Merhaba ; Hepsiburada sitesinde mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player sepette %11 indirim ile 1779 TL üzerinden satılmakta .
Bu fiyata ek daha önce Nays kullanmamış ya da aylık alışveriş yapmamış kişiler %15 indirim ile 1579 TL alabiliyor . (iade tutarı maksimum 200 TL ) Son 7 8 aya baktığımızda fiyat muazzam, 2k altına satılmamıştı neredeyse . Ek olarak hesabınızda hepsipara var ise daha uyguna alabirsiniz . Nays ile yapılan ödeme sonucunda size kazı kazan hakkı veriyor , buradan şansınıza çıkacak TL yaptığınız ödemeyi daha da düşürecektir . Ben bu şekilde yaptığım ödeme ile 1564’e mal ettim . Cihaz özelliklerini yazmıyorum , netten bakabilirsiniz . Firma ile alakam yoktur . Diğer oynatıcılarda da indirim mevcuttur , isterseniz onlarda bakabilirsiniz . Son zamanların güzel bir fırsatı olduğu için paylaştım .
Mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player
Merhaba : Bim marketinde gezerken tesadüfen denk geldim ikili fiyatı 13. 95 çok çok uygun gelince aldım sevdiğim gıdalar olduğu için.
Bölgesel olabilir çevrenizdeki bimleri kontrol etmenizde fayda var.
Xbox Series S 6799 TL Mediamarkt
Bu sıralar konsol indirimleri gelmeye başladı .
Vatan bilgisayar ve overgame’in ps4 kampanyasından sonra mediamarktte series S konsolunda indirim yapmış . Almayı düşünen var ise değerlendirebilir .
Link ;
İphone Hotspot Sorunu .
Merhaba arkadaşlar,
iPhone 11 kullanıyorum. Bazı işlerimi halletmek için iPhone da bulunan kişisel erişim noktasını açarak Laptopa hotspot bağlantısı veriyorum fakat bağlandıktan 5 6 dakika sonra telefon internet bağlantısını düşürüyor. Telefonda sınırsız internet var ama bir laptopa bile bağlanmıyor .
Sadece bu modele özgü de değil , 5s’ten beri bu sorunu yaşıyor olmak sinir bozucu . Bilmediğim bir ayar mı yoksa bayağı çalışmıyor mu bu hotspot?
Merhaba arkadaşlar geçenlerde stokta olan laptop bitmişti su anda tekrar gelmiş, çok çabuk tükeniyor ben bir tane aldım düşünen var ise linki bırakıyorum.
Tüm vergiler dahil 8605 TL .
23.02.2021 Güncellemesi; Ürünün fiyatı değişti su anda 11.864 TL . . Takip etmekte fayda var yine düşebilir .
Ürün gümrüğe geldikten sonra yapılacak işlemler ;
Ürünüm kargolandı şuan ups’in alımını bekliyor.
Mailinize bir invoice geliyor bunu saklayın. Ürün ups’e gelince sizi arayıp gümrük için tc kimlik numaranızı istiyorlar söyledikten 1-2 saat sonra yetki belgesi isteniyor. Gelen belgenin çıktısını alıp doldurup ithalatevrak@ups.com adresine mail olarak gönderiyorsunuz. Mailde ek olarak ürünü aldığınız sitenin linkini ve size gelen invoice’u eklemeyi unutmayın. Gümrük işlemleri 2-3 gün içinde tamamlanıp ürün adresinize geliyor.
@MaitreSkiLL hocamdan alıntıdır .Bilgi için teşekkür ederiz .
Laptop bilgileri ;
MSI - GL65 Leopard 10SDR-492 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-10750H - GeForce GTX 1660 Ti - 16 GB Memory - 512 GB SSD + 1 TB HDD - Windows 10 Home - Gaming Laptop
Link;
Check this out on @Newegg: MSI - GL65 Leopard 10SDR-492 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-10750H - GeForce GTX 1660 Ti - 16 GB Memory - 512 GB SSD + 1 TB HDD - Windows 10 Home - Gaming Laptop
Cümle Çeviri Özeliği Olan Mobil Tarayıcı
Merhaba ,
İngilizce calışmalarımda kullanmak üzere metin içerisinde cümle çevirme özeliği olan tarayıcı arıyorum.
Not ; Sayfayı komple çevirmekten ziyade bilmediğim kelime üzerine tıkladığımda anlamını göstermesi yeterlidir . Cihazım iOS işletim sistemine sahiptir .
Teşekkürler.
Cümle Çevirme Özeliği Olan Mobil Tarayıcı
Merhaba ,
İngilizce calışmalarımda kullanmak üzere metin içerisinde cümle çevirme özeliği olan tarayıcı arıyorum.
Not ; Sayfayı komple çevirmekten ziyade bilmediğim kelime üzerine tıkladığımda anlamını göstermesi yeterlidir .
Teşekkürler.
Oyun önerisi
Merhaba arkadaşlar ,
hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ,
oyun önerisinde bulunabilir misiniz ?
not ; standart olan PUBG , Cod, Brawl Stars, Genshin İmpact,futbol oyunları hariç kendisine bağlayacak, boş zamanlarda nöbetlerde oynayacağım bir oyun arıyorum .
on
Xbox one x icin monitör
|
Balayı için villa tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.740
İkinci El Bölümü Mesajları: 209
Konularının görüntülenme sayısı: 185.076 (Bu ay: 3.981)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.641 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar