Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One S aldım 2 hafta önce şimdi X aldım bu kampanyayla. Değdi değmedimi gelince bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

One S aldım 2 hafta önce şimdi X aldım bu kampanyayla. Değdi değmedimi gelince bakacağız.
    one s nereden ve hangi fiyattan aldınız.bilgi paylaşabilirmisiniz.
    one x vatandanmı aldınız
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    abartmayalım. 2500e alacağın ekran kartı 4kyı şuanki her konsoldan çok daha iyi açar. iyi optimizasyonlu çoğu oyunda orta yüksek ayarlarda 30 40 fps işten bile değil. kaldı ki konsollar aaa oyunları upscaling 1080p olarak açıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım yeni konsollar yakın iken neden böyle bir yatırıma gitmeliyiz. Sırf 4000+ dan yeni konsollar çıkacak diye 2500 tl ye eski konsol almak bana mantıklı gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Ben anlamadım yeni konsollar yakın iken neden böyle bir yatırıma gitmeliyiz. Sırf 4000+ dan yeni konsollar çıkacak diye 2500 tl ye eski konsol almak bana mantıklı gelmedi
    yeni konsol çıksa dahi oturması falan gene 2 sene sürecektir. Eski konsol dediğin şuan da hali hazırda tüm oyunları çok yüksek fps de açıyor. Bu cihazı en ölü 300,400 TL zarar ile bile satsan kullandığına sayarsın. Millet kıçı kırık ps4'e (normal ps4) ikinci elde 2.000 TL fiyat biçiyor. Bu xbox ps4 proyu bile havada karada tokatlar. Ex oyunlar hariç...
  • One s aldım yeni yoksa düşünürdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de iki gün önce aldim, kampanya halen devam ediyor güzel bir yatırım oldu. Yeni konsollar çıktığında fiyatları düşene kadar gayet iyi makine olarak kullanacagim.

Axess ile 6 taksitli aldım. Garantisi bitmis ikinci eller bile suan 2000den piyasa yapiyor

• one s alanlar hangi siteden yada mağazadan hangi fiyata aldınız bilgi paylaşabilirmisiniz.
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Hocam abartmayalım demişsiniz ama 2500TL'ye alacağın ekran kartı ile işlem bitiyor mu? CPU, Mobo, RAM, HDD, Kasa, PSU, klavye, mouse? Bunları ekran kartını alınca hediye vermiyorlar. Bunlara da bütçe ayırıyorsunuz... Xbox X'i ise 2500TL verip yanında 1 adet gamepad ile direk kullanmaya geçebilirsiniz. Bu noktayı da hesaba katın. Ayrıca konu PC vs Konsola dönmesin, ikisi farklı kulvarlar.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    o ayrı konu. ben pc konsol karşılaştırmadım zaten. siz 2500lik ekran kartı 4k çalıştıramaz yazmışsınız ya ona cevap verdim.
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    O zaman ben yanlış yazmışım, 2500TL'lik sistem diyerek düzelteyim. Çünkü konsolu sadece ekran kartı ile karşılaştırmak doğru değil.
  • 720p tv de oynanır mı?
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    Oynatır ama... =)

Yakın sürede TV değiştirme durumunuz varsa X olanı alın, TV'nizi değiştirmeyecekseniz Xbox One (2. el eski kasa) ya da One S alırsanız paranız cebinizde kalır. Her üç konsolda da aynı görüntüyü alacaksınız.
  • Açıkçası ben de almayacaktim. Fakat bugun kpanyadan siparisi verdim 2450 tl ye geldi. Dip fiyat. Hem pro hem de one x kullandim daha once. One x den sonra pro ya alisamadim misal. Şu anda da gtx 1660 ti li bir oyun sistemim var. Hic birbirimizi kandırmayalım. Su anda adam akilli kronik sorunu olmayan gtx 1660 ti 2300 lira fiyatı. 4k oyunu unutun. Full HD standart. Grafikler ne kadar iyi olursa olsun çözünürlük dusuk oldugunda bir degeri olmuyor. 4k tv varsa one x in rakibi pc de su an 6000 lira civarı olur. Pc de FPS takintisi oluyor ayriyetten. 30 fps hic sikintisiz oynayan ben pc ye bulaştıktan sonra 50 fps de bile oyun oynayamaz oldum. Yani sadece ekran karti fiyatına konsol satıyor bu adamlar. Yeni nesilde şu sıkıntı oluyor hep ilk cikan modeller hep degismeye ve hemen eskimeye mahkum. Genelde kronik problemlerle cikiyorlar. 5000 civarı olir diye düşünüyorum. Bunun gevşemesi piyasaya oturmasi minimum 1 sene. 1 sene kullan 400 500 lira zararla sat yine kullandigina sayarsin mantigi ile kapmis bulundum nitekim

• Arkadaşlar kısa bir soru soracağım, evde olmadığım için kontrol edemiyorum. Cihazın içinden çıkan 1 aylık gold, game pass ve ea access seriali tek bir serial miydi yoksa her biri için ayrı ayrı serialler miydi? Hızlıca bakıp cevap verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Arkadaşlar kısa bir soru soracağım, evde olmadığım için kontrol edemiyorum. Cihazın içinden çıkan 1 aylık gold, game pass ve ea access seriali tek bir serial miydi yoksa her biri için ayrı ayrı serialler miydi? Hızlıca bakıp cevap verebilecek var mı?
    ea access ve jedi oyunu aynı kartta iki ayrı serial
    game pass ayrı kartta
    gold ayrı kartta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan -- 21 Ocak 2020; 13:21:33 >
  • Çok teşekkürler.
  • satmak için almayın elinizde patlar ona göre
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Satmak için almayacağım ama belli bir süre kullandıktan sonra zevk vermez ise satmayı düşünüyorum. Niye bu şekilde yazdınız ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.