Şimdi Ara

Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
21.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 11 Aralık 2021; 19:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahlaksızların "Destek Taleplerim" kısmından bana verdikleri cevap aynen şöyle:

"Merhaba Mehmet Bey,

Ben Esengül,

Hepsipay Cüzdanımda kampanyalar, belirli koşullarla sunulur. Ancak bu koşulları sağladığıınız alışverişlerden hepsipapel kazanabilirsiniz.

272665077 numaralı siparişinizi incelediğimde kampanya koşullarını sağlamadığınız için Yarısı Bizden kampanyasından yararlanamadığınızı görüntülüyorum.

İyi günler dilerim."

Siparişimde iki ürün yer alıyordu, iki ürün de papel50 linkinde yer alan ürünlerdi. Ona rağmen bu haysiyetsizliği yaptılar.

• Saçma sapan şartlar. Kullanımını zorlaştırmaya ne gerek var? Ver istediğim zaman kullanayım sana ne?

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakta o kadar olsun 200/100 bence güzel oran

Edit: Seçili ürünlerdeymiş bu olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 11 Aralık 2021; 19:35:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya güzelde,

Daha geçerli çöp ürünleri görmediniz,

hepsiburada hepsiçöp.

• Link

https://www.hepsiburada.com/staticpage/76369559767155

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ilginç yanı seçenekli ürünlerde HB'ye zaten güvenemezsiniz. Ürünün indirime dahil olduğunu bildiren bir ibare de yok. Üstelik daha önce listemde olan Paşabahçe tuzluk biberlik ürünü tam iki katı fiyatla satışla. Yani sadece ürünler çöp değil, üstüne bunları da ekleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dgsahin D kullanıcısına yanıt
    Kral adamsın.

• 12,99 tl kargo ücreti çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 11 Aralık 2021; 20:6:31 >
  • Ürünleri seçen kişiyi tebrik ediyorum.

• *Kampanya sadece seçili ürünlerde geçerlidir. Aynı ürünün farklı renk, beden, ebat veya numaraları kampanya kapsamına dahil olmayabilir.

saçmalık resmen

• Dgsahin D kullanıcısına yanıt

Hay yaşa 😀

• Guvenemedim alan var mı?

• Beden sıkıntısı olmayan ürünlerde alınabilir. Ben 2 farklı zamanda bu kampanyadan yararlandım ikisinde de gününde hepsipapeller yattı. Arkadaşın paylaştığı tava ve kek kalıbı mesela alıma uygun ürünler ve ikisi 100 lira civarına geliyor bu şekilde bence bedavaya yakın bu iki ürüne. Aynı kek kalıbını evde kullanıyoruz ve memnunuz

• 100 tl üzeri kargo ücretsiz değil mi?12,99 tl kargo ücreti çıkıyor.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

almayın hocam

hepsiburadayı aradım . onlar bile cevap veremedi. kayıt açmam lazım dedi işin içinden çıkamadılar. Papel50 sayfasında koydukları ürüne kampanyaya dahil değil dediler. o zaman neden var dedim. bilmiyorum dediler. ayrıca seçtiğim her iki bedene de yok dediler. o zaman hangisinde geçerli onu nasıl bileceğiz dedim. onu da bilmiyorum dedi çalışan. Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 

• Alırken dikkat etmek lazım linki tıklayıp aldığınız ürün indirim listesinde olmasına rağmen kabul etmiyorlar bazen

• 30 gün sonra unutmazsak iyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.