Huion Grafik tablet hakkında yardım
Daha öncesinde XP-pen Deco 01 tablet ile photoshopta hobi maksatlı çizimler yapıyordum. Sonrasında Wacom markası fazlasıyla pahalı olduğu için yabancı forumlarda oldukça fazla önerilen Huion Kanvas 16 Pro modelini satın aldım. Tablet gayet güzel gerçekten ama benim enteresan bir sorunum var tabletle ilgili. Çizim sırasında kalem ekrana sürttükce çıkan gıcırdama sesi çok fazla. Eski kullandığım tablet display olmadığı için mat bir yapıya sahipti üzerinde birde koruma filmi gibi bir tabaka vardı, sanki kağıt üzerinde çizim hissiyatı veriyordu. Ama bu tabletten kulağınızı tırmalayan bir gıcırtı sesi çıkıyor. Ve ben bu sesten çok rahatsız oluyorum.
İnceleme videolarında bu tarz bir sese rastlamamıştım. Tabletin kutu açılışında üzerinde bir koruma filmi var ama kullanmadan önce o filmin çıkartılması talimatı var. Başka tabletlerde de durum böyle mi bilmiyorum. İzlediğim çizim videolarında vs. bu şekilde cam çizilmesi sesi hiç duymamıştım.
Duyduğum ses normal bir şey mi yoksa bir sorun mu var kullanımımda merak ediyorum. Umarım demek istediğimi net olarak anlatabilmişimdir.
Bu şekilde başka tablet kullanan kullanıcılar beni aydınlatırsa sevinirim.
Kampanya normalde 2. ürün %50 indirimli ama indirimi 2 kere uyguluyor. Ve ürün bedava oluyor. Pek çeşit yok ama mesela Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil 24'lü Fırsat Paketi 2 tanesi 140 TL oluyor.
Covid 19'un Faydaları
Evet başlık size şuan için saçma gelebilir ama bu hastalığın bize farklı açılardan faydalarının da olduğunu düşünüyorum.
Salgın sebebiyle binlerce insan öldü. Binlerce insan işsiz kaldı ve ekonomik krizin etkilerini daha sert yaşamaya başladı. Sokağa çıkamaz olduk vs. vs. Zararlarını az yada çok hepimiz deneyimliyoruz zaten.
Başka bir açıdan bakarsak salgının fayda sağladığı konularda var. İlk aklıma gelenler;
Gereksiz insanlarla tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek gibi bu zamana kadar yıkılması zor alışkanlıkları değiştirdi.
İnsanlar hijyen konusunda daha bilinçli hareket etmeye başladı.
Maskeler sayesinde kişilerin kötü nefesini ensemizde daha az hisseder olduk.
Mesafe sayesinde sıra beklerken kıçınızın dibine giren tiplerden kurtulduk.
Doğal yaşamın ve köy hayatının kıymetini daha çok anlar olduk.
Özellikle orta ve ileri yaştaki insanların teknolojiyi kullanma kabiliyetleri arttı.
Firmalar ve şirketler duruma adapte olabilmek için belkide 3-5 senede kat edecekleri yolları daha kısa zamanda ilerletmek zorunda kaldı.
Uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma gibi konuların önümüzdeki kısa zaman içersinde yeni normallerimiz haline gelmesi mümkün oldu.
Herşeyi devletten beklemeyip, kendi başımızın çaresine bakmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlamış olduk. vs vs.
Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir bilmem sizin fikriniz nedir ?
36 - 38 - 40 numaraları 174.95 TL
37.5 - 209 TL
Bir kaç hafta önce indirime girmişti almıştım, şimdi tekrar indirime girmiş hediye olarak bir tane daha sipariş verdim. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Vocabulary Uygulaması Arıyorum
Merhaba arkadaşlar, ingilizce seviyesine göre günlük olarak telefonuma bildirim gönderecek bir uygulama arıyorum. (Ios)
Belli saatlerde ve günde bir kaç kez olabilecek şekilde ayarlama yapabileceğim bir uygulama var mı ? Kelimenin Türkçe karşılığı yer alırsa daha iyi olur ama İngilizce-İngilizce olsa da iş görür.
Daha ekstrası Apple watch ile uyumlu olarak saat üzerinden de görüntüleme yapanını biliyorsanız, paylaşırsanız harika olur. Teşekkürler.
Sağlık Sigortası ve Korona Virüs Hakkında
Arkadaşlar iyi forumlar. Günümüzde sağlık konusu, belkide hiç olmadığı kadar kıymetli hale geldi. Bu sebeple kendime ve aileme sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Bu konu hakkında internette biraz araştırma yapmaya çalıştım ama genelde poliçe satmaya çalışan sigortacıların yorumları sebebiyle gerçek yorumlara erişemedim.
Ben, eşim ve 2 evladım için (yaşları 4 ve 2) özellikle covid 19'u kapsayacak, yatarak tedavi masraflarını karşılayacak ve poliçe satarken bulundukları taahhütleri zamanı geldiğinde sorun çıkarmadan uygulayabilecek bir firma arıyorum.
Bu konuda nelere dikkat etmemiz gerekiyor ? Poliçede ne gibi maddelerin olması gereklidir ?
Bir çok şikayet yazısı okudum senelerce sağlık sigortası primi ödeyip başlarına bir hastalık geldiğinde masraflarının karşılanmadığına dair.
Sizlerin deneyimleri nelerdir ?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler.
Columbia Redmond V2 MID Su Geçirmez Bot
3 adet sipariş ederseniz kargo ve vergi dahil 192 Euro yani bir çift bot 585 TL'ye denk geliyor. İkinci link Türkiye fiyatıdır. Başlığı sıcak bulmayanlar için ilham verebilir.
https://www.amazon.de/gp/product/B07JWX4VLL/
https://www.columbia.com.tr/urun/redmond-v2-mid-wp-erkek-bot-34740
|
|
Bf 1 Anlık Takılma Problemi
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 265
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 35.473 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar