Şimdi Ara

ŞOK LİO SIZMA ZEYTİNYAĞI 169/LT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakınlardaki şok marketlere bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bursa'da isen gıda ve yem kontrol merkez araştırma enstitüsü müdürlüğünde yaptırabilirsin. Başka yağ karışımı var mı diye yağ asitleri kompozisyonu bakılır 1300tl civarı. Yağın asitlik derecesine bakılır 350tl civarı. Başka başka analizler de var ancak bunlar karışım ve kalite hakkında fikir vermek için yeterli olur. İstersen kargo ile de gönderebilirsin. Numune kabuldeyim yardımcı olurum :) (Fiyatları devlet belirler fiyatta yardımcı olamam :)

• www.trthaber.com
    Mersin'de 6 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi
    https://www.trthaber.com/haber/turkiye/mersinde-6-ton-sahte-zeytinyagi-ele-gecirildi-857085.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bilen var mı mesela kendimiz bir zeytinyağı alsak analiz ettirebilir miyiz laboratuvarda ücret karşılığı tabiki

• İnterest kullanıcısına yanıt

Yapılabiliyor ama analiz başında 4 bin TL gibi bir rakam duymuştum

• Birşey iddia edemem ancak bu marka genel olarak beğenilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne olduğu bilinmeyen yağlardan almamaya dikkat edin bence. Bakın bu yağın markasının uluslararası ödülleri var (bu modelinde değil). Bonus banka kampanyasıyla garantipay 200TL bonus veriyor, 1259TL'ye geliyor 5 litre. Alın bu tarz bilinen yağları kullanın. En azından zeytinyağı olduğu belli olsun kafanız rahat olur biraz.

ŞOK LİO SIZMA ZEYTİNYAĞI 169/LTwww.hepsiburada.com
    Yeni Hasat 5 L Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı 2023/24 Fiyatı
    https://app.hb.biz/hMonp5PBQIdx

• LİO markası sık sık tağşiş listesinde kendine yer buluyor. Tavsiye etmem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 28 Mayıs 2024; 23:38:17 >
  • üretici kim ona bakmak lazım

• İnterest kullanıcısına yanıt

Bursa'da isen gıda ve yem kontrol merkez araştırma enstitüsü müdürlüğünde yaptırabilirsin. Başka yağ karışımı var mı diye yağ asitleri kompozisyonu bakılır 1300tl civarı. Yağın asitlik derecesine bakılır 350tl civarı. Başka başka analizler de var ancak bunlar karışım ve kalite hakkında fikir vermek için yeterli olur. İstersen kargo ile de gönderebilirsin. Numune kabuldeyim yardımcı olurum :) (Fiyatları devlet belirler fiyatta yardımcı olamam :)

• Antalya da lt si 350 tl olmuş. 169 tl çok uygun fiyat ama kalitesi nasıldır bilinmez.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

yiğit zeytincilik akhisar

• ie36 kullanıcısına yanıt

lio zeytin almıştım yeşil siyah bi ara çok düşmüştü fiyat. o da sanırım yiğit zeytin di .memnun kalmıştım zeytinlerden. ama yağ nasıldır bilemiyorum tabi

• uğraşmayın isteyene Aydın Yenipazar kendi bahçemden memecik zeytinden sıkma dağ zeytini yağı adrese göndereyim.

Kilo 350 TL adam gibi yağ yiyin :D

• Şok, Bim, 101 nerede dandik merdiven altı kalitesiz vasat ürün var bunlarda. 3 harflilerden uzak durun derim.

• utopiautopia U kullanıcısına yanıt
    Kaç litrelik ne kadar kargo ücreti çıkar.

1lt kargo hariç 269 TL ye geliyor

Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L Teneke DG121604

Kristal için bu fiyata aldım sızma zeytinyağını

Durum Kargoya Verildi

ADET1Birim Fiyat₺1.345,00Toplam Fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt

bonus kazanmak için ne yapmalıyız tam anlamadım

• jisguy53 J kullanıcısına yanıt
    Bonusun e-ticaret kampanyası var. 750₺ üstü her alışverişe ( toplam 5 tane ) 150₺ bonus veriyor ve bu ödemeyi garantipay ile yaparsanız (n11 ve Hepsiburada destekliyor) 50₺ daha veriyor. Toplam 200₺ bonus veriyor. 5 tane alışveriş yaparsanız 3750₺ alışverişe 1000₺ bonus

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 harflilerden, sahteciliğe açık ürünleri kesinlikle almamak lazım.

bende bügün gördüm rafta 1 tane kalmış.millet almış hep.

ama almadım.

• Geçen hafta rivieria verdi 149a. Fena değil komiliyle kiyaslarsan tad farki var. Sahte orijinal vs. işine giremem.

• spintirea kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam hemen faydalandım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.