Şimdi Ara

XBOX one X + JEDi oyun çok iyi fiyat ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
88.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu tam almayı düşünüyordum uygun fiyat diye 1700 e satıldığını duyunca bütün hevesim kaçtı.. nasıl bir ülkede yaşıyoruz uygun diye düşünürken aslında kitliyorlar bize haberimiz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kendinizi kandiriyorsunuz...
    18 ay önce diğer ürünlerin fiyatlandirmalarina bakın.
    Dün aldığın ürünü bugün daha ucuza alma hayalleri bitti...
    Ürün şuanda güvenilir bir mağazada ve diğer yerlerden ucuz. 2500 liraya işlemci zor alınıyor artik. Bir ekran karti 3000 lira olmuş

• Bu cihaz ile birçok oyunu 4K 30 kare PC'ye göre medium-high arası grafikler ile oynayabilirsiniz. Açıkçası çokta sırıtmıyor grafikler. Bende Fat kasa Xbox one'da mevcut yıllardır. Pek açıp oyun oynamıyordum çünkü 4K TV'de 900P yer yer rahatsız ediyordu ama 1080P TV'de o konsolda pek sırıtmıyor. 2500TL'ye alabileceğiniz ekran kartı ile 4K'da ne oynayabilirsiniz? Tabi oyunlar sadece ekran kartı ile çalışmıyor. =)
  • Sömestr kampanyasıymış.

Aldım bende, haber veren arkadaşa teşekkürler. Artık ne zaman müsait oluruz da oynarız bilemiyorum. Bir şey diyeceğim, bu jedi oyununun kodunu girdim, ileride oyundan sıkılırsam kodu elden çıkartabiliyor muyuz?
  • Hocam değil 1.5 sene, 1.5 hafta sonra bu ülkede ne olacağı belli değil. Şu an Amazon Almanya liste fiyatı indirimli olarak 300 Euro. Kargo ve gümrük eklenince 421,80Euro ediyor. Güncel kur ile 2760TL yapar. Vatan'ın bu fiyatı ne olursa olsun sıcak ifyat piyasa şartlarında. Kaldı ki hem Xbox hem PS tarafında yeni çıkacak cihazlarında 500-600 Euro olması bekleniyor. Bu da TR fiyatı en 4500-5000TL demek. O yüzden hem PS4 Pro hem de Xbox One X sundukları/sunacakları ile önümüzdkei 2 yıl daha değerlerini koruyacak ve güzel oyunlar oynatacaktır.
    Xbox tarafında Gamepass de güzel bir imkan.

@XanthiN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Ocak 2020; 9:52:56 >
  • Dekor fln diyenlere inanmayın.

Ben 2 sene ps4 kullandım 1 senedir'de xbox one x kullanıyorum birsürü avantaji var gamepasste onlarca AA oyun var
  • alsak oyunu kaçtan satarız bende ps4 slim var gamepasse baktım öyle çok ahım şahım oyun göremedim
    360 zamanından bir sevgim var mikrosofta şeytan dürtmüyor değil

kırılmış olsaydı hiç durmazdım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Ayynen öyle oluyor paşam.Önce live gold sonra game pass
    hocam üyeliği 3 yıllık nasıl yapacağım. 1 yıllık gold aldım ama uzat seçeneği yok. önce 3 sene yapıp sonra gamepass yükselteyim diyorumda bulamadım nereden gold u uzatacağımı

edit: xbox ana konusunda bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun. yinelenen ödemeyi kapatmak gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 20 Ocak 2020; 11:1:58 >
  • Dün Vatan'dan almaya gittim, Garanti Bankası, BBVA'ya geçtiği için Vatan Bilgisayar'la anlaşmaları yokmuş, taksit yapamıyorlarmış. Ben de kendilerini tebrik edip ayrıldım.
  • Bir ara fibabank kredi olayı vardı bunda da geçerli midir acaba?

• Alacak olanlar parafin sömestr 50 TL paraf para kampanyası var unutmayın

• Kampanya için son tarih var mı? Mağazadan bu bilgiyi alan oldu mu? Konuda dün son olduğu yazılmıştı ama indirim hala etkin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Kampanya için son tarih var mı? Mağazadan bu bilgiyi alan oldu mu? Konuda dün son olduğu yazılmıştı ama indirim hala etkin.
    bu akşam gidip bakacağım hocam. cevap veren olmazsa ben haber veririm size.
  • swashbuckler55 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Ben gidip bakıcam şimdi sormamı istediğiniz birşey varmı bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 20 Ocak 2020; 11:24:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sana zahmet indirim ne zamana kadar geçerli bi de tlf kredisi olayı bunda da geçerli mi öğrensen çok makbule geçer

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    Sorarım..

• Kendi bölgemdeki son cihazı aldım bi hayırlı olsun alırım bu arada indirim kredisini sordum veriyorlar ancak %9 ilave ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 20 Ocak 2020; 13:40:1 >
  • Sakarya Serdivan vatanda pazar günü iki tane vardı birini ben aldım 1 tane daha var.

• pc si iyi olmayıp ya da hiç pc si olmayıp, konsol almaya niyetlenip kararsız kalan varsa onlar için artı eksileri yazayım one x için

+ps ye göre çok çok daha sessiz (ps4 pro uçak sesi çıkarıyor mübarek )
    +gamepass sistemi
    +sorunsuz online altyapı
    +ps ye kıysala çok daha güçlü

eksileri

- özel oyunlar ps kadar cezbedici değil ve pc ye çıkıyor tamamı
    - online oyunlarda oyuncu sayısı ps ye göre daha az

bu artı eksileri göz önüne alınca xbox ağır bastı bende.

aslında seneye ps5 çıkınca onu almayı düşünüyordum ama yoluma one x ile devam edeceğim 3-4 yıl daha. zaten one x hali hazırda çok güçlü bir konsol olduğundan yeni nesil oyunlarda ps2-ps3 dönemi gibi bir fark beklemiyorum grafik açısından. zaten yeni xbox konsolları mevcut gamepadleri de destekleyecekmiş. aşırı mantıklı geliyor yola one x ile devam etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 20 Ocak 2020; 14:6:31 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.