Cümle Çeviri Özeliği Olan Mobil Tarayıcı
-
-
+1
Tüm metin çevirisi yapılıyor ama metin içerisinden kelime çevirebileni bulamadım bende.
-
Yukarı -
Chrome'da Ejoy english eklentisine bakabilirsiniz. Telefon için istiyorsanız, Ejoy reader uygulamasına bakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kivanc89
Chrome'da Ejoy english eklentisine bakabilirsiniz. Telefon için istiyorsanız, Ejoy reader uygulamasına bakın.Hocam çok teşekkür ediyorum, böyle bir uygulamanın varlığından nasıl haberdar olamadım bilemiyorum ama tam
olarak istediğim uygulama oldu resmen . Tarayıcı gibi herhangi bir sitenin içerisine girip bilmediğin kelimeye tıklayınca Türkçe anlamını göstermek ile birlikte “+” işaretine bastığınızda kaydedip daha sonra çalışabiliyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum bu inanılmaz uygulama için .
-
quote:
Orijinalden alıntı: S.Goodman+1
Tüm metin çevirisi yapılıyor ama metin içerisinden kelime çevirebileni bulamadım bende.
Aranan kan bulundu eğer hala ihtiyacınız varsa .
-
quote:
Orijinalden alıntı: ffrisbyHocam çok teşekkür ediyorum, böyle bir uygulamanın varlığından nasıl haberdar olamadım bilemiyorum ama tam
olarak istediğim uygulama oldu resmen . Tarayıcı gibi herhangi bir sitenin içerisine girip bilmediğin kelimeye tıklayınca Türkçe anlamını göstermek ile birlikte “+” işaretine bastığınızda kaydedip daha sonra çalışabiliyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum bu inanılmaz uygulama için .
Alıntıları GösterRica ederim. Yalnız ne yazık ki bu uygulama ücretli. Ücretsiz olarak belli sayıda kelime ekleyebilirsiniz. Ama ücretsiz kisimlari da oldukça işinize yarayacaktır. Ben kelime anlamina bakma noktasında tavsiye etmiştim.
Asıl ejoy English ana uygulamasi bomba. Onda da her gün mavi hediye paketine tıklayarak coin kazanabilir ve istediğiniz bir videonun kilidini açıp dilediğinizce egzersiz yapabilirsiniz. Özellikle listening geliştirmek için bence mükemmel.
Yine ejoy chrome eklentisiyle Netflix, YouTube vb platformlara ücretsiz olarak sayısız ek özellik getiriyor. Ona da bakmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc89 -- 9 Ocak 2021; 14:5:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kivanc89Rica ederim. Yalnız ne yazık ki bu uygulama ücretli. Ücretsiz olarak belli sayıda kelime ekleyebilirsiniz. Ama ücretsiz kisimlari da oldukça işinize yarayacaktır. Ben kelime anlamina bakma noktasında tavsiye etmiştim.
Asıl ejoy English ana uygulamasi bomba. Onda da her gün mavi hediye paketine tıklayarak coin kazanabilir ve istediğiniz bir videonun kilidini açıp dilediğinizce egzersiz yapabilirsiniz. Özellikle listening geliştirmek için bence mükemmel.
Yine ejoy chrome eklentisiyle Netflix, YouTube vb platformlara ücretsiz olarak sayısız ek özellik getiriyor. Ona da bakmanızı tavsiye ederim.
Alıntıları GösterHocam gerçekten de Ejoy English uygulaması inanılmaz , bu zamana kadar yaptığım araştırmalarda olan her içeriği barındırıyor ( dinleme , konuşma , yazma , gölgeleme vb...)
Tek bir video izletip ardından yaptığı alıştırmalar harika geldi , eğer premium özeliği fiyatı düşerse almayı düşünüyorum ileride .
-
tesekkurler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X