Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel anlatım. Pc için 3 aylık hak da bu şekilde 30 aya çıkıyor yanlış anlamadıysam değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebmilebi -- 21 Ocak 2020; 19:24:15 >
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    20 aya çıkıyor derken anlamadım hocam, bahsettiğiniz 3 aylık gamepass pc üyeliğinin de ultimate hesaba dönüşerek 12 aylık goldun +12 ay vermesi gibi +3 ay gamepass ultimate üyelik eklemesiyse evet gold gibi + olarak ekleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam pc için olan da dönüşerek +3 ay olarak ekleniyor bu yüzden 30 aya kadar yükseliyor.

• Bir de şuraya not düşeyim gamepass gibi muazzam bir üyeliği xbox 36 aya kadar bildiğimiz anlamıyla ücretsiz olarak gold üyeliğin yanında hediye ediyor. Hala PlayStation ile kıyaslayanlar, beğenmeyenler, ps now daha iyi diyenler, çöp oyun bunlar yaramaz diyenler falan oluyor.
    Arkadaşlar ne zaman PlayStation da size ülkemizde destek verir ve ps plus üyeliğin yanında 36 aya kadar ps now hediye ederse, bir de bu 3 yıl boyunca çıkaracağı her oyunu koşulsuz şartsız ilk günden bu üyeliğe ekleyip, her ay firmalarla anlaşarak güncel yeni oyunları dahil ederse o zaman kıyaslama yapabilirsiniz.
    Xbox kullanıcılarına 3 yıla kadar bedavaya verilen onlarca oyunu eleştirmek fanboyluktan başka birşey değil bilginiz olsun, benim de 2,5 yıllık ultimate üyeliğim var bitene kadar cebimden kuruş çıkmadan onlarca güzel oyun oynayacağım.
    Üyeliğim bittiğinde playstation ve xbox platformunu tekrar kıyaslarım günün şartlarına, yeni nesil donanım özelliklerine ve üyelik fiyatlandırmalarına göre, o zaman benim için playstation daha ağır basıyorsa onu satın alırım aslında olay bu kadar basit

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    1660 ti li pc varsa hele bide ps4 de varsa bence gereksiz olur. Xbox standart bi pc si olup yanina oyun cihazi isteyenler icin ideal. Bende ps4 pro var. 1050 ti li pc var. Yeni konsol bile almayi dusunmem. rtx li bir ekran karti sahsen daha ideal gorunuyor. Bunun disinda xbox gercekten kagit ustunde cok iyi, ama kim icin iyi bence senin benim icin degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 21 Ocak 2020; 20:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

ps4 gibi kar edilmez al sat icin uygun degil diyorum iste... kullaniciysan cok guzel cihaz ama saticiysan bulasilmaz

Alıntıları Göster
    Iphone gibi cihaz PS4. Değeri artıyor sürekli
  • 6 ay garantisi kalan One X'imi 1900 TL'ye satmıştım 2 hafta önce. Şimdi fırsat oldu aldım bunu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler şansa gördüm bu başlığı. Taksit de olması iyi oldu.

6 ay sonra satma durumu olsa 2000 civarına satılır yine bence. 18 ay garantisi olacak o durumda. Yeni nesil konsolları 6-7. ayında alırım imkanım olursa. O zaman 1500'e de satarım 2 sene 1000 tlye oyun oynamış olurum. Star Wars var bir de ekstra.
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Bende aldım bugün kurdum makina inanılmaz sessiz geldi bana ps4 pro da var ona kıyasla muazzam ısınma vs yok ..

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce One X alırken 4k TV yoktu. Ona rağmen almıştım, en azından yüksek FPS oynarım diyerekten. One X tüm oyun ihtiyacımı karşılıyor, çok da rahat bir konsol, çok kullanışlı. Hayırlı olsun hocam size de. 2499 gerçekten iyi sıfır ve Jedi Fallen Order Deluxe Editionlu konsol için. Benim zaten oyunlarım vardı hesabımda 2 hafta önce konsolu satmıştım oyunlar duruyordu. Nakit almaya kalksam faiziyle falan 200-300 ucuza gelecekti ancak 2. eli. Bu şekilde hem taksit oldu hem ekstra oyun da geldi çok iyi oldu.
  • Bu cihazda kol pil muhabbet midemi bulandırdı biraz daha önce pro kullanmıştım şarjla ilgili hiç sorun yaşamadık. Bunda pile sürekli paramı verecez, şarj kiti desen 200 TL e fiyst anlamında ps4 prodan farkı kalmayacak nasıl olacak ? Çözüm yolu ?

• Makineyi vatan mağazasından almak mı mantıklı yoksa internet sitesinden mi alayım? Bulunduğum şehirde vatan yok ama perşembe izmir'de olacağım, fiyat yükselmesinden korkuyorum ben gidene kadar. İnternetten alıp mağaza teslimatı seçsem, internet alışveriş şartları geçerli olur demi herhangi bir sorun olursa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Bu cihazda kol pil muhabbet midemi bulandırdı biraz daha önce pro kullanmıştım şarjla ilgili hiç sorun yaşamadık. Bunda pile sürekli paramı verecez, şarj kiti desen 200 TL e fiyst anlamında ps4 prodan farkı kalmayacak nasıl olacak ? Çözüm yolu ?
    urun.n11.com
    Pil Şarj Aleti 4 Adet Pil 4x2700mah Aa Gp Recyko - n11.com
    https://urun.n11.com/sarj-kiti/pil-sarj-aleti-4-adet-pil-4x2700mah-aa-gp-recyko-P316212254

Şöyle bir şey alıyorsun. Pil bitince pili değiştirip devam ediyorsun. Kolu şarj etme, cihaza bağlı kullanma derdin yok. Pil değiştirmeden kullanım süresi de dualshockun iki katı kadar gidiyordur belki. Şarj edilebilir koldansa pilli kolu tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde xbox one s var ve içindeki hesapta yüklü oyunlar ve kardeşlikten ultimate üyelik var. Yeni bir one x alırsam içindeki hesabı ve oyunları kolayca taşıyabilirim değilmi? mevcut hesabı yeni xbox'a kurunca oyunlar ve arkadaşlar zaten gelir. Kardeşlik hesabını da tekrar login olursam o da gelir değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 22 Ocak 2020; 8:42:44 >
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu dediğiniz yapılamasa zaten dünyada Xbox diye bir cihazı kimse duymazdı soyu 3-5 sene öncesinde tükenmiş olurdu.
    Adama para verdirip üst model aldırıyorsun eski bütün satın almaları ve yaptıkları siliniyor.

mantıklı bir durum mu sizce?

İçiniz rahat olsun.
  • S de kurulu oyunları yeni X e aktarmanın kolay yolu var mı? Yoksa sıfırdan netten indirecek miyiz? HDD den taşıma yaparım ama ilk takınca biçimlendiriyor sanırım.
  • Çocuk için fifa ,pes ,araba yarışı oyunları için böyle bir cihaz ağır mı gelir? Tavsiyeniz var mıdır?
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işlem yapmadan disk boşken eski konsolunuza taktığınızda biçimlendirme isteyecek izin vererek zaten işçi boş olan harici depolama cihazını sıfırlayıp daha sonra mevcut oyunları aktarabilirsiniz.
    İçinde bir şeyler varsa silinir ama.

dikkat etmeniz gerekenler,

* Herhangi bir dosya atmadan biçimlendirme yapın
    * İki konsolun da en güncel versiyonda olduğuna emin olun

daha sonra cihazlar sizi yönlendiriyor zaten.

kaynak;
    Windows Central
    How to move Xbox One games to Xbox One X using an external hard drive
    https://www.windowscentral.com/how-move-your-xbox-one-games-new-xbox-one-s

• Graduate kullanıcısına yanıt
    Vatan'ı bilmiyorum ama Teknosa internet siparişi bile olsa mağaza teslim seçerseniz mağaza satışı şartlarını uyguluyor ve 14 gün hakkı kayboluyor. Siteden sipariş verin. Hangi mağazasında stokta ise oradan kargoluyor Vatan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ocak 2020; 10:22:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.