Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye patlasın kardeş kral cihaz ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

1000 tl ye xbox one s alanlar cihazi satamadi kendileri kullaniyor 2. el piyasasi hic yok cihazin

ben de var su anda 2500 tl ye almistim media markttan 2 ay satamadim kendim kullaniyorum...

ps4 olsun hemen satarsin ama xbox cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

Satmak için almayacağım ama belli bir süre kullandıktan sonra zevk vermez ise satmayı düşünüyorum. Niye bu şekilde yazdınız ?
    Piyasası ps4ve ps4 pro gibi hızlı ve aktif değil o yüzden yazmış olabilir arkadaş. En kötü 300-400 TL zarar ile elinizden yine çıkarabilirsiniz. Bu fiyatlar Ps4 pro kullanıcısı olarak beni bile cezbetti almayı dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

cihaz kral ama piyasasi yok hocam satilmiyor kendimden biliyorum hele x hic gitmiyor s all digital falan bi nebze

• alışveriş siteleri okullar kapandı ama neden indirim kampanya yapmıyorlar.en düşük media markette 1349 tl fiyat gördüm.
    xbox one s 1200 1100 tl civarına düüşmeli bence
  • Arkadaşlar bu geriye uyumluluk kapsamında sunulan xbox 360 oyunlarına gold üyelik olmasına rağmen gene de herhangi bir ücret veriyor muyuz ?
  • Xbox 360'taki kinect sports'u oynatıyor mu bu cihazlar?
  • DeLiNeRoN kullanıcısına yanıt
    Hayır, bunun için kinect sensörünüz olmalı. Onun içinde Fat kasa Xbox One satın almalısınız. 2. el olarak bulabilirsiniz, ben bir tane satıyorum mesela.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Gold, game pass vs üyelik ile aldığınız her oyunu başka ücret ödemeden single player oynayabilirsiniz. Online oynamak için Gold paket şart sadece.
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Xbox One X sattım geçen hafta 2 kolla beraber 2200TL'ye. Her malın alıcısı vardır. Sıfır fiyatına yakın yazarsan gitmez tabi..

Üyeliklerle oynanabilir bir cihaz. Fakat bence klavye mouse olmadan olmuyor be

Bilgisayara devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Gold, game pass vs üyelik ile aldığınız her oyunu başka ücret ödemeden single player oynayabilirsiniz. Online oynamak için Gold paket şart sadece.
    hocam şunu demek istedim. Gold ve gamepass aldığım zaman geriye dönük oyunları herhangi bir başka ücret ödemeksizin oynayabilir miyim.. Yani gamepass paketin içerisinde oluyormu bunlar.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Oynamak istediğiniz oyun eğer Gamepass içinde bulunuyorsa başka ücret ödemeden oynayabilirsiniz ama oyun gamepass kütüphanesine dahil değilse mağazadan satın alıp oynamanız gerekiyor.
  • Türkçe olmayan oyunlara türkçe yama ekleme şansımız oluyor mu ?
  • Bildiğim kadarıyla cihaz kırılmadığı için 3. parti içerikleri kuramıyorsunuz. TR yama dahil.
  • 1660ti li pc ve ps4 var prosuz ve 4k tv bunu almaya değer mi

• AnacoN kullanıcısına yanıt
    Xbox one için kinect sensörü alsak 360'ın kinect oyunlarını oynayabilir miyiz? Yani oyunlarda geriye uyumluluk nedir onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Xbox One X sattım geçen hafta 2 kolla beraber 2200TL'ye. Her malın alıcısı vardır. Sıfır fiyatına yakın yazarsan gitmez tabi..

Üyeliklerle oynanabilir bir cihaz. Fakat bence klavye mouse olmadan olmuyor be

Bilgisayara devam
    ps4 gibi kar edilmez al sat icin uygun degil diyorum iste... kullaniciysan cok guzel cihaz ama saticiysan bulasilmaz

• DeLiNeRoN kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu hiç denemedim ve araştırmadım açıkçası. Bir bakayım...

quote:

Can you play Xbox 360 Kinect games on the Xbox one?
    Topics. Just pop your game disc into your Xbox One. ... This means racing wheels, fight sticks, and other accessories won't work with Xbox 360 or Original Xbox games you play on Xbox One. Also, games that use the Xbox 360 Kinect will not work with Kinect on Xbox One.

Sadece gamepad ile oynanan oyunlar çalışıyormuş.
  • Ps4 pro da aynı fiyata gelebilir kupon ile. Belli bir süre oynayıp satmak için o daha mantıklı olur gibi

• Merhaba arkadaşlar konsolu yeni satın alanlar için gamepass ultimate üyeliğini en avantajlı şekilde satın alabilecekleri yöntemi anlatayım
    Öncelikle elinizdeki gamepass ve gold live kodlarının tamamını en başta hesabınıza tanımlıyorsunuz
    Sonraki adımda gamepass ultimate hariç tüm kampanyalı üyelikleri hesabınıza satın alıyorsunuz buna örnek olarak 3 aylık gamepass pc üyeliğinin 5,90 liraya satın alınmasını gösterebiliriz, eğer 1 aylık 5,90 gamepass konsol veya 1 aylık 5,90 gold live gibi üyelikler varsa bunları da satın alabilirsiniz.
    Kampanyalı üyelikleri satın almamızın ana sebebi en son adımda gamepass ultimate üyeliği satın aldığımızda mevcut tüm üyeliklerimizin tamamının toplanarak ultimate üyeliğe dönüşüyor olmasıdır.
    Sonraki adımda 12 aylık gold live üyeliği satın alıyoruz, isteğe göre otomatik ödemeyi kapatarak ya da hediye olarak satın al seçeneğiyle +12 ay gold live üyeliği daha ekleyebiliyoruz.
    Şimdi en son ve en önemli adım olan gamepass ultimate üyeliğini satın alıyoruz ve tüm üyeliklerimizin ay olarak toplamı gamepass ultimate üyeliğe dönüşüyor.
    Örnek olarak en başta gamepass konsol (kod) ve gold live (kod) üyeliklerimizden toplam 2 ay kazandık, sonra gamepass pc 3 aylık 5,90 liraya satın alarak +3 ay daha ekledik, sonraki adımda gold live 1 yıllık 180 liraya aldık ve +12 ay daha oldu, en son adımda gamepass ultimate üyeliği satın aldık ve +1 ay da oradan geldi.
    Sonuç olarak 1(gamepass konsol kodu) +1(gold live kodu) +3(gamepass pc 3 ay kampanyası) +12(gold live üyeliği) +1(gamepass ultimate kampanyası) =18 aylık veya 2 yıllık gold üyeliği ile 1+1+3+12+12+1=30 aylık gamepass ultimate üyeliğine sahip olduk
    Burada dikkat etmeniz gereken nokta bu adımların hepsini sırasıyla uygulamanız gerektiğidir, gamepass ultimate satın alma kısmını mutlaka en sona bırakmanız gerekiyor.
    Maliyeti daha da düşürmek adına hesabınızın p1 ya da p2 hakkını yarı fiyatına satarak 2 kişi kullanmanızı tavsiye ederim, bu durumun size hiçbir zararı dokunmaz
    Gamepass konusunda paylaşmıştım göremeyip buradan yardım isteyen arkadaşlar için burada da paylaşayım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.