Şimdi Ara

Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
21.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 ocakta 330 tllik ürünü beden çeşit boy değişmeden aldım ancak kampanyaya dahil değil diye iade yapmadılar bir önceki alışveriştede yüklemediler iki alışverişim daha var onlarada yüklemez iseler ticaret bakanlığına şikayet edeceğim elinde 15 ocak tarihli kampanya görseli varsa atarsa onuda ekleyeyim ticaret bak. istiyor.

• 100TL yattı benim

• Bu kampanyadan 3 defa alışveriş yaptım, ilk seferinde eksik yattı, yok kural vardı aynı ürün farklı beden puan kazanımı yok vs. dendi, tamam dedik.

2 . kampanyamda ürünlerde biri listeden değil dendi ama listede olduklarını tekrar tekrar kontrol etmiştim.

bugün de 3. kampanyanın puan yatma günü, yine ne sorun çıkaracaklar çok merak ediyorum ve bugünkü puanı da kullanıp uygulamayı siliyorum.

• Seçili ürün = fiyatları kupon verilecek diye x2 yapılan ürünler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk defa katıldım,benim iade yatmamış.Bugünmü yatması gerekiyordu?

• serden kullanıcısına yanıt
    yarın galiba benim de yatmadı ama hb yan çizecek gibi hissediyorum.

• Benimde yatmadı henüz.

• 29 ocak günü alışveriş yapmıştım. Benim de papeller yatmamis.Papeller yatinca buradan bilgilendirelim arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 29 ocak kampanya görseli ekte, puan yatış tarihi 30 gün sonra diyor, yani ya bugün ya yarın yatacak. Yatırdığını da ertesi gün siliyor, kontrol et dur..

Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 28 Şubat 2022; 14:34:11 >

• Yatmamış 29 ocak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 ocak tarihindeki papel50 kampanyasının ödülleri 28 şubatta yatacaktı sanırım, yatırmamış çakallar. Uğraş dur şimdi.

• bugün de yatmamış kayıt oluşturmak gerekli sanırım

• Benimki dün yatmıştı. SMS geliyor yatınca.

• M.H arayip kayıt olusturdum bakalım sonucu bekleyip gereğini yapacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sipariş 29 ocak değil mi?

• Ben de böyle bir durumda tam da linkte görünen battaniye aldım 109 TL, yarısı iade edilecek diye beklerken bir ay sonra, battaniye kampanyaya dahil değildir diye geri döndüler,ekran görüntüsü almıştım attım yok yine olmadı yatmadı yani yarısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    tosla, hb vb gibi nerdeyse yerli tüm siteler kampanyalardan sonra alenen vermemek için çabalıyorlar. Hep sıkıntı hep şark kurbazlığı. amazon gibi indirim olunca farkını iade eden yerlere bakıyorum bir de sözünü tutmayan hb gibi sitelere.

• Bugünde yatmamış benim,ödeme kapsamına girdiğinin görselinide almadım tecrübesizlikten.Bakalım gün sonuna kadar yatacakmı?Yatmazsa uğraş dur.Bu ülkede güvenecek hiç bir kurum kalmadı Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 

• akifhoca A kullanıcısına yanıt
    5 Şubat hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.