulumlarını yapın, size ben ağda başka xbox buldum, oyunları kendime alayım mı diye soracak. Evet diyin kalkıp gidin. İşlem biraz sürüyor ama tüm oyunları saveleri vs kopyalıyor yenisine.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler beklediğim cevap :)

Buradan da okudum, Wifi ağından bağlı olursa daha mı yavaş gerçekleşir işlem?
  • DeLiNeRoN kullanıcısına yanıt
    Kullanmamistim hocam.

• --uyelik alindi teşekkürler---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateuss -- 26 Ocak 2020; 11:47:16 >
  • Sırf kinect desteği yok diye almıyorum yeni konsol, xbox one ile mutlu mesut yaşamaya devam edeceğim bir müddet daha, series x fikrimi değiştirirse bilemem tabi ki. Benim için Microsoft'un büyük hatasıdır kinect desteğini sonlandırması.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Wifi ile modeminizin hızı önemli modeme uzaksa cihazlar 2-3MB/SN ie aktarım sizin internetten tekrar download etmenizle aynı olacak. O nedenle en temizi kablo demiştim ya da USB 3.0 içi sıfırlanmış bir HDD ile de deneyebilirsiniz. Onda da ortalama 20-30MB ile kopyalıyor. Geçen gün verileri taşırken hepsini denedim de.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.