Şimdi Ara

Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
21.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin ettiğim gibi,banada o ürün kampanya harici görünüyor dediler,sırf kampanyada olduğu için almıştım.Bunlar tam şerefsiz adi herifler.

• Hepsiburada seçili ürünlerde yarısı bizden kampanyası 200/100

İşte aldığım ürün.

• 29 Ocak'taki alışverişin yarısı hesabına yatan oldu mu? Yorum kampanyasındaki gibi yapacaklar gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phsna -- 1 Mart 2022; 14:0:25 >
  • serden kullanıcısına yanıt
    Ben de bu urunden aldım benim de papelim yuklenmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben artık yarısı bizden lerde alışveriş yapmıyorum. 3 defa çamur yaptılar. Ekran görüntüsü olduğu halde yok öyle yok böyle yaptılar. En azından beklentim yok artık. Ayıp ettiler. En az 350 TL lik papelimi yediler.

• Ücret iadesi yatmayan arkadaşlara sorum olacaktı. Kampanya sayfasına tıklayıp, kampanyaya dâhil olan ürünleri gördüğünüz sayfada en üstte “PAPEL50” yazıyor muydu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Yarısı bizden linkine tıkladığımızda açılan sayfadan verilen siparişlerimin iadesi yapılmadı.

Bende yazıyordu, hatırlıyorum. Anlaşılan Hepsiburada üzerinden yaptığımız bütün faaliyetleri screenshot ile kayda almamız gerekiyor.

• Satın alma işleminizi nasıl yapmıştınız? Ben cüzdana bakiye atıp, cüzdanla ödeme yapmıştım.

Ödeme sayfasında zaten ilk seçenek hepsipay çıkıyor, yani bende sizin yaptığınız gibi yaptım.

bir tek size yatmış şanslı biriymişsiniz. ayrıca şartlarda cüzdana ödeyip ordan ödeme diye bir ibare yok. direkt alsan da yatmalı. Ancak ödemeyi zaten otomatik cüzdan ile alıyor.

• bana 15 şubatta yatmıştı. üstelik garantipay ile almıştım. cüzdan ile bile değil. ama benimde yorum yap hepsipapel kazanın üstüne yattılar

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    30 gün sonra değiş miydi? 15 ocakta da var mıydı bu kampanya

• evet vardı ama kampanya şartlarında bildirim gelenlere diyordu. bana bildirim gelmişti uygulamadan. bu sonrakilere katılmadım.

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Yanıltıcı reklamdan şikayet edin. Hepsiburada ana konusuna yazmıştım. Sizler de şikayet edin ki ceza yesinler 25 lira için böyle yalanlar uydururlarsa cezasını çeksinler.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Talep açtım hala açık :) evet şikayet en iyisi

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

Onda bile çamura yatıyorlar. Yapılacak başka işlem yok diyorlar. Ant içtim, bunlara cezayı yedireceğim.

• Ben cüzdan ile ödedim yatmadı. WhatsApp üzerinden talep açtırdım ürünün olduğu ekran görüntüsünü de gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an şikayetvara yazıyorum,sonrada arkadaşın dediği gibi yanıltıcı reklam diye e-devletten kayıt oluşturacağım

Bende kampanya sayfasına girip ürünü almıştım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.