Bildirim
KOMİLİ BANMALIK SIZMA ZEYTİNYAĞI 1LT:210 TL(YEMEKSEPETİ MARKETTE)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benim bölgede marketi kaldırmışlar sanırım gözükmüyor
-
420 liradan 229 liraya düşmüş, tamamen sahte bir indirim. 1 litre komili zeytinyağı zaten her yerde 200-240 bandında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 tane aldım sağolasın 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta 395 görünüyor, yerel markette mi nerede hocam bu fiyat? güncel mi
-
akakce.com
Komili Banmalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 lt Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/sivi-yag/en-ucuz-komili-banmalik-1lt-pet-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-fiyati,1739793135.htmlEn ucuzu anlık olarak:340 lira ve bu özel seri
Bu arada genel olarak bu sene zeytinyağları aşırı pahalı kabul ediyorum.
-
-
Genelde hiç bir migrosda yok,daha önce konusu açılmıştı.5m migroslarda bulursanız kaçırmayın kg fiyatı:170 liraya geliyor.5m migros beylikdüzünde anlık olarak gözüküyor.Stok yapmalık.
Banmalık zeytinyağları özellikle salatalarda ve adı üstünde banmalık olarak pul biber,nane,kekik limonsuyu ve nar ekşisiyle efso oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X