İşlem sırasında cüzdana kartla yükleyerek aldım hocam. Yani önceden yükleme tarzında değil, ödeme aşamasında eşzamanlı cüzdan ödemesiyle. Ahlaksız bunlar, daha da katılmam bunların papeline mapeline. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 (5. sayfa)
-
-
Bu şerefsizler beni Hepsiexpress'ten de engellediler. Sipariş verir vermez iptale düşüyor. Gerekçe de öğrenemiyorum, güvenlik açığı diyorlar. Sözde bir de efsaneler kulübü üyesiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı ürünü aldım, puan yüklenmedi. Bu kampanya her seferinde dans pistine dönüyor, uygulamayı siliyorum, bu dakikadan sonra buradan alışveriş malışveriş yapmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 1 Mart 2022; 20:40:58 >
En az 3 kişi olduk o zaman.Ben şikayetvar a şikayet yazdım.
-
Arkadaşlar,ben şimdi şikayetvar'a yazdım.Aynı mağduriyet için şimdiden benimle birlikte 3 kişinin şikayeti oldu.Lütfen bu kampanya kapsamında mağdur olan diger arkadaşlar da yaşadıkları sorunu yazarlarsa daha iyi olur Bununla beraber ozellike bizim konu için şikayette bulunanlara ilave yorum yapıp daha çok dikkat çekilmesini sağlayıp magduriyetimizin giderilmesini temin edebiliriz diye değerlendiriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamu Spotu -- 1 Mart 2022; 23:14:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısını bana da yaptılar hocam
geçen hafta bu kampanyadan ürün aldım 350 tlye 2 ürün.ertesi gün kampanya bitimin de ürünün tanesi 155 tl oldu. ürünler kargoya daha verilmediği için hemen iptal etmek istedim sistemleri izin vermiyormuş falan filan mağduriyet diz boyu.. hepsiburadadan son alışverişim oldu.
-
Hepsiburada yanlışlıkla bi indirim çeki versin, ödü patlar size bir faydası olacak, kullanacaksınız diye, bir de süre koyar, noluyo derken 1 günlük süreli çek te patlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahlaksızların "Destek Taleplerim" kısmından bana verdikleri cevap aynen şöyle:
"Merhaba Mehmet Bey,
Ben Esengül,
Hepsipay Cüzdanımda kampanyalar, belirli koşullarla sunulur. Ancak bu koşulları sağladığıınız alışverişlerden hepsipapel kazanabilirsiniz.
272665077 numaralı siparişinizi incelediğimde kampanya koşullarını sağlamadığınız için Yarısı Bizden kampanyasından yararlanamadığınızı görüntülüyorum.
İyi günler dilerim."
Siparişimde iki ürün yer alıyordu, iki ürün de papel50 linkinde yer alan ürünlerdi. Ona rağmen bu haysiyetsizliği yaptılar.
-
Dün aksam mağdur olan arkadaşların sikayetvar'a yazmalarını belirttikten sonra daha önceki kampanyalarda da mağdur olanların yazması ile özellikle son şikayetlerin bu konuda yoğunlaştığını gördüm.Umut ediyorum ki magduriyetimiz giderilir arkadaşlar.
Evet arkadaşlar, benzer durumda olanlarımız varsa şikayetvar sitesine yazalım durumu.
-
Hocam iptal etmeye sistem izin vermiyorsa, siz de ürün gelince teslim almayın. İndirimli şekliyle fiyat yükselmeden sipariş verin. Madem böyle dümen yapıyorlar, bunu yapmak da sizin en doğal hakkınız.
-
Arkadaşlar benim 91 papelim yüklendi.Mesaj gelmişti kontrol ettim sorun yok.Bu konuda çaba sarfeden herkese teşekkür ediyorum.
Benim papel de yüklendi. "Başından şu çamurluğu yapmasalar da ne onlar ne biz bu saçmalıkla uğraşmasak daha iyi olmaz mıydı?" diye soruyor insan.
-
Bankaya faizle para yatırdığında ay sonu hem paran hem de üstüne faizini veriyorlar, senin iyiliğin için mi sence :) Şirketlerin kampanyaların çoğu elde para tutmalarına yönelik, gereği bu.
-
15 Ocak ta 210 TL lik yarısı bizden kampanyasından alışveriş yaptım. 15 Şubat'ta 100 TL lik hepsi papel yatması gerekirken yatmadı. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım.Victor8nox soyacak, kampanyaya dahil değil diye yükleme diler. Oysa ki kampanya dahilinde idi. Ben doğru bir alışveriş yaptığından emindim. En son kampanya görselini gönderin dedim. Tamam dediler, onu da göndermediler. Tam bir rezalet. Açık açık 100TL mi yediler. Tüketici hakem heyetine gidebilir miyim, bilemiyorum. Oysa ki 3 ürün aldım, üçünde kampanya dahilinde ürünlerdi. Ama, ispat edemiyorum. Resmen dolandırdılar. Bizleri aptal yerine koydular
Hocam şikayetvar sitesine yazın, imkanınız varsa sosyal medya mecrasında bunları da etiketleyerek bildirimde bulunun. Bunlar bundan anlar, ifşa olmaktan korktukları kadar Allah'tan korkmazlar. Yazmasak bize de yatırmaycaklardı, yukarıdaki entry'de bana verdikleri cevaba baksanıza.
Bende şikayetvara yazdım,bugün yatırmışlar,İlla uğraştıracaklar,hakkımızı araya araya onlarıda terbiye edeceğiz artık
-
Ben dün kayıt açtım, sonuca göre şikayetvar'a yazacaktım, akşam yatırmışlar.
Masa alanlar tayfasındanım
-
Şikayet sitesine ben de yazdım bakalım işe yarayacak mı,kaç kişinin başına gelmiş bu olay,adamlar iyi sistem kurmuş gerçekten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X