Hepsiburada Seçili süpermarket ürünlerinde 2.ürün bedava oluyor.
-
-
2. Üründe yüzde 50 olan farklı ürünlerden birer tane attım sepete her üründe yarı fiyatı geçerli oldu yani ben 2 adet 140 ödemek yerine 1 adet 70 şeklinde sipariş verdim. Umarım iptal olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen o şekilde de düşürüyor fiyatı. Siparişler İptal olmazsa fiyatlar güzel.
-
Çaylardan aldık bakalım. Haber verdiğiniz için teşekkürler fiyatlar güzel.
-
Normale dönmüş
4 x ofçay 1 kg 65.90'a gelirse iyi olur... ty'deki satıcıların hatalarına falan sipariş vermiyorum da, hb'nin kendisi olunca, pek acımadım. :)
-
Uni baby ıslak mendil ve deterjanlar hazırlanıyor gözüktü bende. Çaylar beklemede.
Çek alırız en kötü diye düşünüyorum.
-
ofçay 1 kg 16,5 tl ye geldi haber veren arkadasa teşekkürler
-
6 kg çay aldık 98 tl 2 tl daha ekledik kargo bedava oldu. 1 kg çay 16 liraya geldi. Şu piyasada bedava. İnş gelir.
Edit :iptal ettiler hb gözünü açtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 6 Şubat 2021; 4:5:16 >
- SİPARİŞ: 2 paket ıslak mendil hazırlanıyor durumunuda.
- SİPARİŞ: 2 paket çayı kendisi iptal etti.
- SİPARİŞ: 1 paket çay 1 paket bulaşık süngeri aldım. Sadece çayı iptal etti.
Çay ne yapsan indirimle almıyorsun.
-
Bende şu an çaylar böyle gözüküyor, 2 iptal, 4 hazırlanıyor şeklinde.. halbuki sadece o ikili paketten 2 sipariş vermiştim ve 65.90 ödemiştim... :S
bunlar düzelteceğiz diye daha çok batıracaklar hb'yi, bu kafayla giderlerse 8 çay falan yollayabiliirler :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: celtic prideBende şu an çaylar böyle gözüküyor, 2 iptal, 4 hazırlanıyor şeklinde.. halbuki sadece o ikili paketten 2 sipariş vermiştim ve 65.90 ödemiştim... :S
bunlar düzelteceğiz diye daha çok batıracaklar hb'yi, bu kafayla giderlerse 8 çay falan yollayabiliirler :))
benim siparişte aynen bu şekilde görünüyor umarım gönderirler
-
Ben de aldım bir şeyler ama bence iptal eder bu hb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 6 Şubat 2021; 4:19:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen böyle hocam ... Hepsiburada satıcılı 2'li çaylar iptal edildi ... Ürüne tıkladığında başka satıcıya yönlendiriyor...normalde 3 tane 2'li almıştım... Şimdi siparişlerde 6 tane 1 kg gösteriyor.. -
pek zannetmiyorum hocam da, hayırlısı bakalım
-
Bende de öyle, çaylar çoğalıyor. Bu işin sonu ne olacak acaba, komedi filmi gibi.
-
buradaki misafirler bir yana, bir de telegrama düştü mü kampanya, bitmiştir, ruhuna el-fatiha :)
ek: ürünler, şu anda çok satanlar listesine de girmiş... bizim çaylar kesin iptal de, @S.Goodman 'ın ıslak mendilleri yalan olmasa bari..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 6 Şubat 2021; 4:23:48 > -
4 çayın ikisini iptal etti yarısını mı geri yatırır acaba. kalanını da iptal etsem mi diyecektim kalanı da 4 görünyor. yani 6 çayın 2 si iptal 4 tane gelecek gibi duruyor anlamadım gitti napsak acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 6 Şubat 2021; 4:30:24 > -
Çay alan herkeste durum aynı hocam... -
quote:
Orijinalden alıntı: Meyerovitch
Çay alan herkeste durum aynı hocam...aslında totalde aynı gözüküyor 2 x 2 yi iptal edip 4 x1 yapmış gibi sanki totalde
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- vodafone numara taşıma faturalı
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X