< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 (2. sayfa)
-
-
Fikir olsun diye kampanya kapsamındaki bir ürün ile aynı ürünün kendi sitesindeki satış fiyatını koyuyorum. Yorum yok.
-
IKEA ürünleri hep daha pahalıya satılıyor bu sitelerde.
-
Olabilirde olmayabilirde gibi sonuç çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki benzeri kampanyada çamura yapmışlardı,bilginize arkadaşlar..Ekran görüntüsü olmasına rağmen bir sürü yarışmadan sonra yine de dediklerini yaptılar..
Aynen. Ben de kampanya sayfasından cikan üründen hem de beden renk değişimi yapmadan direkt sepete ekledim. Ama kampanyaya saymadı. Talep oluşturdum 2 defa olumsuz. Bilginiz olsun
Mh ile görüştüm beden değişince satıcı değişmiyorsa kampanyaya katılırsınız dedi
-
Bitmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburadanın bu yarısı iade olayı tamamen aldatmaca. yarısı ayağına gerçek fiyattan %10-15 civarı bir şey düşüyor. Üründen 2 tane sattığı için ona da pek takılmıyordur. Zaten fiyatları görünce resmen kahkaha attım kek kalıbına 70 tl fiyat çekmişler xd
Hepsiburada alisveris sepeti dunden beri açılmıyor. Sizde de öyle mi arkadaşlar?
Hem mobil hem masaüstü.
Edit: gecmis aylardan kalma 0.1 liralik hediye ceki artığı sanirim buna sebep oldu. Kaldirinca düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 12 Aralık 2021; 15:38:21 >
Hazır kitaplarda kargo bedava tekrar başlamışken, "tıkla kazan" yapsalardı da 5-10 TL papel kazanıp kitap alabilseydik. Daha makbule geçerdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç inanmayın ben geçen ay buna benzer kampanya katıldım hiçbiri yuklenmedi
Unutmayalım bugün yarın insallah yüklenir. Ekran görüntüsü alan paylaşabilir mi itiraza hazır olalim
biraz önce sms geldi 100 tl kartınıza yüklenmiştir son kullanım tarihi 12 ocak diye..11 aralık gecesi 220 tl lik alışveriş yapmıştım
-
Konu eski imiş ama bakarken paylaştığınız ürünü gördüm çok hoşuma gitti. Bizim köydeki eve alayım diyorum memnun musunuz?
-
Az önce bir kedim eve gelmedi, bununla dışarı çıktım inanılmaz bir ışık, hemde dim ayarlı.. İçeri girdiğimde ilk fırsatta (indirim olursa) bir tane daha alırım.. Çok değişik Işıldak kullandım ama bu gerçekten çok farklı.. Bu arada tevafuk. İlk aldığımda şarz ettim bugün ilk defa kullandım.. Tavsiye ederim 👍
👉 Bugün ödediğim 82 TL si cüzdanıma yattı.. Bana 82 TL ye geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 10 Ocak 2022; 19:42:15 >
Teşekkürler hocam yorum için. Köy yerinde elektrik sık kesiliyor bizimkiler bu ürünü sever mutlaka. Ürünün kendi yorumları da çok olumlu. Alışveriş listeme ekledim. Size kaça geldi bu ürün, sepette bir tek bu vardı galiba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
168 TL idi ödeyip aldım. Yarısı 84 TL az önce cüzdanıma yattı.. 84 TL ye almış oldum.. 100 TL veya 120 TL gibi olursa yine alırım.
Biraz bekleyelim belki bende o fiyatlara yakın denk getiririm. Cok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X